stefanos_79 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 BIOS 1902 1. Support Vista..Αυτο μου αρεσει 2. Set all onboard device default as "enable". Αυτο δεν νομιζω να ειναι και τοσο πρακτικό γιατι για εξοικονομηση ενέργειας κάθε φορά που θα ανοίγω το μηχάνημα θα πρεπει να κλεινω την καμερα ,wlan,bluetooth
winmik2kx Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Εδώ και λίγο καιρό μου έχει πέσει χυμός στο πληκτρολόγιο, δουλεύουν όλα κανονικά, αλλά τα πλήκτρα είναι χάλια. Άλλα κολλάνε, αλλά κριτσανίζουν και άλλα είναι ok. Θέλω να το ανοίξω να το καθαρίσω αν μπορώ, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο αναλυτικό οδηγό για το ξεβίδωμα? Κάποια συμβουλή? Έχω δει ότι μπορώ να βγάλω εντελώς το κομμάτι του πληκτρολογίου, αλλά πώς να καθαρίσω πίσω από τα πλήκτρα? Αν το βάλω μέσα σε οινόπνευμα και το αφήσω να στεγνώσει καλά το χάλασα?
vasilis74 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Συνδέουμε με την ακόλουθη σειρά τα καλώδια: 1. Καλώδιο μπρίζας στο μετασχηματιστή (σπρώξτο καλά, συνήθως από εκεί προέρχεται ο ήχος του βραχυκυκλώματος) 2. Συνδέουμε την μπρίζα στο ρεύμα 3. Συνδέουμε το μετασχηματιστή στον υπολογιστή. Yeap αυτή την σειρά ακολουθώ και γω με την μόνη διαφορά ότι το καλώδιο της πρίζας στον μετασχηματιστή το έχω συνέχεια συνδεδεμένο (και το έχω σπρώξει και καλά).Αυτό που παρατηρώ πάντως είναι το ότι με το που το βάλω στη πρίζα ανάβει το μπλε φωτάκι του μετασχηματιστή και αν το βγάλω αμέσως από την πρίζα το φωτάκι παραμένει αναμμένο για κάποια δευτερόλεπτα.. Άλλη απορία σχετικά με το page file.Έχω βάλει 2gb ram.Τι προτείνετε για το page file;Σε μια βοήθεια των windows διάβασα ότι το ιδανικό είναι να το έχουμε στο 50% της φυσικής μνήμης.Εδώ σε παλαιότερα posts είχα διαβάσει να βάλουμε μηδέν.Οπότε..τι είναι καλύτερο;
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 - Αυτό με το μπλε φωτάκι είναι φυσιολογικό. - Το pagefile θα το ρυθμίσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου, εγώ που τρέχω matlab με δεδομένα γίγαντες και πράξεις το έχω στο μέγιστο, αν το χρησιμοποιείς μόνο για ιντερνετ και μουσική δεν έχει και νόημα να έχεις pagefile μεγάλο, αφού οι ανάγκες σου καλύπτονται από τη μνήμη.
FatMellonMike Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό με το που βάζω τον φορτιστή στη πρίζα να κάνει σαν βραχυκύκλωμα και να κάνει ένα μικρό τσαφ;Από την άλλη άκρη δεν τον έχω συνδεδεμένο στο asus,απλά μόνο του τον φορτιστή στην μπρίζα βάζω.Την 1η φορά δεν έδωσα σημασία είπα θα φταίει η πρίζα αλλά και τις επόμενες 2 φορτίσεις που έχω κάνει ως τώρα το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σε άλλες πρίζες κιόλας.Εν τω μεταξύ οι φορτίσεις γίνονται κανονικά. Ο σπινθήρας οφείλεται στο ότι δεν έχει γείωση. Ακολούθησε τις συμβουλές του Insomniac. Το μπλέ φως μένει ανοικτό μέχρι να εκφορτιστούν οι πυκνωτές - είναι φυσιολογικό. .
kostasfalcon Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Επιστρεφω και παλι με το προβλημα που ειχα γραψει (ανομιογενεια του μαυρου - ασπριζει η οθονη κατω δεξια). Επικοινωνησα με την ASUS HELLAS και μου ειπαν να τους αποστειλω ενα mail με την περιγραφη του προβληματος καθως και φωτο για να μην προβαινουνε σε ασκοπες(!!!) ενεργειες. Μου ειπαν οτι ενδεχομενος να παει το netbook ΙΤΑΛΙΑ(!) αν χρειαστει αλλαγη οθονης. Δεν προβλεπει η εγγυηση αντικατασταση του υπολογιστη? - αν φυγει δλδ Ιταλια και αργησει εγω θα περιμενω σαν τον μ@λ@κ@??? Αφηστε που με παραπεμψανε σε μια ιστοσελιδα να ακολουθησω καποιες διαδικασιες για να προβω στο service του μηχανηματος. Το αστειο ειναι οτι εγραφε μεσα οτι αν δεν το ασφαλισω κατα την μεταφορα εαν παθει καποια ζημια δεν φερουν ευθυνη! Αυτα τα ολιγα.....
