Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μαλλον το 1000αρι αντεχει περισσοτερο σε οτι αφορα την μπαταρια του απο το ασερ και οσοι το εχετε δωστε μας μια συνολικη εικονα, η αυτονομια με ενδιαφερει και μενα, με το u100 το παρατησα γιατι κανει μονο 2 ωρες και κατι...

Για την αυτονομία του 1000H:

Για μια συνολική εικόνα δες τον τομέα "Μπαταρία" στην αναλυτική παρουσίαση.

Για αντικειμενικές μετρήσεις της αυτονομίας σε δύο διαφορετικά τεστ δες τον τομέα "Επιπτώσεις σε θερμοκρασία και αυτονομία" στην αναβάθμιση δίσκου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:37 ----------

Εγω παλι ενδιαφερομαι για νετμπουκ

Αλλα θελω να μαθω τα εξης .......

1ον. H ονομαστικη αυτονομια των X ωρων υσχυει ?

και με ποιον τροπο ?

2ον. Aν εγω το χρησημοποιησω για χρηση οφφις (εξκελ - γουορντ) και το ανοιγοκλεινω συνεχως ποση ωρα θα διαρκεσει η αυτονομια του ?

3ον. Ποση ωρα διαρκει η πληρης φορτιση του ?

4ον. Θα μπορω να ακουω τραγουδια στο νετμπουκ απο τον media player 11 με ακουστικα ενω γραφω στο εξκελ ?

1. Δεν ισχύει σε κανένα netbook σε ρεαλιστικές συνθήκες

2. Το καλύτερο netbook θα τα καταφέρει περίπου 4:30 ώρες.

3. Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ. Το αφήνω πάντα νύχτα να φορτίσει.

4. Χέζει η αρκούδα στο δάσος; ;-)

Bασικα το χρειαζομαι σε ημερησια βαση χρησης περιπου 7-8 ωρων με συνεχη ανοιγοκλεισιματα

(εκτος κι αν το εχω αναμμενο στην τσαντα μου αλλα κλειστο - το πληκτρολογιο)

ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ να μην ειναι πανω απο 1 κιλο

Δεν υπάρχει τέτοιο netbook, ούτε μπορείς να αγοράσεις κάποιο και να το βελτιώσεις για να ισχύουν αυτά που ζητάς. Μεγάλη αυτονομία = Μεγάλη μπαταρία = Μεγάλο βάρος. Το netbook που υποθέτω ότι θα την παλέψει 4:30 ώρες στις συνθήκες που ζητάς, ζυγίζει 1.35 κιλά ήδη. Για να φτάσεις ρεαλιστικά τις 7-8 ώρες θα πρέπει να βάλεις μπαταρία που θα το φτάσει κοντά στα 1.7 κιλά.

Το πιο κοντινό σε αυτό που ζητάς είναι το 8" Sony P Series (με την μεγάλη μπαταρία) που δίνει μεγάλη αυτονομία με βάρος κάτω του κιλού αλλά η τιμή του είναι εξωφρενική (περίπου 900ευρώ).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:02 ----------

Ωπα. Τόσο χάλια είναι? Γιατί έχω καταλήξει στο d150x μιας και το samsung δεν βρίσκεται εύκολα στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο είχα δει με την 3αρα μπαταρία και ήταν πολύ όμορφο, τόσο πολύ το χαλάει η 6αρα? Αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε παραπάνω πληροφορίες.

Τελικά, αν και δεν βρήκα φωτό ακόμα, βρήκα βίντεο στο YouTube που δείχνει πόσο χάλια είναι το D150X με την 6cell:

http://www.youtube.com/watch?v=gJNTiJXlNNk

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά, αν και δεν βρήκα φωτό ακόμα, βρήκα βίντεο στο YouTube που δείχνει πόσο χάλια είναι το D150X με την 6cell:

http://www.youtube.com/watch?v=gJNTiJXlNNk

Αν και είμαστε εντελως οφ τόπικ αλλά φίλε μου χίλια ευχαριστώ γιατί θα το έπαιρνα και μόλις το άνοιγα θα ερχόταν η ψυχρολουσία. Τόσο όμορφο λαπτοπ και με την 6αρα το κάνανε πραγματικά χάλια.

Δημοσ.

