jimmys77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 πηγα σημερα στο e-shop με την RAM που εχει απο την μανα του το ASUS 1000HE και μου προτειναν αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553560 Την παραγγειλα και αυριο θα παω να την παρω. Tι λετε kαλη? Μου ειπαν εφοσον η ram που φοραει ειναι 6400s Τοτε χρειαζομαι 800 Mhz ram.
FarCry Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μου ειπαν εφοσον η ram που φοραει ειναι 6400s Τοτε χρειαζομαι 800 Mhz ram. get your facts right and dont listen to bullshit μεχρι 667 σηκωνει. δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να παρεις 800 και δεν εχει σχεση αν απο τη μανα του εχει 800 specs. βαλε το cpu-z και θα δεις οτι δεν τρεχει στα 800 αλλα στα 667 (λογικα πρεπει να υποστηριζει και τα 2 modes)
stefanos_79 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Θεωρητικά μπορεις να βαλεις μια 800αρα αλλά με το chipset που έχει το μηχανημα εισαι μονο μεχρι τα 667
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Θεωρητικά μπορεις να βαλεις μια 800αρα αλλά με το chipset που έχει το μηχανημα εισαι μονο μεχρι τα 667 δε ξερω αν δεχεται 800 χωρις 667 mode.
Nitrous18 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 παιδια καλησπερα να ρωτησω κατι οπως δουλευα το eeepc 1000h Που εχω τελειωσε η μπαταρια και εκλεισε το εβαλα να φορτησει και το ανοιγω την αλλη μερα και εκει που πηγε να ξεκινησει τα windows μου πεταει μπλε οθονη με κινεζικα και μου κανει restart, ουτε σε safe mode μπορω να μπω ουτε τιποτα, πατησα και το κουμπι απο κατο να κανει ρεσετ για 30 sec αλλα τπτ, εμα βαλω κανα erd commander λετε να κανει τπτ. ενα παιδι μου ειπε οτι μπορει να ειναι και μητρικη παιζει αυτο το ενδεχομενο????
stefanos_79 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση μια φορα ανοιξα το μηχάνημα και καταλαθος πατησα διαφορα κουμπια.Το παραδοξο ειναι οτι μου εμφανησε μια οθονη για να διαλεξω HArdware profile.Φυσικα υπηρχε μονο ένα προφιλ.Μηπως ξερεις κανεις το συνδιασμο κουμπιων?
NoS13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 προβλημα. εκει που εβλεπα ταινια μεσω wireless απο αλλο pc του δικτυου μου αρχισε να κανει κολληματα. Οχι συννεχομενα. Καθε 1 λεπτο ας πουμε... Καθε ενα λεπτο βασικα σερνοταν ο υπολογιστης. Σερνεται και στο boot σερνεται μεχρι και στον ηχο καλωςορισματος των windows. εκανα restore απο τα win το ιδιο... boot booster απο bios απενεργοποιησα lan κλπ τιποτα... στο event viewer μου βγαζει κατι για σφαλμα 9 και 11 απο atapi... εψαξα στο σαιτ της μαικροσοφτ αλλα ενω λεει οτι εχει λυσεις για event 9 11 και 15 τελικα αναφερεται μονο στο 15 που αφορα δισκους scsi... Τα φωτα του κανεις; το μηχανιμα δεν εφαγε ουτε πεσιμο ουτε υπερθερμανση ουτε τιποτα... μες στα καλα καθουμενα εγινε
LOULATRANS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 κανε μια καθαρη εγκατασταση για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι hardware προβλημα. κατι σχετικα με την δυναμη του μηχανηματος: καθοτι το πηρα προσφατα,ανησυχουσα για την δυναμη του,αφου ειχα διαβασει οτι ειναι μονο για νετ μουσικη ,αντε και καμια ταινια μεχρι 720 αναλυση.ευτηχως δεν ειναι ετσι. και το σαν αντρεας το σηκωνει,και το hard truck παει ανετα ,και τα ages of congoueiros ειναι οκ.μην ξεχναμε οτι την 950 την ειχανε μεχρι περσι ,λαπτοπ μεσαιας κατηγοριας τιμης,αυτα που εχουν σημερα την 4500,δλδ σχεδον ολα των 500-700 ευρω
derizio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Να ρωτησω κατι εαν ξερετε. Το Asus 1008HA πως τα παει απο αποψη αυτονομιας? 3 cell μπαταρια αλλα μηπως καταναλωνει λιγοτερη απο το 1000αρι μας ειναι μια η αλλη? Θα μου πεις για να γινει τοσο λεπτο, αλλαξαν καποια πραγματα. Καλα ηα minivga και η μια usb λιγοτερο αλλα η αυτονομια? Δινουν 6 ωρες αλλα φτανει τις 5 με απλη χρηση? Ευχαριστω! Τωρα ειδα οτι οι αποριες μου λυθηκα στο αλλο θεμα για το 1000ΗΕ!
