Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω και εγω κατι σχετικο - ασχετο!

Εχθες περασα στον 1000αρι μου κατι "ελαφρωμενα" windows που βρηκα για καλυτερη ταχυτητα. Στην αρχη της εγκαταστασης εκανα φορματ ενα κομματι του δισκου 10gb και περασα το λειτουργικο και αφησα το υπολοιπο να το κανω μετα μεσα απο τα windows απο το disk management.... αλλα ανακαλυψα μετα οτι ειχε αφαιρεθει η δυνατοτητα αυτη μεσα απο τα windows. Οποτε οπως καταλαβαινεται, επειδη ο υπολοιπος δισκος δεν ειναι φορμαρισμενος δεν φαινεται πουθενα. Υπαρχει καποιος τροποος να φορμαρω τον υπολοιπο δισκο? Υπαρχει καποιο εξτρα προγραμμα που να βλεπει τον αφορμαριστο δισκο και να μου δινει την δυνατοτητα να του κανω format?

Ευχαριστω!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να ρωτησω και εγω κατι σχετικο - ασχετο!

Εχθες περασα στον 1000αρι μου κατι "ελαφρωμενα" windows που βρηκα για καλυτερη ταχυτητα. Στην αρχη της εγκαταστασης εκανα φορματ ενα κομματι του δισκου 10gb και περασα το λειτουργικο και αφησα το υπολοιπο να το κανω μετα μεσα απο τα windows απο το disk management.... αλλα ανακαλυψα μετα οτι ειχε αφαιρεθει η δυνατοτητα αυτη μεσα απο τα windows. Οποτε οπως καταλαβαινεται, επειδη ο υπολοιπος δισκος δεν ειναι φορμαρισμενος δεν φαινεται πουθενα. Υπαρχει καποιος τροποος να φορμαρω τον υπολοιπο δισκο? Υπαρχει καποιο εξτρα προγραμμα που να βλεπει τον αφορμαριστο δισκο και να μου δινει την δυνατοτητα να του κανω format?

Ευχαριστω!

partition magic 8

norton partotion

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.εχει κατι μερες που πηρα το ASUS 100HE. Θελω να βαλω 2GB RAM,ποιες να κοιταω με 667 mhz η με 800.εχετε καποια να προτεινετε? υποψιν η Ram που φοραει απ την μανα του ειναι η HYINX 1GB 2Rx16 PC2-6400S-666-12

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους.εχει κατι μερες που πηρα το ASUS 100HE. Θελω να βαλω 2GB RAM,ποιες να κοιταω με 667 mhz η με 800.εχετε καποια να προτεινετε? υποψιν η Ram που φοραει απ την μανα του ειναι η HYINX 1GB 2Rx16 PC2-6400S-666-12

πάρε αυτη και θα είσαι αρχηγός

Δημοσ.

Για σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι....όταν θα πάρο το 1000η ....πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω....και όπως το φορτίζω μπορώ να το έχω ανοιχτό?:P

Δημοσ.

λογικα θα εχει καποια φορτιση η μπαταρια σου με το που θα το ανοιξεις,δουλεψε το μεχρι να πεσει στο 10-15% και φορτισε το,αν θελεις μπορεις να το εχεις ανοιχτο

Δημοσ.

το τελευταιο μηνα εχω παρατηρησει οτι η οθονη του 1000h τρεμοπαιζει αναιπαισθητα και καμια φορα αλλαζουν και λιγο τα χρωματα. Αυτο το κανει κυριως οταν το εχω με μπαταρια. Η πλακα ειναι οτι το εχω στειλει ηδη μια φορα ιταλια (με αλλο προβλημα αλλα παλι στην οθονη) δεν θα αντεξω να το ξαναστειλω εκ νεου, καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

Δημοσ.

αν στο ρευμα δεν στο κανει μου ακουγετε σαν προβλημα μπαταριας,βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος,καλο θα ηταν να το τσεκαρεις αν εχεις την δυνατοτητα με καποια αλλη μπαταρια(βεβαια αυτο με τα χρωματα δεν κολαει)

Δημοσ.

Γνωστος μου που ασχολειται με τις πωλησεις υπολογιστων μου ειπε οτι τα asus εχουν αρκετα μεγαλο ποσοστο "θνησιμοτητας". Παντως παιρνοντας παραδειγμα απο το δικο μου και 3 ακομη γνωστοι μου που πηραν το 1000h και οι 4 δεν την βγαλαμε καθαρη.....

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω και εγώ το asus 1000H αλλά δε ξέρω από που να το πάρω. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό site? Το 247.gr είναι καλό? Το έχει στα 350€. Αξίζει να το πάρω από εκεί?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...