antithema Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δυο ερωτησουλες a/ εχει καποια θυρα usb που εχει ρευμα , για να μπορω να συνδεω wd σκληρο δισκο pasport ? ή στην καλυτερη lg sd rom ? b/ διαβασα εδω , http://gadgets.boingboing.net/2008/12/17/osx-netbook-compatib.html , οτι δεν δουλευει το eth. και το audio , oταν βαλεις osx λειτουργικο , αληθευει ? ευχαριστω . στο πρωτο σου ερωτημα....μπορεις να συνδεσεις φορητο σκληρο σε οποιαδηποτε θυρα usb.
puzzle21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα..Εχω ενα samsung f480 και το συνδεω κανονικα μεσω bt για να ανταλλαξω αρχεια κτλ... Επισης με το usb το συνδεω κανονικα με το samsung pc studio. Ομως δεν μπορω με τιποτα να το συνδεσω με το pc studio me bt...ειδα σε κατι ξενα site οτι πολυ εχουν αυτο το προβλημα και με νοκια κτλ... Τι μπορω να κανω? Κατι διαβασα οτι με καποιο τροπο μπορεις να χρησιμοποιεις τους drivers του βτ των windows και ετσι συνδεεται κανονικα mesw bt με το pc studio... Θα ηταν πολυτιμη η συμβουλη σας γιατι καμια φορα χρησιμοποιω το τηλ σαν Modem και δεν θελω καθε φορα να κουβαλαω μαζι μου καλωδια κτλ.. Σας ευχαριστω.. Απλα αναφερω οτι το συγκεκριμενο προβλημα οπως και ολα τα προβληματα που ειχα με το bt οπως πχ οτι δεν μπορουσα να συνδεσω με το netbook ακουστικο bt λυθηκαν πολυ απλα απεγκαθεστωντας τους drivers του bluetooth και περνωντας τους απο την αρχη απο το site της asus... Οταν θα κανετε εγκατασταση τους drivers απο την αρχη θα δειτε οτι θα σας εμφανισει πλεον μια πλειαδα λειτουργιων του bt που δεν υπηρχαν πριν..
actorius Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 παιδια κανενα ελαφρυ προγραμματακι για φωτογραφιες που να το σηκωνει το μοτερακι ?εχετε δοκιμασει κατι? Αν εννοείς για επεξεργασία, με το GIMP portable νομίζω θα είσαι μια χαρα. Μάλλον κ με το Paint.NET αν κ αυτό εγώ δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα. Αν εννοείς image viewer, με το FastStone κ πάλι κανένα πρόβλημα...
LIONOR Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 θα σας παρακαλουσα να μου πειτε αυτο το wifi n εχει καποια πρακτικη εφαρμογη; (σκεφτομαι αν θα επιανα ιντερνετ σε μερη σχετικα δυσκολα)
puzzle21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 θα σας παρακαλουσα να μου πειτε αυτο το wifi n εχει καποια πρακτικη εφαρμογη; (σκεφτομαι αν θα επιανα ιντερνετ σε μερη σχετικα δυσκολα) To draft n εχει πρακτικη εφαρμογη μονο αν το router οπου περνεις wifi ειναι και αυτο draft n... Εχει πολυ καλυτερη συνδεση και εμβελεια απο τα απλα a,b,g, πρωτοκολα.. Ειναι πολυ καλο σε περιπτωσεις πχ 3οροφων σπιτιων οπου ας πουμε το royter ειναι στο υπογειο και εσυ θες να πιανεις στη ταρατσα..(ετσι το ειπα για να καταλαβεις περιπου).. Αλλα επαναλαμβανω πρεπει και το router να υποστηριζει το n πρωτοκολο!
