arkas2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Το πιο κανουργιο που ηρθε σχετικα προσφατα στην χωρα μας ειναι το ΗΕ το οποιο εχει ακομα καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο το Η και ΗΑ. δεν νομιζω να απαντησες στην απορια του η εγω δεν καταλαβαινω πολλα ελληνικα
vakis71 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 καλημερα παιδια.ξερει καποιος αν υπαρχει καποια βαση στηριξης του asus για το αυτοκινητο? θελω να το χρησημοποιησω σαν gps και δεν θελω να πηγαινει βαρκα γυαλο μεσα στο αμαξι! ευχαριστω προκαταβολικα...
kostasfalcon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 δεν νομιζω να απαντησες στην απορια του η εγω δεν καταλαβαινω πολλα ελληνικα Αρχικά καταχωρημένο από Triple_HR21 γεια σε ολους λοιπον ειμαι αναμεσα στο asus eee pc 1000ha κ στο asus eee pc 1000h τι διαφορες εχουν αυτα τα 2 και πιο ειναι το πιο καινουργιο?επισης μηπως γνωριζετε αν βγει τπτ αλλο απο τι σειρα αυτι των 10 ιντσων.ευχαριστω καθε βοηθεια δεκτη
Christos_Tz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Παιδια ολα οκ με το Bios Update 1000Η μου!Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια!
stefanos_79 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Παιδια ολα οκ με το Bios Update 1000Η μου!Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια! Γι αυτό είμαστε εδώ
boltsis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τη μνήμη Εγώ έχω το 1000ΗΕ και ένας φίλος μου το 1000Η.Θέλουμε να βάλουμε μνήμη των 2GΒ.Βρήκα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553828 που είναι πακέτο 2χ 2GB και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη και γρηγορότερη απο αυτές που έχουνε προαναφερθεί εδώ μέσα.Θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζουνε στα netbook μας αν και πιστεύω πως είναι τα ίδια σε αυτό το θέμα.Πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για τους δυό μας να πάρουμε απο μια απο το πακέτο αυτό...
arkas2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τη μνήμη Εγώ έχω το 1000ΗΕ και ένας φίλος μου το 1000Η.Θέλουμε να βάλουμε μνήμη των 2GΒ.Βρήκα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553828 που είναι πακέτο 2χ 2GB και πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη και γρηγορότερη απο αυτές που έχουνε προαναφερθεί εδώ μέσα.Θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζουνε στα netbook μας αν και πιστεύω πως είναι τα ίδια σε αυτό το θέμα.Πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για τους δυό μας να πάρουμε απο μια απο το πακέτο αυτό... super ειναι και ταιριαζουν
boltsis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Έτσι λέω και εγώ φίλε arkas2004.Μάλλον αύριο θα τις παραγγείλω.Ελπίζω να δω κάποια διαφορά...
stilgar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Έτσι λέω και εγώ φίλε arkas2004.Μάλλον αύριο θα τις παραγγείλω.Ελπίζω να δω κάποια διαφορά... Περιμένουμε εντυπώσεις, αλλά μη περιμένεις και μεγάλη διαφορά απο την ταχύτητα της μνήμης. Άλλωστε το bottleneck σπάνια είναι η RAM. Στα 1000αρακια μας είναι ο δίσκος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ---------- Γι αυτό είμαστε εδώ Αυτό ξαναπέστο!
arkas2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 να κανω μερικες ερωτησεις στους κατοχους asus 1000h. ζεστενεται αρκετα αυτο το νετβοοκ? το ανεμιστηρακι της cpu κανει τοσο θορυβο οσο στο καινουργιο asus 1000HE?σε σημειο να μην σταματαει καθολου?
stilgar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 να κανω μερικες ερωτησεις στους κατοχους asus 1000h.ζεστενεται αρκετα αυτο το νετβοοκ? το ανεμιστηρακι της cpu κανει τοσο θορυβο οσο στο καινουργιο asus 1000HE?σε σημειο να μην σταματαει καθολου? Χμ, αν και η απάντηση σε μια τέτοια ερώτηση είναι υποκειμενική και εξαρτάται από το τι έχεις σαν μέτρο σύγκρισης θα έλεγα ότι σε χρήση με την μπαταρία του (αρα και αυτόματη διαχείρηση ενεργειας) και αγκαλιά, ζεστένεται αλλά όχι υπερβολικά. Το ανεμιστηράκι δουλεύει ανα διαστήματα, χωρίς όμως να ενοχλεί. Γενικά εγώ θα το χαρακτήριζα δροσερο κ αθόρυβο. Για το HE δε ξέρω... Ας μιλήσει κάποιος που τα έχει δουλέψει και τα δύο...
we_will_rise Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αν από 1Gb το αναβαθμίσουμε σε 2Gb θα έχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία ;
stilgar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αν από 1Gb το αναβαθμίσουμε σε 2Gb θα έχει μεγάλη διαφορά στην αυτονομία ; Θεωρητικά η αύξηση της RAM μειώνει την αναγκη για swapping το οποίο μεταφραζεται σε λιγότερη χρήση του δίσκου και συνεπώς μικρότερη κατανάλωση. Στην πράξη (με ό,τι τρέχουμε σε ένα netbook) δεν πρόκειται να δεις καμια διαφορά.
we_will_rise Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Θεωρητικά η αύξηση της RAM μειώνει την αναγκη για swapping το οποίο μεταφραζεται σε λιγότερη χρήση του δίσκου και συνεπώς μικρότερη κατανάλωση. Στην πράξη (με ό,τι τρέχουμε σε ένα netbook) δεν πρόκειται να δεις καμια διαφορά. θεεεεεεεεεεεεεεεεεεενξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.