antithema Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γιατι να μας χαλασει, κανενα laptop/netbook δεν συνοδευετε με cd xp vista η οτιδηποτε αλλο. Ολα εχουν δισκακια επαναφορας του συστηματος μονο και drives
kostasfalcon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2009 Γιατι να μας χαλασει, κανενα laptop/netbook δεν συνοδευετε με cd xp vista η οτιδηποτε αλλο. Ολα εχουν δισκακια επαναφορας του συστηματος μονο και drives ΛΑΘΟΣ........Το multirama ht xpress netbook που επισης διαθετω εχει κανονικο dvd win xp. Οπως επισης και πολλα laptop.
antithema Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2009 ναι ε? sorry. Κατα καιρους ειχα laptop απο toshiba, compaq, acer, hp, dell και κανενα δεν ειχε κανονικο cd αλλα ουτε εχω δει και πουθενα αλλου κατι τετοιο. Ολα ειχαν backup cd/dvd μονο και πολλα απο αυτα σημερα δεν εχουν ουτε αυτο, αλλα σου λενε να τα δημιουυργησεις μονος σου.
kostasfalcon Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 ναι ε? sorry.Κατα καιρους ειχα laptop απο toshiba, compaq, acer, hp, dell και κανενα δεν ειχε κανονικο cd αλλα ουτε εχω δει και πουθενα αλλου κατι τετοιο. Ολα ειχαν backup cd/dvd μονο και πολλα απο αυτα σημερα δεν εχουν ουτε αυτο, αλλα σου λενε να τα δημιουυργησεις μονος σου. Μεχρι τωρα εχω αγορασει 3 φορητα τα οποια ειχαν ολα κανονικο win xp δισκακι + το multitama ht xpress netbook. Μονο το 1000h μου την εκανε......
stefanos_79 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Καινούριο BIOS 2003 2009/06/16 update Description BIOS 2003 1.Set DVMT size to the max 224MB. Καλό μου φαινεται θα μπορεις να παίξεις και κανένα παιχνιδάκι πιο άνετα.Ειδικά αν έχετε βαλει 2 γιγα ραμ, οποτε θα μενει αρκετη μνήμη στο σύστημα
Christos_Tz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Καινούριο BIOS 2003 2009/06/16 updateDescription BIOS 2003 1.Set DVMT size to the max 224MB. Καλό μου φαινεται θα μπορεις να παίξεις και κανένα παιχνιδάκι πιο άνετα.Ειδικά αν έχετε βαλει 2 γιγα ραμ, οποτε δεν θα μενει αρκετη μνήμη στο σύστημα Ρε παιδια παο να κανο Update το Bios κανει restart και δεν προχοραει η διαδικασια!!Και με το asus Update και με USB Stick το ιδιο!Βοιθεια κανειs??
stefanos_79 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Για αναβαθμιση μέσω usb αν τηρήσεις κατά γραμμα αυτον τον οδηγό που έγραψα σε παλιοτερο ποστ δεν θα έχεις προβλημα.
Christos_Tz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Kατεβαζουμε το νεο BIOS(1305) απο την σελίδα της ASUS 1.Ξεζιπαρουμε το αρχείο 2.Μετονομάζουμε το αρχείο 1000H-ASUS-1305.ROM σε 1000H.ROM 3.Φορμαρουμε το φλασακι μας σε FAT και τοποθετουμε μέσα του το 1000H.ROM αρχείο. 4.Τοποθετούμε το φλασακι στην αριστερή (αυτη που είναι μονη της)USB θυρα του ΕΕΕ PC 5.Εκκινούμε τον υπολογιστή και όταν εμφανιστεί η οθόνη του BIOS πατάμε ALT+F2 για να μπουμε το bios update utility. Αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά θα δείτε την διαδικασία αναβάθμισης να αρχίζει.Απο αυτο το σημείο και μετα δεν πειράζουμε το μηχάνημα μέχρι να μας προτρέψει να πατήσουμε το κουμπί POwer για να σβήσουμε το σύστημα μας.Έπειτα βγάζουμε το usb flash και εκκινούμε το Eee PC.ΑΝ το μηχάνημα σας κολλήσει(δεν ειναι προβλημα απλα θα ζηταει το usb flash ως boot device) κατά την αναγνωση του bios-συσκευων συστηματος θα σας ζητηθεί να πατήσετε το F2 για να επαναφέρετε στις default ρυθμίσεις το Bios και έπειτα θα προχωρήσει κανονικα ο υπολογιστης και θα μπει στα WINDOWS. Αυτη την διαδικασια εγω ακολουθησα και τωρα εχω την έκδοση 1305 στο Eee PC μου.Να έχετε φροντίσει να ειναι φορτισμένο το μηχάνημά έτσι ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.Ουδεμία ευθύνη δεν φερω αν κάτι πάει στραβά κατά την αναβάθμιση του συστήματος σας Ok Στεφανε...δωσε μοθ ρε φιλε ενα Software να κανω Format το Stickaki μου σε FAT γιατι τα XP σε FAT32 κανουνε Format μονο!Με ποιο Software κανω Format σε FAT??
kostasfalcon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ρε παιδια παο να κανο Update το Bios κανει restart και δεν προχοραει η διαδικασια!!Και με το asus Update και με USB Stick το ιδιο!Βοιθεια κανειs?? Εγω μεσω του utility της Asus εκανα κανονικα bios update, το συστημα εκανε reboot και περαστηκε.
Christos_Tz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Εγω μεσω του utility της Asus εκανα κανονικα bios update, το συστημα εκανε reboot και περαστηκε. Δεν μοθ το περναει ρε παιδια κανει Reboot και μετα μενει Blackscreen αναμενο χωρισ να προχοραει η διαδικασια!Help!!
stefanos_79 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Μεσα απο τα windows κανεις το φορματ FAT32.Ακολουθησες βημα βημα τις οδηγιες μου?Μηπως φιλε έχεις το καινουριο 1000ΗΕ ?
stilgar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ok Στεφανε...δωσε μοθ ρε φιλε ενα Software να κανω Format το Stickaki μου σε FAT γιατι τα XP σε FAT32 κανουνε Format μονο!Με ποιο Software κανω Format σε FAT?? Ο τρόπος που περιγράφει ο Στέφανος είναι ο πιο σίγουρος. Για προγραμματάκι: HP USB Disk Storage Format Tool
Christos_Tz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2009 Ο τρόπος που περιγράφει ο Στέφανος είναι ο πιο σίγουρος. Για προγραμματάκι: HP USB Disk Storage Format Tool Ok παιδια!Κανο δοκιμη και ενιμερωνο!Ευχαριστω!
Triple_HR21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 γεια σε ολους λοιπον ειμαι αναμεσα στο asus eee pc 1000ha κ στο asus eee pc 1000h τι διαφορες εχουν αυτα τα 2 και πιο ειναι το πιο καινουργιο?επισης μηπως γνωριζετε αν βγει τπτ αλλο απο τι σειρα αυτι των 10 ιντσων.ευχαριστω καθε βοηθεια δεκτη
kostasfalcon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 γεια σε ολους λοιπον ειμαι αναμεσα στο asus eee pc 1000ha κ στο asus eee pc 1000h τι διαφορες εχουν αυτα τα 2 και πιο ειναι το πιο καινουργιο?επισης μηπως γνωριζετε αν βγει τπτ αλλο απο τι σειρα αυτι των 10 ιντσων.ευχαριστω καθε βοηθεια δεκτη Το πιο κανουργιο που ηρθε σχετικα προσφατα στην χωρα μας ειναι το ΗΕ το οποιο εχει ακομα καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο το Η και ΗΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.