LIONOR Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 σωστα νομιζω τα λες, και εγω αυτο ηξερα αλλα ηθελα να επιβεβαιωθω! εχω ενα μεγαλο διλλημα τωρα. Να παρω το 1000h με τιμη περιπου 390 ευρω ή να περιμενω κανα μηνα το καινουργιο πουθα βγει και που θα χει περιπου κανα 100 ευρω παραπανω...;
zazas Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 εχω ενα μεγαλο διλλημα τωρα. Να παρω το 1000h με τιμη περιπου 390 ευρω ή να περιμενω κανα μηνα το καινουργιο πουθα βγει και που θα χει περιπου κανα 100 ευρω παραπανω...; ακριβός το ίδιο δίλημμα έχω και εγώ βασικά το χρειάζομαι άμεσα επειδή αυτό που εχω τώρα έπαθε ζημία μεγάλη και πρέπει να πάρω ένα όσο γίνετε πιο γρήγορα..
derizio Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Εμενα απο τοτε που πηρα το router (Belkin N1 Vision) με draft n πρωτοκολλο αρχισε να μου κανει τις αποσυνδεσεις στο wi-fi και με την αναβαθμιση που βγηκε δεν εχει στρωσει. Εβαλα και το προγραμμα της ασυρματης καρτας αλλα δεν μου δουλευε καλα και κατεβασα και τι αλλους drivers που εχει μεσα το site της asus και το μονο που κερδισα ειναι να συνδεεται πιο γρηγορα στις αποσυνδεσεις. Επισης η ταχυτητα που συνδεεται το wi-fi ειναι 135mb και οχι 300mb που υποστιριζει το n. Ξερει κανεις γιατι μπορει να γινεται αυτο? Επισης εχει παρατηρησει κανεις ενα περιεργο θορυβο που κανει απο τα ηχεια αν διαστηματα? κατι σαν γκλουκ?
FatMellonMike Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Τελικά δεν άντεξα και παρήγγειλα το 1000ΗΕ από εδώ: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330317425316 Μαζί με μεταφορικά και τα ασφάλιστρα μεταφοράς μου βγήκε στα 435$, δηλαδή περίπου στα 325€. Νομίζω ότι είναι καλή τιμή. Όταν το παραλάβω, θα γράψω εντυπώσεις. .
FatMellonMike Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Άντε καλορίζικο το μικρό σου... Ευχαριστώ.
zazas Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Τελικά δεν άντεξα και παρήγγειλα το 1000ΗΕ από εδώ: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330317425316 Μαζί με μεταφορικά και τα ασφάλιστρα μεταφοράς μου βγήκε στα 435$, δηλαδή περίπου στα 325€. Νομίζω ότι είναι καλή τιμή. Όταν το παραλάβω, θα γράψω εντυπώσεις. . άντε με το καλό να έρθει.. πάντως με έβαλες σε σκέψεις και λέω να πάω κι εγώ γι'αυτό http://cgi.ebay.com/ASUS-Eee-EPC1000HE-BLK005X-PC-1000HE-160G-XP-w-Webcam_W0QQitemZ330319102514QQihZ014QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262?_trksid=p1742.m153.l1262 τελική τιμή όλα μαζί 430.00 USD = 318.873 EUR Υ.Γ αν πληρώσω τελωνείο πόσο περίπου πάει; δηλαδή βάσει ποιας τιμής πάει και πως βγαίνει;
derizio Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο router... Ναι αλλα τιποτα!
michalis2610 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 άντε με το καλό να έρθει..πάντως με έβαλες σε σκέψεις και λέω να πάω κι εγώ γι'αυτό http://cgi.ebay.com/ASUS-Eee-EPC1000HE-BLK005X-PC-1000HE-160G-XP-w-Webcam_W0QQitemZ330319102514QQihZ014QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262?_trksid=p1742.m153.l1262 τελική τιμή όλα μαζί 430.00 USD = 318.873 EUR Υ.Γ αν πληρώσω τελωνείο πόσο περίπου πάει; δηλαδή βάσει ποιας τιμής πάει και πως βγαίνει; Πάρα πολύ καλή τιμή Τελωνείο λογικά θα πληρώσεις ένα ποσό κοντά στη ΦαΠΑ, οπότε κοντά στα 60 ευρώ θα προετοιμαζόμουν να δώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.