kotlid Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ΠΩΛΕΙΤΑΙ NETBOOK ASUS EEEPC 1000H μαυρο μερικων μηνων σε παρα πολυ καλη κατασταση με το κουτι του και πληρες (και Windows 7 στο δευτερο partition για οποιον θελει).http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908077 Extras : 1. Περιεχει καρτα μνημης 2GB και οχι 1GB (εχει αναβαθμιστει) 2. Εξωτερικο dvd http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330663 3. Eξωτερικο σκληρο WD PASSPORT 80GB (εχει γρατσουνιες στο περιβλημα αλλα δουλευει αψογα) 4. Θηκη μεταφορας sentio Συνολικα ολα τα παραπανω κοστιζουν κοντα 450 Ευρω και ειναι σε παρα πολυ καλη - αριστη κατασταση. Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει προσφορα σε pm ρε φιλε υπαρχει ειδικο μερος για τις αγγελειες!!!!
giannis0000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 γεια σας παιδια! εχω το συγκεκριμενο netbook 1 έτος,αλλα δεν εχει χρησιμοποιηθει πολυ,γιατι δουλεω το κανoνικο pc στο σπιτι μεσα. θα το δειτε ειναι αψογο σε μαυρο χρωμα. εκτος σπιτιου δε το εχω χρησιμοποιησει,μια φορα μονο. εχει σαν netbook απο ολα εκτος απο οπτικο μεσο DVD. (η μπαταρια του κραταει 4 ωρες) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: ΧP sp3 ελληνικα ( του εβαλα αυτο το μηνα και τα windows7 και επιλεγετε εσεις με ποιο λειτουργικο θα εκκινησετε το υπολογιστη) επισης και στα δυο λειτουργικα,του εχω εγκατεστημενα αρκετα προγραμματα. φυσικα εχει ο asus- καμερα,wifi-bluetooth,drivers στο κουτι του με τα χαρτια του. Σαν extra ΔΩΡΑ δινω και 1)μνημη 2 GB ( ΕΙΧΕ 1 GB) 2) Ποντικι usb 3) τσαντα μεταφορας (μονο αυτα η αξια τους ειναι περιπου 103 euro. ) ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ: 4)dvd των windows7 5) dvd με τα προγραμματα. ΤΟ ΔΙΝΩ δυστυχως ΛΟΓΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ τ-ε-λ-ι-κ-η ΤΙΜΗ ΜΟΝΟ 200 euro !!!! (αυτο γιατι εχω αναγκη τα χρηματα αμμεσα και γιατι βγηκαν απο περσι αλλα δυο νεα μοντελα με τα ιδια χαρακτηριστικα,εμενα μου αρεσει αυτο εδω,ειναι πιο στιβαρο) ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ αλλα ΜΟΝΟ απο ΑΘΗΝΑ οσοι ενδαφερονται.(ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ) (το κειμενο ειναι και στις αγγελιες) ευχαριστω! http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200000077 μπορειτε να το δειτε εδω οσοι δε το ξερουν.
interface Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδία έβαλε κανένας από εσάς στο μικρό touch screen? Αν ναι συνεργάζεται με τα win7? Και από που την πήρατε?
interface Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδία έβαλε κανένας από εσάς στο μικρό touch screen?Αν ναι συνεργάζεται με τα win7? Και από που την πήρατε? Κανείς δεν το έχει προσπαθήσει ρε παιδία?
interface Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αύριο το μικρό θα κάνει την πρώτη του αναβάθμιση. Θα αλλαχτεί η μνήμη από 1GB σε 2GB & ο δίσκος από 160GB 5400rpm σε 320GB 7200rpm. Επίσης το λειτουργικό έχω αποφασίσει πλέον να είναι WIN7. Έχετε να μου πείτε κάτι που πρέπει να προσέξω στην όλη διαδικασία? Ποιά η γνώμη σας για τα WIN7 στο ASUS?
stefanos_79 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι και ότι καλύτερο από θέμα απόδοσης ειδικά αν έχεις ενεργοποιημένο το AeroStyle.Για να τρέχουν ικανοποιητικά τα Win7 εγώ εχω 2 γιγα ραμ και μια 4 γιγα flash μνημη στο card reader μονίμως σε ReadyBoost Mode ως προσθετη μνήμη.Αν δεις οτι το μηχάνημα είναι αργό βάλε μια πιο ελαφριά έκδοση των 7. Η Ultimate που έχω βάλει είναι πολύ βαριά για το μηχάνημα αυτό και γενικά για τα netbooks.Άλλωστε για αυτό και βαζουν την έκδοση Windows 7 Starter σε νέα netbooks. Πρωτα φυσικά πρεπει να καναβαθμισεις το BIOS για να μπορεσεις να βαλεις τα 7 και μετα drivers μπορεις να βρεις ανετα στο site της Asus
interface Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Ποίο bios πρέπει να βάλω? Τα starter δεν μπορώ να τα βρω, τα premium τα σηκώνει? Και άν ναι 32bit ή 64bit? Με τα υπάρχων XP θα είμαι καλύτερα? Μπορείς να μου δώσεις ένα link για την flash. Οι drivers υπάρχουν όλοι για τα WIN7 από την ASUS? Ευχαριστώ,
zazas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Αύριο το μικρό θα κάνει την πρώτη του αναβάθμιση.Θα αλλαχτεί η μνήμη από 1GB σε 2GB & ο δίσκος από 160GB 5400rpm σε 320GB 7200rpm. Επίσης το λειτουργικό έχω αποφασίσει πλέον να είναι WIN7. Έχετε να μου πείτε κάτι που πρέπει να προσέξω στην όλη διαδικασία? Ποιά η γνώμη σας για τα WIN7 στο ASUS? Tο καλύτερο λειτουργικό για το μηχάνημα σου είναι το Ubuntu Netbook Remix Αν δεν βάλεις αυτό τότε καλύτερα να κάτσεις με τα xp!
