mouridis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά, όποιος ενδιαφέρεται για αναβάθμιση δίσκου στο eeePC του μπορεί να ρίξει μια ματιά στον αναλυτικό οδηγό που ετοιμάσαμε εδώ: http://www.kepik.gr/?p=1121 Εκτός από πληροφορίες βήμα-βήμα για τους αρχάριους, ώστε να αντικαταστήσουν τον δίσκο και να μεταφέρουν και τα windows στον νέο δίσκο, μπορείτε να δείτε την διαφορά στις επιδόσεις και τις επιπτώσεις σε θερμοκρασία και αυτονομία μετά την εγκατάσταση ενός WD Scorpio Black 320Gb (WD3200BJKT). Ελπίζω να βοηθήσει κόσμο...
ktsak Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εβαλα το Easypeasy 1.0 (το νεο ubuntu-eee) στο 1000Η μου. Τελικα ουτε και μαυτο βλεπω ασυρματο δικτυο. Για την ακριβεια δεν φαινεται πουθενα η ασυρματη καρτα δικτυου, μην φανταστειτε δηλ οτι απλως δεν βλεπει το υπαρχον δικτυο για να συνδεθει. Εχει κανεις τη λυση στο προβλημα του WiFI ολων αυτων των διανομων Ubuntu για το 1000Η ?
pstspyro Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Την έχεις ενεργοποιήσει πρώτα με το ΕΕΕPc Tray Utility; Ναι Στέφανε αυτό το έχω κάνει.Όταν τρέχω το ecap αυτό ανοίγει και μετά από λίγο κλείνει, χωρίς να ενεργοποιείται η κάμερα. Την κάμερα μπορώ να την λειτουργείσω μόνο από την συσκευή video usb.
stefanos_79 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ναι Στέφανε αυτό το έχω κάνει.Όταν τρέχω το ecap αυτό ανοίγει και μετά από λίγο κλείνει, χωρίς να ενεργοποιείται η κάμερα.Την κάμερα μπορώ να την λειτουργείσω μόνο από την συσκευή video usb. Χμμμ περιεργο..Δοκίμασε να την απεγκαταστησεις τελείως και βάλε ξανα drivers και utility
pstspyro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Χμμμ περιεργο..Δοκίμασε να την απεγκαταστησεις τελείως και βάλε ξανα drivers και utility Λοιπόν ακολούθησα τη συμβουλή σου και το αποτέλεσμα είναι το εξής: Δούλεψε στην αρχή, αλλά μετά από λίγο μία από τα ίδια.Έχεις καμία ιδέα?
stefanos_79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οταν ανοιγεις το Εcap utility ανοίγει το πρασινο λαμπάκι?Στην επιλογή Συσκευες ειναι κριτικαρισμένο το Usb Video Device και το Realtek HD Audio για τον ήχο?
pstspyro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οταν ανοιγεις το Εcap utility ανοίγει το πρασινο λαμπάκι?Στην επιλογή Συσκευες ειναι κριτικαρισμένο το Usb Video Device και το Realtek HD Audio για τον ήχο? Για πες μου πως ακριβώς το κάνεις αυτό;
stefanos_79 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Το πρασινο λαμπακι ειναι διπλα ακριβως απο την καμερα και αναβει οταν ενεργοποιειται .Οσο για τα άλλα κοίταξε λίγο τις επιλογές του ECap και θα τα βρεις
pstspyro Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αυτά που λες τα έχω τσεκάρει και είναι οκ. Όταν ο υπολογιστής κάνει boot, το ecap δεν δουλεύει.Πηγαίνω όμως στην επιφάνεια εργασίας στο εικονίδιο ecap, κάνω δεξί κλίκ, πηγαίνω στις ιδιότητες και απλά πατάω οκ χωρίς να κάνω τίποτε άλλο και ώ του θαύματος η camera με το ecap δουλεύει χωρίς πρόβλημα.Τρελό έτσι;
insomniaK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Και γιατί δεν το βάζεις στο autostart, να μη χρειάζεται να το πατάς; Η να το ενεργοποιήσεις στο Automatic στα Services.
stefanos_79 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δεν υπάρχει λογος να είναι μονίμως ενεργοποιημένη η κάμερα.Μειώνει και την αυτονομία της μπαταρίας.
jimis panousis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εγω εχω 1GB Ram δεν το εχω αναβαθμισει στα 2.Αμα το κανω,ολα τα αρχεια video θα μου τα παιζει χωρις να κολλανε ή θα πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση?
puzzle21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εγω εχω 1GB Ram δεν το εχω αναβαθμισει στα 2.Αμα το κανω,ολα τα αρχεια video θα μου τα παιζει χωρις να κολλανε ή θα πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση? Δεν εχει καμια σχεση... Κατεβασε ας πουμε το bs player, η περνα τα xpcodecpack που εχει μεσα το παλιο media player και θα παιζουν ολα ρολοι.. Ο bs player ειναι τρομερος παντως..μπορει πολυ ευκολα να μεγενθυνεις πχ τους υποτιτλους σε ταινιες που ειδικα στο μηχανημα μας χρειαζεται και εχει και αλλες καλες λειτουργιες..
jimis panousis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ναι ομως οταν παω να κανω ενα βιντεο φουλ σκριν ειτε ειναι μεσα στο νετμπουκ ειτε μεσω νετ κολλαει απιστευτα.Τι να κανω?
stefanos_79 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ξαναπέρασε τους drivers της κάρτας γραφικών και δούλεψε το σύστημα σε Super Performance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.