Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το πιο κανουργιο που ηρθε σχετικα προσφατα στην χωρα μας ειναι το ΗΕ το οποιο εχει ακομα καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο το Η και ΗΑ.

δεν νομιζω να απαντησες στην απορια του η εγω δεν καταλαβαινω πολλα ελληνικα

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλημερα παιδια.ξερει καποιος αν υπαρχει καποια βαση στηριξης του asus για το αυτοκινητο? θελω να το χρησημοποιησω σαν gps και δεν θελω να πηγαινει βαρκα γυαλο μεσα στο αμαξι! ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημοσ.
δεν νομιζω να απαντησες στην απορια του η εγω δεν καταλαβαινω πολλα ελληνικα

Αρχικά καταχωρημένο από Triple_HR21

γεια σε ολους λοιπον ειμαι αναμεσα στο asus eee pc 1000ha κ στο asus eee pc 1000h τι διαφορες εχουν αυτα τα 2 και πιο ειναι το πιο καινουργιο?επισης μηπως γνωριζετε αν βγει τπτ αλλο απο τι σειρα αυτι των 10 ιντσων.ευχαριστω καθε βοηθεια δεκτη

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τη μνήμη Εγώ έχω το 1000ΗΕ και ένας φίλος μου το 1000Η.Θέλουμε να βάλουμε μνήμη των 2GΒ.Βρήκα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553828 που είναι πακέτο 2χ 2GB και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη και γρηγορότερη απο αυτές που έχουνε προαναφερθεί εδώ μέσα.Θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζουνε στα netbook μας αν και πιστεύω πως είναι τα ίδια σε αυτό το θέμα.Πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για τους δυό μας να πάρουμε απο μια απο το πακέτο αυτό...

Δημοσ.
Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τη μνήμη Εγώ έχω το 1000ΗΕ και ένας φίλος μου το 1000Η.Θέλουμε να βάλουμε μνήμη των 2GΒ.Βρήκα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553828 που είναι πακέτο 2χ 2GB και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη και γρηγορότερη απο αυτές που έχουνε προαναφερθεί εδώ μέσα.Θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζουνε στα netbook μας αν και πιστεύω πως είναι τα ίδια σε αυτό το θέμα.Πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για τους δυό μας να πάρουμε απο μια απο το πακέτο αυτό...

super ειναι και ταιριαζουν

Δημοσ.
Έτσι λέω και εγώ φίλε arkas2004.Μάλλον αύριο θα τις παραγγείλω.Ελπίζω να δω κάποια διαφορά...

Περιμένουμε εντυπώσεις, αλλά μη περιμένεις και μεγάλη διαφορά απο την ταχύτητα της μνήμης. Άλλωστε το bottleneck σπάνια είναι η RAM. Στα 1000αρακια μας είναι ο δίσκος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ----------

Γι αυτό είμαστε εδώ :-)

Αυτό ξαναπέστο! :-D

Δημοσ.

να κανω μερικες ερωτησεις στους κατοχους asus 1000h.

ζεστενεται αρκετα αυτο το νετβοοκ?

το ανεμιστηρακι της cpu κανει τοσο θορυβο οσο στο καινουργιο asus 1000HE?σε σημειο να μην σταματαει καθολου?

Δημοσ.
να κανω μερικες ερωτησεις στους κατοχους asus 1000h.

ζεστενεται αρκετα αυτο το νετβοοκ?

το ανεμιστηρακι της cpu κανει τοσο θορυβο οσο στο καινουργιο asus 1000HE?σε σημειο να μην σταματαει καθολου?

Χμ, αν και η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι υποκειμενική και εξαρτάται από το τι έχεις σαν μέτρο σύγκρισης θα έλεγα ότι σε χρήση με την μπαταρία του (αρα και αυτόματη διαχείρηση ενεργειας) και αγκαλιά, ζεστένεται αλλά όχι υπερβολικά. Το ανεμιστηράκι δουλεύει ανα διαστήματα, χωρίς όμως να ενοχλεί. Γενικά εγώ θα το χαρακτήριζα δροσερο κ αθόρυβο. Για το HE δε ξέρω... Ας μιλήσει κάποιος που τα έχει δουλέψει και τα δύο...

Δημοσ.
Αν από 1Gb το αναβαθμίσουμε σε 2Gb θα έχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία ;

Θεωρητικά η αύξηση της RAM μειώνει την αναγκη για swapping το οποίο μεταφραζεται σε λιγότερη χρήση του δίσκου και συνεπώς μικρότερη κατανάλωση. Στην πράξη (με ό,τι τρέχουμε σε ένα netbook) δεν πρόκειται να δεις καμια διαφορά.

Δημοσ.
Θεωρητικά η αύξηση της RAM μειώνει την αναγκη για swapping το οποίο μεταφραζεται σε λιγότερη χρήση του δίσκου και συνεπώς μικρότερη κατανάλωση. Στην πράξη (με ό,τι τρέχουμε σε ένα netbook) δεν πρόκειται να δεις καμια διαφορά.

θεεεεεεεεεεεεεεεεεεενξ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...