Και μόλις μετά από 3 και κάτι ώρες κατάφερα να διαβάσω όλες τις σελίδες του παρόντος θέματος.Τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά που έχουν βοηθήσει αγοραστές και κατόχους,και λίγη γκρίνια γιατί από τα πολλά posts που υπάρχουν στο θέμα αρκετά είναι αυτά που ρωτιούνται τα ίδια και τα ίδια καταντώντας την ανάγνωση πολύ κουραστική.

Πάνω σ' αυτό ίσως θα ήταν καλό να γίνουν 1-2 posts-οδηγοί πχ για όλες τις αναβαθμίσεις software (bios,drivers, κλπ),ή για hardware (αλλαγή σκληρού-μνήμης),ή διάφορα hints & tips που υπάρχουν αλλά ακόμα δεν τα έχουν ανακαλύψει όλοι.

Σε 2-3 μέρες θα το έχω και γω αν και στην αρχή είχα καταλήξει στο 901 λόγω ssd η αλήθεια είναι.Και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το αν θεωρείτε μειονέκτημα ή πλεονέκτημα την ύπαρξη ssd σε ένα netbook; Προσωπικά μέχρι τώρα το θεωρούσα πλεονέκτημα λόγω της απόλυτης φορητότητας και λόγω του ότι οι ssd δεν χαλάνε ποτέ.Με τον απλό δίσκο δεν θα είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να χαλάσει εν καιρώ;

Επίσης 2ο και βασικότερο ερώτημα..θα το χρησιμοποιώ με ένα Νοκια Ε66 για να συνδέομαι στο internet κυρίως με bt γιατί το καλώδιο δεν είναι πάντα βολικό.Λογικά δεν θα έχω προβλήματα γιατί έχω κάνει ίδια χρήση με ένα pda στο παρελθόν,και κάτι προβλήματα με το bt λογικά λύνονται με κατέβασμα νέων drivers έτσι δεν είναι;

θα αγοράσω πακέτο και μια μνήμη 2gb οπότε το μόνο που μου μένει να αποφασίσω είναι το ...χρώμα :-D

Δημοσ.
Τελικά δεν άντεξα και παρήγγειλα το 1000ΗΕ από εδώ:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330317425316

Μαζί με μεταφορικά και τα ασφάλιστρα μεταφοράς μου βγήκε στα 435$, δηλαδή περίπου στα 325€.

Νομίζω ότι είναι καλή τιμή.

Όταν το παραλάβω, θα γράψω εντυπώσεις.

.

Τελικά σήμερα το απόγευμα που γύρισα σπίτι, βρήκα ειδοποιητήριο από τα EΛΤΑ ότι έχει έρθει και να πάω να το παραλάβω.

Το περίεργο είναι ότι στην περιοχή του ειδοποιητηρίου που αναγράφονται οι δασμοί, δεν έχουν γράψει τίποτα.

Λέτε να βαριόντουσαν να γράψουν ή να την έβγαλα καθαρή και να μη πληρώσω τίποτα?

Θα δούμε αύριο ....

.

Δημοσ.

Μετα το ht xpress book εγινα κατοχος και ενος asus 1000h. Αυτο που με δυσαρεστησε πολυ ηταν οτι κατω δεξια και οταν η οθονη ειναι μαυρη (στην εκκινηση ή σε ταινιες) υπαρχει εμφανης ανομοιογενεια του εν λογω χρωματος - ασπριζει αρκετα. Ρωτω λοιπον ειναι ετσι ολα ή εχει προβλημα η οθονη μου???

Δημοσ.
Μετα το ht xpress book εγινα κατοχος και ενος asus 1000h. Αυτο που με δυσαρεστησε πολυ ηταν οτι κατω δεξια και οταν η οθονη ειναι μαυρη (στην εκκινηση ή σε ταινιες) υπαρχει εμφανης ανομοιογενεια του εν λογω χρωματος - ασπριζει αρκετα. Ρωτω λοιπον ειναι ετσι ολα ή εχει προβλημα η οθονη μου???

Αν κατάλαβα καλά, το φαινόμενο που περιγράφεις λέγεται backlight bleeding και σε ένα πολύ μικρό επίπεδο είναι φυσιολογικό. Αν όμως "κάνει μπαμ" τότε δεν είναι φυσιολογικό αλλά ελάττωμα.

Δημοσ.
άντε με το καλό να έρθει..

