Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, όποιος ενδιαφέρεται για αναβάθμιση δίσκου στο eeePC του μπορεί να ρίξει μια ματιά στον αναλυτικό οδηγό που ετοιμάσαμε εδώ: http://www.kepik.gr/?p=1121

Εκτός από πληροφορίες βήμα-βήμα για τους αρχάριους, ώστε να αντικαταστήσουν τον δίσκο και να μεταφέρουν και τα windows στον νέο δίσκο, μπορείτε να δείτε την διαφορά στις επιδόσεις και τις επιπτώσεις σε θερμοκρασία και αυτονομία μετά την εγκατάσταση ενός WD Scorpio Black 320Gb (WD3200BJKT).

Ελπίζω να βοηθήσει κόσμο...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εβαλα το Easypeasy 1.0 (το νεο ubuntu-eee) στο 1000Η μου. Τελικα ουτε και μαυτο βλεπω ασυρματο δικτυο. Για την ακριβεια δεν φαινεται πουθενα η ασυρματη καρτα δικτυου, μην φανταστειτε δηλ οτι απλως δεν βλεπει το υπαρχον δικτυο για να συνδεθει. Εχει κανεις τη λυση στο προβλημα του WiFI ολων αυτων των διανομων Ubuntu για το 1000Η ?:confused:

Δημοσ.
Την έχεις ενεργοποιήσει πρώτα με το ΕΕΕPc Tray Utility;

Ναι Στέφανε αυτό το έχω κάνει.Όταν τρέχω το ecap αυτό ανοίγει και μετά από λίγο κλείνει, χωρίς να ενεργοποιείται η κάμερα.

Την κάμερα μπορώ να την λειτουργείσω μόνο από την συσκευή video usb.

Δημοσ.
Ναι Στέφανε αυτό το έχω κάνει.Όταν τρέχω το ecap αυτό ανοίγει και μετά από λίγο κλείνει, χωρίς να ενεργοποιείται η κάμερα.

Την κάμερα μπορώ να την λειτουργείσω μόνο από την συσκευή video usb.

Χμμμ περιεργο..Δοκίμασε να την απεγκαταστησεις τελείως και βάλε ξανα drivers και utility
Δημοσ.
Χμμμ περιεργο..Δοκίμασε να την απεγκαταστησεις τελείως και βάλε ξανα drivers και utility

Λοιπόν ακολούθησα τη συμβουλή σου και το αποτέλεσμα είναι το εξής:

Δούλεψε στην αρχή, αλλά μετά από λίγο μία από τα ίδια.Έχεις καμία ιδέα?

Δημοσ.

Οταν ανοιγεις το Εcap utility ανοίγει το πρασινο λαμπάκι?Στην επιλογή Συσκευες ειναι κριτικαρισμένο το Usb Video Device και το Realtek HD Audio για τον ήχο?

Δημοσ.
Οταν ανοιγεις το Εcap utility ανοίγει το πρασινο λαμπάκι?Στην επιλογή Συσκευες ειναι κριτικαρισμένο το Usb Video Device και το Realtek HD Audio για τον ήχο?

Για πες μου πως ακριβώς το κάνεις αυτό;

Δημοσ.

Το πρασινο λαμπακι ειναι διπλα ακριβως απο την καμερα και αναβει οταν ενεργοποιειται .Οσο για τα άλλα κοίταξε λίγο τις επιλογές του ECap και θα τα βρεις

Δημοσ.

Αυτά που λες τα έχω τσεκάρει και είναι οκ. Όταν ο υπολογιστής κάνει boot, το ecap δεν δουλεύει.Πηγαίνω όμως στην επιφάνεια εργασίας στο εικονίδιο ecap, κάνω δεξί κλίκ, πηγαίνω στις ιδιότητες και απλά πατάω οκ χωρίς να κάνω τίποτε άλλο και ώ του θαύματος η camera με το ecap δουλεύει χωρίς πρόβλημα.Τρελό έτσι;

Δημοσ.

Και γιατί δεν το βάζεις στο autostart, να μη χρειάζεται να το πατάς; Η να το ενεργοποιήσεις στο Automatic στα Services.

Δημοσ.

Εγω εχω 1GB Ram δεν το εχω αναβαθμισει στα 2.Αμα το κανω,ολα τα αρχεια video θα μου τα παιζει χωρις να κολλανε ή θα πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση?

Δημοσ.
Εγω εχω 1GB Ram δεν το εχω αναβαθμισει στα 2.Αμα το κανω,ολα τα αρχεια video θα μου τα παιζει χωρις να κολλανε ή θα πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση?

Δεν εχει καμια σχεση...

Κατεβασε ας πουμε το bs player, η περνα τα xpcodecpack που εχει μεσα το παλιο media player και θα παιζουν ολα ρολοι..

Ο bs player ειναι τρομερος παντως..μπορει πολυ ευκολα να μεγενθυνεις πχ τους υποτιτλους σε ταινιες που ειδικα στο μηχανημα μας χρειαζεται και εχει και αλλες καλες λειτουργιες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...