zazas Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 τώρα λέει πως είναι FREE shipping δηλαδή 375.00 USD = 278.096 EUR :X:X:X edit UPS Ground Service to United States είπα και γω..
derizio Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μπορει καποιος να μου δωσει κανενα Link για αγορα μνημης 2gb για το μικρο. σκεφτομαι να του αναβαθμισω την μνημη του αλλα δεν ξερω ποια πρεπει να παρω.
stefanos_79 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μπορει καποιος να μου δωσει κανενα Link για αγορα μνημης 2gb για το μικρο. σκεφτομαι να του αναβαθμισω την μνημη του αλλα δεν ξερω ποια πρεπει να παρω. Εγώ έχω αυτη και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος
antonis90 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 παιδια το asus eee pc 1000h στο e-shop λεει οτι εχει ram 2x512 δηλαδη εχει 2 ελευθερα slots για μνημες η εχει γινει κανα λαθος??? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908078
mouridis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδιά, να ενημερώσω απλά, για όσους ενδιαφέρονται ότι ανέβηκε review και για το Samsung NC10 στο blog μας. Δείτε το εδώ: http://www.kepik.gr/?p=1294
FarCry Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Παιδιά, να ενημερώσω απλά, για όσους ενδιαφέρονται ότι ανέβηκε review και για το Samsung NC10 στο blog μας. Δείτε το εδώ: http://www.kepik.gr/?p=1294 εχεις κανει ενα λαθος Άλλο ένα δυνατό σημείο το NC10. Μαζί με αυτό του Aspire One D150X είναι από τα καλύτερα πληκτρολόγια σε netbook ως σήμερα. Διαθέτει 84 πλήκτρα και έχει μέγεθος ίσο με το 93% ενός τυπικού πληκτρολογίουτο πληκτρολογιο του aspire D150X ειναι μικροτερο απο του NC10 και αυτο ειναι το βασικο σημειο κατηγόριας του. σημερα το ειδα στο πλαισιο του συνταγματος. αυτο ηταν που με χαλασε. δεν αυξησαν το μεγεθος εξαιτιας των ιντσων....καλα ποσο ζωα ειναι? τα καλυτερα πληκτρολογια ειναι το NC10 και 1000ΗΕ
mouridis Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 εχεις κανει ενα λαθος το πληκτρολογιο του aspire D150X ειναι μικροτερο απο του NC10 και αυτο ειναι το βασικο σημειο κατηγόριας του. σημερα το ειδα στο πλαισιο του συνταγματος. αυτο ηταν που με χαλασε. δεν αυξησαν το μεγεθος εξαιτιας των ιντσων....καλα ποσο ζωα ειναι? τα καλυτερα πληκτρολογια ειναι το NC10 και 1000ΗΕ Ναι γνωρίζω, δεν είναι λάθος, εν γνώση μου το έγραψα. Εννοώ από άποψη layout... το θέμα ότι το D150X έχει λίγο μικρότερο πληκτρολόγιο δεν το θεωρώ τόσο χυδαίο λάθος όσο την τοποθέτηση του shift στο 1000H ή το πληκτρολόγιο που κάνει "τραμπάλα" στο A150. Με αυτή τη λογική κατέταξα το πληκτρολόγιο του στα καλύτερα μαζί με αυτό του NC10. Βέβαια, έχεις μάλλον δίκιο για αυτό που λες για το (γενικότερα κορυφαίο) 1000HE αλλά δεδομένου ότι δεν το έχω ακουμπήσει, αποφεύγω να το κρίνω μόνο από τις φωτό. Και όσον αφορά για το πόσο ζώα είναι στην Acer, το D150X το είδες με την 6cell μπαταρία; Σαν γενετικό λάθος είναι ... Εντωμεταξύ στο net δεν παίζει ούτε μια φωτό από το 6cell D150X... Η acer προσπαθεί να κρύψει τον Φρανκενστάιν της...
kotetsi Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μη σας ξεγελάει το, φαινομενικά άριστο, πληκτρολόγιο του 1000ΗΕ. Πολύς κόσμος στο Eee forum έχει πρόβλημα με flex και double keystrokes, ακριβώς όπως είχαν πολλοί, ανάμεσά τους κι εγώ, στο 1000Η.
vaso7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Και όσον αφορά για το πόσο ζώα είναι στην Acer, το D150X το είδες με την 6cell μπαταρία; Σαν γενετικό λάθος είναι ... Εντωμεταξύ στο net δεν παίζει ούτε μια φωτό από το 6cell D150X... Η acer προσπαθεί να κρύψει τον Φρανκενστάιν της... Ωπα. Τόσο χάλια είναι? Γιατί έχω καταλήξει στο d150x μιας και το samsung δεν βρίσκεται εύκολα στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο είχα δει με την 3αρα μπαταρία και ήταν πολύ όμορφο, τόσο πολύ το χαλάει η 6αρα? Αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε παραπάνω πληροφορίες.
dali13gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 vaso7, για το Samsung δες στο http://www.e-laptops.gr Είναι αρκετά αξιόπιστο.
mouridis Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ωπα. Τόσο χάλια είναι? Γιατί έχω καταλήξει στο d150x μιας και το samsung δεν βρίσκεται εύκολα στην ελληνική αγορά.Στο πλαίσιο είχα δει με την 3αρα μπαταρία και ήταν πολύ όμορφο, τόσο πολύ το χαλάει η 6αρα? Αν μπορείς σε παρακαλώ δώσε παραπάνω πληροφορίες. Ναι φίλε μου, δυστυχώς με την 6άρα μπαταρία αλλοιώνεται σημαντικά το σχήμα του. Συγκεκριμένα η μπαταρία το προεκτείνει προς τα πίσω, προσθέτοντας αρκετό όγκο με παράταιρο τρόπο. Επειδή δεν κυκλοφορεί φωτό, για να σε βοηθήσω, θα επιχειρήσω να σκιτσάρω το νέο περίγραμμα, το οποίο επισυνάπτω. Βασικά, έχουμε αρχίσει να το τραβάμε πολύ offtopic...
axaxouxas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Εγω παλι ενδιαφερομαι για νετμπουκ Αλλα θελω να μαθω τα εξης ....... 1ον. H ονομαστικη αυτονομια των X ωρων υσχυει ? και με ποιον τροπο ? 2ον. Aν εγω το χρησημοποιησω για χρηση οφφις (εξκελ - γουορντ) και το ανοιγοκλεινω συνεχως ποση ωρα θα διαρκεσει η αυτονομια του ? 3ον. Ποση ωρα διαρκει η πληρης φορτιση του ? 4ον. Θα μπορω να ακουω τραγουδια στο νετμπουκ απο τον media player 11 με ακουστικα ενω γραφω στο εξκελ ? Bασικα το χρειαζομαι σε ημερησια βαση χρησης περιπου 7-8 ωρων με συνεχη ανοιγοκλεισιματα (εκτος κι αν το εχω αναμμενο στην τσαντα μου αλλα κλειστο - το πληκτρολογιο) ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ να μην ειναι πανω απο 1 κιλο Και τι διαφορες εχουν στην αυτονομια τα 9'' - 10'' οθονες νετμπουκ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
21century Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μαλλον το 1000αρι αντεχει περισσοτερο σε οτι αφορα την μπαταρια του απο το ασερ και οσοι το εχετε δωστε μας μια συνολικη εικονα, η αυτονομια με ενδιαφερει και μενα, με το u100 το παρατησα γιατι κανει μονο 2 ωρες και κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.