Dylan Dog Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Εχετε δοκιμασει να βαλετε κανενα παιχνιδι? Ποια ηταν τα αποτελεσματα?
giorgos_g Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Εχετε δοκιμασει να βαλετε κανενα παιχνιδι?Ποια ηταν τα αποτελεσματα? το wow που δοκίμασα (όλα στο low) το τρέχει ικανοποιητικά
insomniaK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=293572 Δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιούμε και το search.
cxmgp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Βγηκε νεο bios (ver 1803) Change log: 1. Update EC Firmware. 2. Update thermal policy. Διαθεσιμο απο το προγραμμα ASUS UPDATE
actorius Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Θέλω να αλλάξω το σκληρό δίσκο με κάποιον μεγαλύτερης χωρητικότητας. Καμιά πρόταση; Κάτι σε 250 ή 320GB... Θενξ!
aiantas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Να πάρεις κάποιον με 7200 rpm (πχ : 320GBytes, Western Digital Scorpio Black SATA) Εκτός από ταχύτητα θα δεις και διαφορά σην απόδοση.
mouridis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Θέλω να αλλάξω το σκληρό δίσκο με κάποιον μεγαλύτερης χωρητικότητας. Καμιά πρόταση; Κάτι σε 250 ή 320GB... Θενξ! Όπως σου είπε ο aiantas. Και καλά είναι να προσέξεις να πάρεις το μοντέλο με τον αισθητήρα ελεύθερης πτώσης... δες ανάλογο link στην υπογραφή μου...
aiantas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 +1 mouridis απόλυτα. Ωραία παρουσίαση "http://www.kepik.gr/?p=361" με την ευκαιρία. Αυτό το άρθρο (από το φίλο μας "mouridis") με τίτλο "Asus eeePC 1000H - Οδηγός αναβάθμισης σκληρού δίσκου", πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πολύ: http://www.kepik.gr/?p=1121
NaGR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παιδιά έχω το το εξής πρόβλημα με την οθόνη και ρωτάω αν το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος. εμφανίζονται κατακόρυφες παράλληλες φωτεινές γραμμές,σαν κολλημένα πιξελ, σε συγκεκριμένα σημεία. περίπου στο 15% και στο 85% ως προς τον οριζόντιο άξονα της οθόνης. με το που το έβγαλε κατευθείαν είπα,hardware πρόβλημα. το πιο κουφό όμως είναι οτι εμφανίζονται κατά βούληση. άλλες φορές κάνουν μπαμ και άλλες φορές είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ? έχετε κάποια ιδέα?
actorius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παω κ εγώ για τον WD3200BJKT.
kotetsi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 παιδιά έχω το το εξής πρόβλημα με την οθόνη και ρωτάω αν το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος. εμφανίζονται κατακόρυφες παράλληλες φωτεινές γραμμές,σαν κολλημένα πιξελ, σε συγκεκριμένα σημεία. περίπου στο 15% και στο 85% ως προς τον οριζόντιο άξονα της οθόνης. με το που το έβγαλε κατευθείαν είπα,hardware πρόβλημα. το πιο κουφό όμως είναι οτι εμφανίζονται κατά βούληση. άλλες φορές κάνουν μπαμ και άλλες φορές είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ? έχετε κάποια ιδέα? Έχω κι εγώ μία κατακόρυφη μπλε γραμμή πάχους 1 pixel στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Δεν ξέρω πώς έγινε, το λάπτοπ ήταν αποθηκευμένο για ένα μήνα (φυσικά δεν το πείραξε κανείς) και απλά όταν το ξαναάνοιξα εμφανίστηκε. Όσον αφορά εμένα πάντως το πήρα απόφαση. Ας μείνει έτσι και να πάει να γ@μ... Ούτως ή άλλως μόνο για net browsing το χρησιμοποιώ τελικά, μέχρι και το Skype το κολλάει το σύστημα.
NaGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 χμμ.. και εμενα μετά απο σχετική περίοδο μη χρήσης το έκανε. λες να παρακαλάει να χρησιμοποιείται? μια ιδέα που έχω είναι η θερμοκρασία. είδα οτι αν είναι σε θερμοκρασία δωματίου δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, αν όμως το λειτουργγήσεις κρύο αφού έχει μείνει στο αυτοκίνητο πχ όλο το βράδυ, έχει αρκετές πιθανότητες να παρουσιαστούν οι γραμμές. kotetsi τσέκαρε το και εσύ με τη θερμοκρασία αν προκύψει, προς το παρόν εμένα ξαναπαίζει νορμαλ τώρα.
puzzle21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.. Εχω ενα samsung f480 και το συνδεω κανονικα μεσω bt για να ανταλλαξω αρχεια κτλ... Επισης με το usb το συνδεω κανονικα με το samsung pc studio. Ομως δεν μπορω με τιποτα να το συνδεσω με το pc studio me bt...ειδα σε κατι ξενα site οτι πολυ εχουν αυτο το προβλημα και με νοκια κτλ... Τι μπορω να κανω? Κατι διαβασα οτι με καποιο τροπο μπορεις να χρησιμοποιεις τους drivers του βτ των windows και ετσι συνδεεται κανονικα mesw bt με το pc studio... Θα ηταν πολυτιμη η συμβουλη σας γιατι καμια φορα χρησιμοποιω το τηλ σαν Modem και δεν θελω καθε φορα να κουβαλαω μαζι μου καλωδια κτλ.. Σας ευχαριστω..
Dylan Dog Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 παιδια κανενα ελαφρυ προγραμματακι για φωτογραφιες που να το σηκωνει το μοτερακι ? εχετε δοκιμασει κατι?
mikrosgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 δυο ερωτησουλες a/ εχει καποια θυρα usb που εχει ρευμα , για να μπορω να συνδεω wd σκληρο δισκο pasport ? ή στην καλυτερη lg sd rom ? b/ διαβασα εδω , http://gadgets.boingboing.net/2008/12/17/osx-netbook-compatib.html , οτι δεν δουλευει το eth. και το audio , oταν βαλεις osx λειτουργικο , αληθευει ? ευχαριστω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.