Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.παιδια μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο καταστημα, σαιτ η οτιδηποτε αλλο που να αναλαμβανει να κανει την οθονη του asus οθονη αφης? ευχαριστω...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος του asus και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.

Επειδή δεν έχω ιδέα από νετμπουκ, στο σκληρό δεν έχουν κάποιο κρυφό μέρος που αποθηκεύονται τα windows για ένα επερχόμενο φορματ ?

Αν εγώ θέλω να φτιάξω κάποιο usb στικ με τα windows που Ίδη έχω και με τους drivers που υπάρχουν στο μηχάνημα μπορώ ? και αν ναι ξέρεται πώς γίνεται αυτό γιατί δεν έχω ασχοληθεί με αυτά και είμαι άσχετος.

Έχω δει ότι υπαρχή ένα DVD που περιέχει κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να προχωρήσω στην αγορά κάποιου εξωτερικού DVD για να περνώ τα windows.

Δημοσ.

Υπάρχει recovery partition στο 1000H και η πρόσβαση σ΄αυτό γίνεται με F9 κατά την εκκίνηση.

Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των Windows από usb stick.Υπάρχουν πολλοί οδηγοί,και εδώ στο wiki του insomnia.

Επίσης,κάνε και ένα bios update.To τελευταίο είναι το 2102 και είναι διαθέσιμο στο site της Asus.

Δημοσ.
Υπάρχει recovery partition στο 1000H και η πρόσβαση σ΄αυτό γίνεται με F9 κατά την εκκίνηση.

Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση των Windows από usb stick.Υπάρχουν πολλοί οδηγοί,και εδώ στο wiki του insomnia.

Επίσης,κάνε και ένα bios update.To τελευταίο είναι το 2102 και είναι διαθέσιμο στο site της Asus.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, δηλαδή μπορώ να βάλω κάποια άλλη έκδοση windows και αν δεν την θέλω μετά να επαναφέρω αυτήν που έχω με το recovery που έχει με F9 ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια μετα απο ενα update bios που εκανα κ ενω ολα τελειωσαν καλα οπως καθε φορα πηγα να χαμηλωσω την φωτεινοτητα η οποια βρισκοταν στο μεγιστο κ ενω πατησα το fn κ το αντιστοιχο κουμπι αυτο κατεβηκε μονο ενα λικ κ μετα σταματησε κ δεν παει πιο κατω ξερετε τι πρεπει να ειναι

γινεται να το ξαναπερασω η θα πρεπει να γυρισω στο προηγουμενο

αυτο που εβαλα ειναι το 2102`

edit

το ξαναεκανα κ εφτιαξε ολα οκ

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα. μετα που συνδεω το ασους σε εξωτερικη οθονη, εκτος απο το γεγονος οτι τις μισες φορες δεν δουλευει δλδ. δεν εμφανιζει τιποτα η εξωτερικη, οταν το αποσυνδεω κανει κατι σαν αναλαμπες ανα καποιο χρονικο διαστημα κ καποιες φορες μετα απο λιγο μαυριζει η οθονη και πρεπει να κανω επανεκκινηση. συμβαινει σε κανενα αλλον αυτο? και επισης τι να κανω , να το στειλω για σερβις? ευχαριστω

Δημοσ.

Έκανα αγορά του asus eee pc 1000h βάζω ματροσκες στα 720 και στα 1080 και μου κάνη κολλήματα εικόνας και ήχου. Του έχω τον KMPlayer και τον mplayerc. Υπάρχει κάποια λύση να παίξουν κανονικά?

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια

Δημοσ.

οχι δεν υπαρχει.Το συστημα ειναι πολυ αδύναμο να σηκώσει τετοια αρχεια.Εχω δοκιμασει απειρα codec packs που τα βαφτιζαν ως fast.Υποτιθεται οτι ειναι για αδυναμα συστηματα αλλα δεν εγινε τιποτα.Αλλωστε δεν υπαρχει λογος να δεις matroskes σε τοσο μικρη οθόνη και χαμηλη αναλυση.Εννοείται ολα τα τεστ που έκανα ηταν σε Super Performance mode,στο ρευμα καρφωμενο και με μνημη 2αρα..

Δημοσ.
Έκανα αγορά του asus eee pc 1000h βάζω ματροσκες στα 720 και στα 1080 και μου κάνη κολλήματα εικόνας και ήχου. Του έχω τον KMPlayer και τον mplayerc. Υπάρχει κάποια λύση να παίξουν κανονικά?

Ευχαριστώ για όποια βοήθεια

στα 720 πρεπει να σου παιζουν....matroska ειναι ο container, ο codec παιζει ρολο.

AVC και VC-1 στα 720 παιζουν γενικα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λεω να του βαλω τα Windows7.Το προβλημα μου ειναι οι drivers.Στη σελιδα της Ασους εχει για τα "7" μονο καποια utilities και το νεο βios που υποστηρίζει το νέο λειτουργικό.Να περιμένω μηπως βγουν νέοι drivers ή αυτοί που ειναι για τα ΧΡ μπορουν να μπουν ανετα ?

Δημοσ.

Τα έβαλα..πολύ καλά απο μια πρώτη ματια.Στη σελιδα έχουν βαλει αρκετούς drivers για Windows 7. Δεν δοκίμασα να σου πω drivers απο ΧP.To utility που απενεργοποιεί όλες τις συσκευές δουλεύει στα 7?Bluetooth + Wlan απενεργοποιω με Fn+F2 αλλά την κάμερα δεν βρισκω τροπο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...