Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα με το λαμπάκι της φόρτισης. Αυτό που όταν φορτίζει είναι πορτοκαλί και όταν φορτίσει γίνεται μπλε. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται ποτέ μπλε όσες ώρες και να το αφήσω ενώ παράλληλα η μπαταρία έχει φορτίσει κανονικά. Το έχεις κανένας άλλος αυτό;:mad:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά έχω πρόβλημα με το λαμπάκι της φόρτισης. Αυτό που όταν φορτίζει είναι πορτοκαλί και όταν φορτίσει γίνεται μπλε. Το πρόβλημα είναι ότι δε γίνεται ποτέ μπλε όσες ώρες και να το αφήσω ενώ παράλληλα η μπαταρία έχει φορτίσει κανονικά. Το έχεις κανένας άλλος αυτό;:mad:

Οσο και να περιμενεις μπλε δεν γινεται!!!!!!!!!

Κοκκινο ειναι οταν φορτιζει και απλως μενει μονιμα αναμεννο κοκκινο οταν η μπαταρια φτρασει πανω απο 80%

Μπλε ειναι το φωτακι για το wifi

Δημοσ.
Οσο και να περιμενεις μπλε δεν γινεται!!!!!!!!!

Κοκκινο ειναι οταν φορτιζει και απλως μενει μονιμα αναμεννο κοκκινο οταν η μπαταρια φτρασει πανω απο 80%

Μπλε ειναι το φωτακι για το wifi

Θα με τρελάνεις. Τόσο καιρό έτσι δούλευε. Μάλλον λάθος κάνεις. Φιλικά πάντα...

Edit: Κρατάω μια πισινή μήπως κάνω και γω λάθος γιατί τελευταία δε φημίζομαι και για τη μνήμη μου. Ας μας πεις κι ένας τρίτος τι γίνεται.

Δημοσ.
Θα με τρελάνεις. Τόσο καιρό έτσι δούλευε. Μάλλον λάθος κάνεις. Φιλικά πάντα...

Ισως ειναι διαφορετικα. Δεν ξερω τι να σου πω. Εμενα ετσι δουλευει!!!!!!!

Ποιο εχεις με τον 80αρη η τον 160αρη σκληρο?

Δημοσ.
Ισως ειναι διαφορετικα. Δεν ξερω τι να σου πω. Εμενα ετσι δουλευει!!!!!!!

Ποιο εχεις με τον 80αρη η τον 160αρη σκληρο?

160GB Μαύρο...

Δημοσ.
160GB Μαύρο...

Το ιδιο εχω και εγω αλλα αν και εχω και εγω προβλημα μνημης, καθε μερα μπροστα μου το εχω αυτο βλεπω.

Τωρα ειμαι στην δουλεια

Οταν παω σπιτι και αν δεν με εχει προλαβει αλλος θα ξανα ποσταρω

Home Edit: Εφτασα σπιτι και στο δωματιο ειναι το netbook κλειστο και στην πριζα απο χθεσ το ,το λαμπακι ειναι κοκκινο μονιμα!!!!

Η μπαταρια ειναι στο 100%

Μην με κανεις να περιμενω και εγω να δω μπλε λαμπακι

Δημοσ.

Το λαμπάκι είναι κόκκινο (ή πορτοκαλί, όπως το δεί κανείς) όσο φορτίζει και μόλις φορτίσει τελείως γίνεται πράσινο. Μην περιμένετε να το δείτε μπλε :P

(στο 1000HE τουλάχιστον που έχω)

Δημοσ.
Το λαμπάκι είναι κόκκινο (ή πορτοκαλί, όπως το δεί κανείς) όσο φορτίζει και μόλις φορτίσει τελείως γίνεται πράσινο. Μην περιμένετε να το δείτε μπλε :P

(στο 1000HE τουλάχιστον που έχω)

A new challenger has arrived! Τι χρώμα είναι το λαμπάκι ΟΕΟ?:whistle:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 07:28 ----------

Το ιδιο εχω και εγω αλλα αν και εχω και εγω προβλημα μνημης, καθε μερα μπροστα μου το εχω αυτο βλεπω.

