Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στην taskbar έχει ένα κουμπί που αλλάζεις την ανάλυση οθόνης. Αν πατήσεις δεξί κλικ πάνω του θα μπορείς να ενεργοποιήσεις την camera to bluetooth Και το WI-FI.

Σε ευχαριστώ πολύ τα κατάφερα,να είσαι καλά

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πέρνα καλύτερα μια βόλτα από εδώ ;)

Κλασικό desktop πάντως βάζεις έτσι.

σε ευχαριστώ πολύ, ξέρω πως είμαι εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι που μου φαίνεται σχετικό.

ενώ το λαμπάκι για το wifi είναι αναμένο, δεν συνδέεται στο internet.

δε ξέρω απο πού να το ρυθμήσω αυτό!

και πάλι σε ευχαριστώ, και συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου:-)

Δημοσ.
σε ευχαριστώ πολύ, ξέρω πως είμαι εκτός θέματος αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάτι που μου φαίνεται σχετικό.

ενώ το λαμπάκι για το wifi είναι αναμένο, δεν συνδέεται στο internet.

δε ξέρω απο πού να το ρυθμήσω αυτό!

και πάλι σε ευχαριστώ, και συγνώμη για την κατάχρηση του χώρου:-)

Για ρίξε μια ματιά εδώ.

Γράψε lspci σε terminal για να δεις ποια ασύρματη κάρτα δικτύου έχεις (αν έχεις την railink θα σε παιδέψει απ'ότι βλέπω).

Δημοσ.
Για ρίξε μια ματιά εδώ.

Γράψε lspci σε terminal για να δεις ποια ασύρματη κάρτα δικτύου έχεις (αν έχεις την railink θα σε παιδέψει απ'ότι βλέπω).

δυστυχώς αυτή έχω!!!

τί να κάνω?

Δημοσ.

Great! Άνοιξα το μικρό μου και εμφανίστηκε μία κάθετη μπλε γραμμή πάχους ενός pixel. Το μικρό το είχα αποθηκευμένο για ένα μήνα και κανείς δεν το πείραξε. Τι διάολο συνέβη ένας Θεός ξέρει. Πρώτα ξεχαρβαλώθηκε το πλήκτρο του δεξιού βέλους και τώρα αυτό. Άντε να δούμε τι άλλο θα βγάλει. Σημειώνω ότι είναι από την πρώτη παρτίδα που ήρθε στην Ιταλία με όλα τα νηπιακά κουσούρια (keyboard flex, διπλοπατήματα πλήκτρων κλπ).

Δημοσ.
Great! Άνοιξα το μικρό μου και εμφανίστηκε μία κάθετη μπλε γραμμή πάχους ενός pixel. Το μικρό το είχα αποθηκευμένο για ένα μήνα και κανείς δεν το πείραξε. Τι διάολο συνέβη ένας Θεός ξέρει. Πρώτα ξεχαρβαλώθηκε το πλήκτρο του δεξιού βέλους και τώρα αυτό. Άντε να δούμε τι άλλο θα βγάλει. Σημειώνω ότι είναι από την πρώτη παρτίδα που ήρθε στην Ιταλία με όλα τα νηπιακά κουσούρια (keyboard flex, διπλοπατήματα πλήκτρων κλπ).

Ξεκίνα τις διαδικασίες για εγγύηση...σε 5-6 ημέρες θα το έχεις πίσω.

Δημοσ.

Είμαι εκτός εγγύησης: λείπει ένα πλήκτρο κι έχω κόψει ένα κομμάτι της εσωτερικής επένδυσης στο πορτάκι για το δίσκο και τη RAM που έφραζε έναν αεραγωγό. Θεωρητικά μπορεί να μου το πάρουν (έχω εγγύηση στην Ιταλία) οπότε θα το προσπαθήσω όταν επιστρέψω Μιλάνο αλλά δε νομίζω να με καλύψουν. Κι έτσι που είναι πάντως δεν είναι αντιλειτουργικό αλλά όπως και να το κάνεις είναι ενοχλητικό να λείπει ένα πλήκτρο και να έχω και μια κάθετη γραμμή στην οθόνη.