Christos_Tz Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Επιστρεφω και παλι με το προβλημα που ειχα γραψει (ανομιογενεια του μαυρου - ασπριζει η οθονη κατω δεξια). Επικοινωνησα με την ASUS HELLAS και μου ειπαν να τους αποστειλω ενα mail με την περιγραφη του προβληματος καθως και φωτο για να μην προβαινουνε σε ασκοπες(!!!) ενεργειες. Μου ειπαν οτι ενδεχομενος να παει το netbook ΙΤΑΛΙΑ(!) αν χρειαστει αλλαγη οθονης. Δεν προβλεπει η εγγυηση αντικατασταση του υπολογιστη? - αν φυγει δλδ Ιταλια και αργησει εγω θα περιμενω σαν τον μ@λ@κ@??? Αφηστε που με παραπεμψανε σε μια ιστοσελιδα να ακολουθησω καποιες διαδικασιες για να προβω στο service του μηχανηματος. Το αστειο ειναι οτι εγραφε μεσα οτι αν δεν το ασφαλισω κατα την μεταφορα εαν παθει καποια ζημια δεν φερουν ευθυνη! Αυτα τα ολιγα..... Ρε τουs Μακακεs!!Και γω κατοχοσ ειμαι του EeePc 1000H και ειμαι οκ παντοs!Το εχο απο τα χριστουγεννα με 2GB RAM και 320Gb WD Black Scorpio/7200Rpm Και ειμαι Σουπερ!Κραχτουs kostaFalcon μπασ και βρεισ ακρη!!
aiantas Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μην ανησηχείς...σε 4-5 ημέρες θα το έχεις πίσω.
kostasfalcon Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Το αστειο ειναι (για να ευθυμησουμε λιγακι) οτι με αυτον που μιλησα στο τηλ οταν του ειπα "ανομοιoγενεια στην αποδοση του μαυρου χρωματος" μεχρι να καταλαβει ειδα και επαθα......αρε Ελλαδαρα αθανατη......
ktsak Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Το αστειο ειναι (για να ευθυμησουμε λιγακι) οτι με αυτον που μιλησα στο τηλ οταν του ειπα "ανομοιoγενεια στην αποδοση του μαυρου χρωματος" μεχρι να καταλαβει ειδα και επαθα......αρε Ελλαδαρα αθανατη...... Κωστακη , δεν πιστευω να με ξεχασες :shifty: :shifty:
insomniaK Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πολύ πρόστυχο αυτό το κλείσιμο του ματιού... Και Κωστάκη... Και δεν πιστεύω να με ξέχασες... Και πολλά θαυμαστικά...
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Κωστακη , δεν πιστευω να με ξεχασες :shifty: :shifty: Δεν σε ξεχασα συνωνοματε, ελα την Τριτη στο καταστημα εχω το motorola em 325
epsilon753 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Συγγνώμη παιδιά, είμαι σίγουρος ότι έχει συζητηθεί αλλά χρειάζομαι απάντηση βασισμένη σε δική σας δοκιμασμένη εμπειρία. Έχω ένα 1000Η για το οποίο χρειάζομαι επειγόντως ένα usb tv tuner. Διαβάζοντας τις απαιτήσεις ορισμένων φοβάμαι μήπως δεν τα σηκώνει το netbook μου. Έχετε κάποιο, κατά προτίμηση analog/digital, που να δουλεύει δοκιμασμένα; Προτιμώ εννοείται κάτι σχετικά φτηνό καθώς θα το δουλέψω ελάχιστα. Δε με ενδιαφέρει καθόλου το recording/capturing, θέλω μόνο να πιάνει σήμα και να δείχνει χωρίς ανάγκη εξωτερικής κεραίας.
nikos1982 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τι ακριβως κανει αυτο που λεει supports vista δλδ δεν θα εχει προβλημα να τα εγκαταστησης?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:03 ---------- Συγγνώμη παιδιά, είμαι σίγουρος ότι έχει συζητηθεί αλλά χρειάζομαι απάντηση βασισμένη σε δική σας δοκιμασμένη εμπειρία.Έχω ένα 1000Η για το οποίο χρειάζομαι επειγόντως ένα usb tv tuner. Διαβάζοντας τις απαιτήσεις ορισμένων φοβάμαι μήπως δεν τα σηκώνει το netbook μου. Έχετε κάποιο, κατά προτίμηση analog/digital, που να δουλεύει δοκιμασμένα; Προτιμώ εννοείται κάτι σχετικά φτηνό καθώς θα το δουλέψω ελάχιστα. Δε με ενδιαφέρει καθόλου το recording/capturing, θέλω μόνο να πιάνει σήμα και να δείχνει χωρίς ανάγκη εξωτερικής κεραίας. εχω το analog usb tv with fm (TVRadio) της crypto και ολα ειναι ok τρεχει κανονικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.