interface Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Απο linux δεν σκαμπάζω τίποτα. Τα 7αρια τελικά δέν λένε?
zazas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Απο linux δεν σκαμπάζω τίποτα.Τα 7αρια τελικά δέν λένε? Λένε απλά θα του κάτσουν λίγο βαριά.. Ευκαιρία να βάλεις λινουξ,δεν είναι τπτ. Εξάλλου όλα είναι ελληνικά,και θα παει σφερα αφού δεν θα έχεις ούτε αντιβάιρους κτλ. Το νετβοοκ λίγο πολύ είναι για συγκεκριμένο σκοπό και για αυτό το σκοπό το ubuntu είναι super,πιστεύω να μην είναι το μοναδικό σου πσ το νετβοοκ? οπότε ευκαιρία για παιχνίδια και μλκ
interface Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν ήταν το μοναδικό, αλλά έγινε. Το έχω πάνω από ένα χρόνο και συνήθισα να κάνω τα πάντα με αυτό. Οπότε το σταθερό που είχα πήρα δρόμο και έτσι την βγάζω με το μικρό. Με το θέμα των drivers δεν θα έχω πρόβλημα? Θα λειτουργούν τα πάντα σωστά στα linux? Ευχαριστώ,
zazas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν ήταν το μοναδικό, αλλά έγινε.Το έχω πάνω από ένα χρόνο και συνήθισα να κάνω τα πάντα με αυτό. Οπότε το σταθερό που είχα πήρα δρόμο και έτσι την βγάζω με το μικρό. Με το θέμα των drivers δεν θα έχω πρόβλημα? Θα λειτουργούν τα πάντα σωστά στα linux? Ευχαριστώ, Αν είναι το μοναδικό καλύτερα να παραμείνεις με τα windows γιατί αρκετά πράγματα θα δυσκολευτείς μέχρι να τα μάθεις πως γίνονται,και μερικά δεν γίνονται. Με τους drivers δεν θα έχεις πρόβλημα αν θες μπορείς να δοκιμάσεις,αλλά καλύτερα κάτσε με τα xp
ktsak Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δεν ήταν το μοναδικό, αλλά έγινε.Το έχω πάνω από ένα χρόνο και συνήθισα να κάνω τα πάντα με αυτό. Οπότε το σταθερό που είχα πήρα δρόμο και έτσι την βγάζω με το μικρό. Με το θέμα των drivers δεν θα έχω πρόβλημα? Θα λειτουργούν τα πάντα σωστά στα linux? Ευχαριστώ, δεν θα εχεις προβλημα. Αλλα κρατησε τα ΧΡ και βαλε ubuntu μεσα απο τα ΧΡ (κατεβασε τα απο εδω) και θα εχεις dual boot menu, δηλαδη και τα 2 και θα ξεκινας απο οποιο θελεις. Και αν δεν σου αρεσει το Ubuntu, το κανεις uninstall μεσα απο τα ΧΡ σαν οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη
stefanos_79 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Ποίο bios πρέπει να βάλω?Τα starter δεν μπορώ να τα βρω, τα premium τα σηκώνει? Και άν ναι 32bit ή 64bit? Με τα υπάρχων XP θα είμαι καλύτερα? Μπορείς να μου δώσεις ένα link για την flash. Οι drivers υπάρχουν όλοι για τα WIN7 από την ASUS? Ευχαριστώ, Παιζει να μην μπορεις να τα βρεις καθότι ειναι τελείως γυμνά(να φανταστεις ουτε desktop background δεν σε επιτρεπει να αλλαξεις) όποτε δεν τα προτιμα ο πολυς κοσμος Σιγουρα με τα XP θα εισαι πιο "γρηγορος" και "ελαφρυς" Θα τα βρεις όλα εδω BIOS πρεπει να βαλεις πρωτα την 2204 και μετά ξεκινάς φορματ
interface Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή λίγο - πολύ όλοι μου προτείνεται να μείνω με τα δικά του XP? Linux δεν βάζω, λέω να δοκιμάσω τα win7 και αν δεν κάτσει να πάω ξανά στα XP. Θα έχω κανένα πρόβλημά αν θα τα ξανά επαναφέρω? Stefanos ευχαριστώ για το link με τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.