Δημοσ.
δυστυχώς αυτή έχω!!!

τί να κάνω?

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω λεπτομέρειες τώρα για να σου πω ακριβώς, αλλα ο driver είναι εδώ και οδηγίες εδώ (αρχικές οδηγίες, απ'όπου βρήκα τις...οδηγίες :P είναι εδώ).

Δημοσ.

παίδες καλημέρα+καλή βδομάδα απο αύριο(φτούουουου!!!)....Κυριακάτικα μου 'ρθε πάλι να μπερδευτώ εδω με το κοινό για όλους μας μαραφέτι...

Μήπως έχει κανείς ιδέα που θα βρούμε ένα ghost με αγγλικά xp? Θα έβαζα τα κανονικά αλλά σκέφτομαι οτι αυτά που περιέχονται στο cd είναι light version που μας εξυπηρετεί.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος....ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ>>>ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΜΙΑ!!

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση του bios στο 1501 και αν έχει δει αισθητή βελτίωση στην απόδοση του wi-fi, γιατί απο παλαιότερα bios update σε άλλα μηχανήματα δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις... Και κάτι ακόμα, αν περάσω το 1501 αυτό θα περιέχει και τις βελτιώσεις του 1305 δλδ to optimise memory ή θα πρέπει να περάσω πρώτα το 1305 και μετά το 1501?

Δημοσ.
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση του bios στο 1501 και αν έχει δει αισθητή βελτίωση στην απόδοση του wi-fi, γιατί απο παλαιότερα bios update σε άλλα μηχανήματα δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις... Και κάτι ακόμα, αν περάσω το 1501 αυτό θα περιέχει και τις βελτιώσεις του 1305 δλδ to optimise memory ή θα πρέπει να περάσω πρώτα το 1305 και μετά το 1501?

Καθε νεο update περιεχει οτι το προηγουμενο συν αυτα που εχουν προσθεσει.πχ τωρα το 1501 περιεχει οτι το 1305 συν τη βελτιωση του ασυρματου στο σημα με τη μπαταρια...εκτος και αν το προηγουμενο ειχε καποιο προβλημα οποτε λογικα το αφαιρουν..

Παντως εγω το περασα και οντως σταματησαν οι αποσυνδεσεις οσο το εχω με τη μπαταρια στο wifi και βλεπω οτι εχει λιγο καλυτερη εμβελεια πλεον..προσωπικα απο το σπιτι βλεπω οτι πλεον πιανω περισσοτερα δικτυα...

Δημοσ.
Καθε νεο update περιεχει οτι το προηγουμενο συν αυτα που εχουν προσθεσει.πχ τωρα το 1501 περιεχει οτι το 1305 συν τη βελτιωση του ασυρματου στο σημα με τη μπαταρια...εκτος και αν το προηγουμενο ειχε καποιο προβλημα οποτε λογικα το αφαιρουν..

Παντως εγω το περασα και οντως σταματησαν οι αποσυνδεσεις οσο το εχω με τη μπαταρια στο wifi και βλεπω οτι εχει λιγο καλυτερη εμβελεια πλεον..προσωπικα απο το σπιτι βλεπω οτι πλεον πιανω περισσοτερα δικτυα...

Ευχαριστω πολυ. Όντως η απόδοση τωρα είναι αρκετα καλύτερη. Αξιζει η αναβαθμιση του bios αλλα και των driver του wifi.:-D

Δημοσ.

Ξέρει παιδιά κανένας πως μπορώ να κάνω την κάμερα να δουλεύει με το ecap utility?

Έχω τσεκάρει ότι στο bios η κάμερα είναι enable, αλλά όταν πάω να την ανοίξω με το utility αυτό δεν τα καταφέρνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...