Τωρα ειμαι στην δουλεια

Οταν παω σπιτι και αν δεν με εχει προλαβει αλλος θα ξανα ποσταρω

Home Edit: Εφτασα σπιτι και στο δωματιο ειναι το netbook κλειστο και στην πριζα απο χθεσ το ,το λαμπακι ειναι κοκκινο μονιμα!!!!

Η μπαταρια ειναι στο 100%

Μην με κανεις να περιμενω και εγω να δω μπλε λαμπακι

ΟΚ φίλος. Thanx! Τουλάχιστον με καθησυχάζει που δεν είμαι ο μόνος. Ίσως να θυμόμουν λάθος ότι γινόταν μπλε...

Δημοσ.
A new challenger has arrived! Τι χρώμα είναι το λαμπάκι ΟΕΟ?:whistle:

θα καταντησουμε οσοι εχουν το asus να καθομαστε πανω του να δουμε τι λαμπακι θα αναψει!!!!

humor mode on :Για να γινει ποιο ωραιο λεω συγχρονισουμε τα ρολογια μας και να ξεκινησουμε ολοι μαζι στις 6 το απογευμα και οποιος δει πρωτος μπλε λαμπακι κερδιζει ενα led λαμπακι δικιας του επιλογης για να το αλλαξει στο asus humor mode off

Δημοσ.

Eγω παντωσ παιδια που το εχω κανα 9μηνο κοντα..οταν φτανει 100% η μπαταρια το λαμπακι γινεται κανελι με πουα βουλεσ!!Χαχαχαχα!Χιοθμορ να σπαει η ρουτινα...!!!

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω, σημερα εγινα κατοχος αυτου του netbook και θελω να μου πειτε εαν μπορω να του φορτωσω ολα τα προγραμματα οπως στο dresktop pc μου ή θελει αλλες εκδοσεις? (antivirus,firewall,antispyware για αρχη.) και εαν εχετε υποψην καποιο προγραμμα για gps free ή καλο και φθηνο. ευχαριστω.

Δημοσ.

Ότι θέλεις του βάζεις. Σεμνά όμως, μην περιμένεις επιδόσεις αντίστοιχες με διπύρηνα / τετραπύρηνα desktop.

Δημοσ.

Έχω το HE αλλά έχω πρόβλημα με το msn στην βιντεοκλήση. Σέρνεται λίγο. Είναι φυσιολογικό? Έχω και 2 gb μνήμη. Το έχω στο super performance αλλά και πάλι κάνει διακοπές ο ήχος (συχνά όχι συνέχεια) κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης. Τί να φταίει?? Όσοι το έχετε το κάνει ή άνετα επικοινωνείτε μέσω msn??? Η σύνδεσή μου γίνεται μέσω wifi αλλά σε απόσταση 2 μέτρων περίπου. Παίζει ρόλο ή απλά η απόδοση του atom φταίει???

Δημοσ.

Εμενα ξαφνικα απο σημερα αποφασισε η ασυρματη καρτα να συνδεεται στα 54 και οχι στα 135 mbps οπως πριν. Περασα ξανα τους drivers της , ελεγξα τις ρυθμισεις του royter, τις αλλαξα και ξανα στις ιδιες μπας και ειχε φλασαρει, αλλα αυτο τιποτα! Εκει στα 54. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει????

Δημοσ.
Έχω το HE αλλά έχω πρόβλημα με το msn στην βιντεοκλήση. Σέρνεται λίγο. Είναι φυσιολογικό? Έχω και 2 gb μνήμη. Το έχω στο super performance αλλά και πάλι κάνει διακοπές ο ήχος (συχνά όχι συνέχεια) κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης. Τί να φταίει?? Όσοι το έχετε το κάνει ή άνετα επικοινωνείτε μέσω msn??? Η σύνδεσή μου γίνεται μέσω wifi αλλά σε απόσταση 2 μέτρων περίπου. Παίζει ρόλο ή απλά η απόδοση του atom φταίει???

προφανως δεν φταιει το λαπτοπ αλλα το δικτυο σου.

ισως και το ρουτερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...