vasilisL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά βοήθεια!!!! θέλω να κάνω format και το dvd υποστήριξης δεν το διαβάζει το dvd-rom μου. υπάρχει κάπου να το κατεβάσω? το ελληνικό ευχαριστώ
stefanos_79 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Μπορεις να κανεις φορματ οπως κανεις και στον σταθερο σου και μετά να κατεβασεις τους drivers απο την σελιδα της ASus.Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιήσεις το recovery dvd
vasilisL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου! επειδή όμως χθες με βάρεσαι η μ....α, έκανα και μια άλλη πατάτα!!! στο partition d είχα βάλει με swap και τα eeebuntu.ε, χθές είχα τη φοβερή ιδέα να κάνω φορμάτ στο swap και στον d για να σβήσω τα linux.εμ έλα τώρα όμως που μου βγάζει μαύρη οθόνη και error 17. στα bios μπαίνει κανονικά. τελικά το recovery disk το δοκίμασα σε άλλο pc και δουλεύει κανονικά. το κακό είναι οτι πρέπει να γίνει άμεσα γιατί το χρειάζομαι!!! θερμή παράκληση, βοήθησέ με!!!
stefanos_79 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Εφοσον ειναι μια χαρα το recovery dvd τοτε δεν βλεπω το λογο γιατι δεν μπορεις να προχωρησεις στο φορματ.εχεις ορισει ως first boot device το εξωτερικο dvd?Δοκιμασες με καποιο άλλο dvdrom?Καμια φορα δεν διαβαζουν ολα τα δισκακια τα drives που έχουμε
clevercitizen Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!επειδή όμως χθες με βάρεσαι η μ....α, έκανα και μια άλλη πατάτα!!! στο partition d είχα βάλει με swap και τα eeebuntu.ε, χθές είχα τη φοβερή ιδέα να κάνω φορμάτ στο swap και στον d για να σβήσω τα linux.εμ έλα τώρα όμως που μου βγάζει μαύρη οθόνη και error 17. στα bios μπαίνει κανονικά. τελικά το recovery disk το δοκίμασα σε άλλο pc και δουλεύει κανονικά. το κακό είναι οτι πρέπει να γίνει άμεσα γιατί το χρειάζομαι!!! θερμή παράκληση, βοήθησέ με!!! Μια απ'τα ίδια πρίν από μια βδομάδα. Εγώ πέρασα τα xp σε φλασάκι και έκανα εγκατάσταση από εκεί. Αν ψάξεις έχει πολλούς οδηγούς για usb xp install, ακόμη και στο ιnsomnia wiki. Στην εγκατάσταση κατάργησε όλα τα partitions και μορφοποιησέτα εκ νέου, όπως εσύ θες, κάνε την εγκατάσταση και είσαι οκ. Drivers τους βρίσκεις όλους στο site της ΑSUS
vasilisL Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά χίλια ευχαριστώ!!! τελικά τα καταφερα, τώρα κάνω και ένα image με το acronis μήπως μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να κάνω ένα bootable στικάκι με to image για να μη παθαίνω τα ίδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.