πάντως με έβαλες σε σκέψεις και λέω να πάω κι εγώ γι'αυτό

http://cgi.ebay.com/ASUS-Eee-EPC1000HE-BLK005X-PC-1000HE-160G-XP-w-Webcam_W0QQitemZ330319102514QQihZ014QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262?_trksid=p1742.m153.l1262

τελική τιμή όλα μαζί

430.00 USD = 318.873 EUR

Υ.Γ

αν πληρώσω τελωνείο πόσο περίπου πάει;

δηλαδή βάσει ποιας τιμής πάει και πως βγαίνει;

είναι πάρα πολύ καλή η τιμή του!!!

Δημοσ.
Αν κατάλαβα καλά, το φαινόμενο που περιγράφεις λέγεται backlight bleeding και σε ένα πολύ μικρό επίπεδο είναι φυσιολογικό. Αν όμως "κάνει μπαμ" τότε δεν είναι φυσιολογικό αλλά ελάττωμα.

Για να καταλαβεις, στο μισο της μισης οθονης κατω δεξια και ισως κατι παραπανω, υπαρχει αυτο το φαινομενο. Αντιθετως στο ht xpress book η οθονη ειναι υποδειγματικη - για να μην μιλησω (αυτο διαπιστωση δουλευοντας το book) για το πληκτρολογιο το οποιο εχει παιδικη αισθηση.

Δημοσ.
Για να καταλαβεις, στο μισο της μισης οθονης κατω δεξια και ισως κατι παραπανω, υπαρχει αυτο το φαινομενο. Αντιθετως στο ht xpress book η οθονη ειναι υποδειγματικη - για να μην μιλησω (αυτο διαπιστωση δουλευοντας το book) για το πληκτρολογιο το οποιο εχει παιδικη αισθηση.

Μπορεις να βαλεις καποια φωτο?

Δημοσ.
άντε με το καλό να έρθει..

πάντως με έβαλες σε σκέψεις και λέω να πάω κι εγώ γι'αυτό

http://cgi.ebay.com/ASUS-Eee-EPC1000HE-BLK005X-PC-1000HE-160G-XP-w-Webcam_W0QQitemZ330319102514QQihZ014QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262?_trksid=p1742.m153.l1262

τελική τιμή όλα μαζί

430.00 USD = 318.873 EUR

Υ.Γ

αν πληρώσω τελωνείο πόσο περίπου πάει;

δηλαδή βάσει ποιας τιμής πάει και πως βγαίνει;

Tελικά δεν πλήρωσα τίποτα τελωνείο.

Το στείλαν σαν Repaired Computer Parts.

Δημοσ.

Στο πλαίσιο είχα δει με την 3αρα μπαταρία και ήταν πολύ όμορφο

και εγω στο πλαισιο το ειδα αλλα το πλαισιο δεν φερνει την 6αρα. ασε που το πουλαει στα 350 ευρω δηλαδη με την τιμη αλλων καταστηματων που δινουν την 6αρα. αλλοι κλεφτες απο εκει. :devil:

Επειδή δεν κυκλοφορεί φωτό, για να σε βοηθήσω, θα επιχειρήσω να σκιτσάρω το νέο περίγραμμα, το οποίο επισυνάπτω.

με στεναχωρεις τωρα.....ολοκληρο laptopmag πως σου ξεφυγε? :P

http://www.laptopmag.com/review/newgallery.aspx?id=26011

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι φυσιολογικό με το που βάζω τον φορτιστή στη πρίζα να κάνει σαν βραχυκύκλωμα και να κάνει ένα μικρό τσαφ;Από την άλλη άκρη δεν τον έχω συνδεδεμένο στο asus,απλά μόνο του τον φορτιστή στην μπρίζα βάζω.Την 1η φορά δεν έδωσα σημασία είπα θα φταίει η πρίζα αλλά και τις επόμενες 2 φορτίσεις που έχω κάνει ως τώρα το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σε άλλες πρίζες κιόλας.Εν τω μεταξύ οι φορτίσεις γίνονται κανονικά. :fear:

Δημοσ.

Συνδέουμε με την ακόλουθη σειρά τα καλώδια:

1. Καλώδιο μπρίζας στο μετασχηματιστή (σπρώξτο καλά, συνήθως από εκεί προέρχεται ο ήχος του βραχυκυκλώματος)

2. Συνδέουμε την μπρίζα στο ρεύμα

3. Συνδέουμε το μετασχηματιστή στον υπολογιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...