stefanos_79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Τα δυο πρωτα (σβήσιμο οθόνης, αλλαγή ανάλυσης) δουλεύουν κανονικά.Τα άλλα δυο δεν δουλεύουν(user defined).Βέβαια δεν έχω βάλει το utility από τα XP να σου πω την αλήθεια,μπορει και να δουλευουν.Για τα 7 δεν έχει βγει ακομα αντιστοιχο utility.
michalis007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Σας παρακαλω παιδια καποιος να με βοηθιση να βοοταρω το asus Eee 1000h απο το usb θα του ημουν πολυ ευγνωμων . Ευχαριστω
zazas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Σας παρακαλω παιδια καποιος να με βοηθιση να βοοταρω το asus Eee 1000h απο το usb θα του ημουν πολυ ευγνωμων . Ευχαριστω Windows 7 - Εγκατάσταση από USB Stick http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=330267 Windows XP Εγκατάσταση απο το USB http://new.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303798 :-)
antithema Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα, λοιπον μετα απο ενα χρονο που εχω τον 1000Η και ολα πηγεναν ρολοι, πριν απο μερικα λεπτα το netbook μου εκανε την πρωτη του πτωση απο τον καναπε στο πατωμα - προλαβα και τον επιασα στο τελος αλλα το μπαμ ακουστικε. Η απορια μου ειναι....ολα δειχνουν να δουλευουν ρολοι οπως πριν αλλα πλεον οταν κουνιεται λιγο κανει εναν περιεργο θορυβο, οχι πολυ δυνατο και ενοχλητικο αλλα ειναι κατι που δεν εκανε πριν. Τι μπορει να επαθε, πως το τσεκαρω και πως διορθωνεται?
stefanos_79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Φιλε μου δεν μπορουμε και πολλά τι μπορει να έγινε.Πολυ πιθανο ο θόρυβος να προέρχεται απο το ανεμιστηρακι
giannis0000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ! κατεβασα το τελευταιο update 2204 και που το μετανομασα ή και οπως ηταν δοκιμασα που το εβαλα σε φλασακι FAT32 ΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ALT+FAT32 "checking usb devises" kai apo kato "not found usb" και ολο αυτο γραφει αυτοματα κανει πως διαβαζει ξαναγραφει αυτο το μηνυμα.....και ετσι δε προχωρα η διαδικασια..τι λετε να φταιει? ηθελα μετα να εβαζα τα win7...αν πετυχαινε το update.... ΛΥΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ: OK OΛΑ 1)KATEBAZOYME TO TEΛΕΥΤΑΙΟ BIOS ΑΠΟ ΤΗΝ ASUS (ΤΟ 2204 ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ....)TO ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΖΟΥΜΕ,ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩς ΕΙΠΑΝΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ "1000H.ROM" 2)AΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ "RECOVERY"ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ "ASUS EEE UPDATE" ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΑΜΕ UPDATE ΒΙΟS ΜΕΣΩ AΡΧΕΙΟ (FILE) ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ 1000Η.RΟΜ (512ΜΒ EINAI)TO ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ,ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ,ΤΡΕΧΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕ ΠΑΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ(ΕΚΑΝΕ 3 ΛΕΠΤΑΚΙΑ) -ΖΗΤΑΕΙ POWER ΚΟΥΜΠΙ,ΠΑΤΑΜΕ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΖΗΤΑΕΙ F2 ΠΑΤΑΜΕ ΟΛΑ ΟΚ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ. 3) ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΕ ΦΛΑΣΑΚΙ ΤΩΡΑ,ΜΕ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΤΟ F2 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ SETUP BIOS,ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΛΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ"BOOT" (ΗΑRD DISK DRIVER-ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ USB ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ)ΚΑΙ ΠΑΤΑΜΕ F10 NA AΠΟΘΗΚΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ. 4)ΜΕ TO ΦΛΑΣΑΚΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΝΑΡΞΗ SETUP ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΧ WINDOWS7 ( TA KANOYME SETUP ΣΤΟ Α-Δ-Ε-Ι-Ο TMHMA ΣΚΛΗΡΟΥ "D" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟ USB ΦΛΑΣΑΚΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ BOOT USB...KAI NTFS) AYTA! ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ BIOS UPDATE
Stefanaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει recovery partition στο 1000H και η πρόσβαση σ΄αυτό γίνεται με F9 κατά την εκκίνηση.Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των Windows από usb stick.Υπάρχουν πολλοί οδηγοί,και εδώ στο wiki του insomnia. Επίσης,κάνε και ένα bios update.To τελευταίο είναι το 2102 και είναι διαθέσιμο στο site της Asus. Εμένα γιατί δε μου δουλεύει το F9 ρε παιδιά; Στο πηγάδι κατούρησα...;; Να ενημερώσω ότι δεν έχω πειράξει ποτέ τα partitions του δίσκου ή το bios με κάποια ενημέρωση.
Stefanaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Κανείς βρε παιδιά δεν έχει κάποια ιδέα στο γιατί δε μου δουλεύει;; Κάποιος άλλος τρόπος υπάρχει; Θέλω να επαναφέρω τα παραθυράκια μας στην εργοστασιακή τους κατάσταση και δεν θέλω να μπλέκω με νέες εγκαταστάσεις από εξωτερικά DVD (που δεν έχω) ή usb stickάκια.
stefanos_79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Φιλε μου άδικα παιδεύεσαι.Δεν υπάρχει κανένα recovery partition .Αν υπήρχε θα σε προέτρεπε να το κανεις και οταν bootarei το Bios στην αρχη ...εκει που λέει να πατησεις F2 ,tab κτλ κτλ.όπως σε όλους τους φορητους. Επαναφορά γίνεται μόνο(ή usb ) με το recovery DVD με κάποιο εξωτερικό drive όπως μπορείς να διαβάσεις και στο βιβλιαρακι "Οδηγος Χρήστη".Που το διάβασες εσυ για F9;
Wavemaster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Recovery partition υπάρχει,τουλάχιστον στην έκδοση με τον σκληρό 160GB,για το αρχικό μοντέλο των 80GB δεν είμαι σίγουρος. Για να δείτε αν υπάρχει ή όχι πηγαίνετε στη διαχείριση δίσκων.Είναι ένα partition 7-8gb σε FAT32 με ονομασία PE.Aν υπάρχει,προφανώς μπορεί να γίνει recovery από αυτό,διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης! Για να λειτουργήσει το F9,πρέπει να βάλετε στο BIOS ως 1st boot device τον σκληρό δίσκο (από προεπιλογή δεν είναι ).
kotlid Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Recovery partition υπάρχει,τουλάχιστον στην έκδοση με τον σκληρό 160GB,για το αρχικό μοντέλο των 80GB δεν είμαι σίγουρος.Για να δείτε αν υπάρχει ή όχι πηγαίνετε στη διαχείριση δίσκων.Είναι ένα partition 7-8gb σε FAT32 με ονομασία PE.Aν υπάρχει,προφανώς μπορεί να γίνει recovery από αυτό,διαφορετικά δεν έχει λόγο ύπαρξης! Για να λειτουργήσει το F9,πρέπει να βάλετε στο BIOS ως 1st boot device τον σκληρό δίσκο (από προεπιλογή δεν είναι ). εχω την εκδοση των 160 και δεν εχει κρυφο partition σιγουρα!!!! μαλλον μερικες παρτιδες ειχαν κρυφο partiton
Stefanaras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αν και τα μαντάτα σας δεν είναι χαρμόσυνα, ευχαριστώ όσους απάντησαν στο ερώτημά μου. Κρυφό partition δυστυχώς δεν υπάρχει, παρότι έχω την έκδοση με τα 160GB...
Wavemaster Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Tότε, κρυφό partition πρέπει να έχουν μόνο οι νεότερες παρτίδες.Αυτό που έχω εγώ είχε αρχικό BIOS 1501,δηλαδή κυκλοφόρησε μετά τον Φεβρουάριο 2009 και είναι με Windows XP Home SP3 Ελληνικά,μαύρο μοντέλο. Κι εγώ διάβαζα παντού ότι δεν υπάρχει κρυφό,τυχαία το ανακάλυψα,ούτε στο manual δεν αναφέρεται η ύπαρξή του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.