gnomonas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 θα το κάνω και θα σου πω αύριο τα αποτελέσματα,ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθειά σου
puzzle21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά,παρατηρώ ότι στο ασύρματο δίκτυο που έχω δυσκολεύεται να συνδεθεί και πρέπει να του κάνω εγώ επιδιόρθωση,επίσης πολλές φορές αποσυνδέεται,έχω δηλαδή αρκετές αποσυνδέσεις,το πρόβλημα αυτό δεν το κάνει μόνο στον δικό μου αλλά και στον αδελφό μου και στο γαμπρό μου που έχουμε πάρει τους ίδιους,κατέβασα τους καινούργιους drivers της ασύρματης κάρτας αλλά πάλι τα ίδια,μήπως έχετε καμμιά ιδέα; Περασε το καινουργιο bιος που βγηκε...βγηκε ακριβως γι αυτο το λογο...για να διορθωνει τυγχων αποσυνδεσεις του wifi οταν ειναι με μπαταρια... http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
gnomonas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να το κατεβάσεις από εδω.Απλά το τρέχεις και κάνεις εγκατάσταση Τελικά το εγκατέστησα και δουλεύει πολύ καλά όπως μου είπες,μάλιστα μου δίνει και πολλές πληροφορίες πραγματικά χρήσιμες,αυτό όμως που έχω να ρωτήσω είναι το εξής:εγώ παίρνω internet από το ασύρματο δίκτυο του αδελφού μου που είναι στον επάνω όροφο και έχει ένα router WRT350 τεχνολογίας Ν,εγώ για να το ενισχύσω επειδή δεν έχω πολύ καλό σήμα σε όλα τα δωμάτια έχω βάλει ένα AP Level One 3000 σε mode repeater τεχνολογίας B/G και όντως δουλεύει.Γίνεται όμως το εξής ενώ βλέπω και τα δύο συστήματα που φυσικά είναι με το ίδιο όνομα πχ Άγγελος κλικάρω να συνδεθώ στο ισχυρότερο που είναι το repeater και αυτό μου βγάζει το πάνω το WRT350 με συνέπεια το σήμα να είναι μειωμένο.Παίρνω ένα laptop που έχω κάρτα PCMCIA για το ασύρματο,και αυτή τα βλέπει και τα δύο και κλικάρει στο ισχυρότερο χωρίς πρόβλημα τι μπορεί να συμβαίνει;αν μπορέσουμε να βρούμε μιά άκρη θα είναι ευχής έργο.Μπορώ μέσω του utility της Ralink να επιλέγω να συνδέεται ας πούμε μόνο σε δίκτυα B/G ή να κλειδώσω την Mac και να συνδέεται μόνο στο repeater;ευχαριστώ ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Περασε το καινουργιο bιος που βγηκε...βγηκε ακριβως γι αυτο το λογο...για να διορθωνει τυγχων αποσυνδεσεις του wifi οταν ειναι με μπαταρια...http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Εάν περάσω το BIOS το καινούργιιο σίγουρα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα;αν θέλεις μπορείς να μου περιγράψεις τη διαδικασία πως θα το κάνω;ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά,όσοι έχετε προβλήματα με το bluetooth,κατεβάστε από το site της ASUS τον οδηγό που δίνεται....Απεγκαταστήστε πρώτα τον τωρινό σας οδηγό κάντε επανεκκίνηση και τρέξτε μετά το εκτελέσιμο αρχέιο μέσα στο zipαρισμένο αρχέιο που θα έχετε κατεβάσει.Λύνει αρκετά από τα προβλματα που αναφερετε..καλή τύχη!!!!!!!!
stefanos_79 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά το εγκατέστησα και δουλεύει πολύ καλά όπως μου είπες,μάλιστα μου δίνει και πολλές πληροφορίες πραγματικά χρήσιμες,αυτό όμως που έχω να ρωτήσω είναι το εξής:εγώ παίρνω internet από το ασύρματο δίκτυο του αδελφού μου που είναι στον επάνω όροφο και έχει ένα router WRT350 τεχνολογίας Ν,εγώ για να το ενισχύσω επειδή δεν έχω πολύ καλό σήμα σε όλα τα δωμάτια έχω βάλει ένα AP Level One 3000 σε mode repeater τεχνολογίας B/G και όντως δουλεύει.Γίνεται όμως το εξής ενώ βλέπω και τα δύο συστήματα που φυσικά είναι με το ίδιο όνομα πχ Άγγελος κλικάρω να συνδεθώ στο ισχυρότερο που είναι το repeater και αυτό μου βγάζει το πάνω το WRT350 με συνέπεια το σήμα να είναι μειωμένο.Παίρνω ένα laptop που έχω κάρτα PCMCIA για το ασύρματο,και αυτή τα βλέπει και τα δύο και κλικάρει στο ισχυρότερο χωρίς πρόβλημα τι μπορεί να συμβαίνει;αν μπορέσουμε να βρούμε μιά άκρη θα είναι ευχής έργο.Μπορώ μέσω του utility της Ralink να επιλέγω να συνδέεται ας πούμε μόνο σε δίκτυα B/G ή να κλειδώσω την Mac και να συνδέεται μόνο στο repeater;ευχαριστώ Μπορείς να δημιουργήσεις ενα προφιλ στο utility της Ralink και κάθε φορά που θα ανοίγεις τον υπολογιστή σου θα συνδέεται αυτόματα στο ενεργό προφίλ με οποιο access point έχει. Εάν περάσω το BIOS το καινούργιιο σίγουρα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα;αν θέλεις μπορείς να μου περιγράψεις τη διαδικασία πως θα το κάνω;ευχαριστώΜπορείς να το κάνεις είτε μέσα από το utility bios update της ASUS είτε με USB Flash drive όπως περιγράφω σε παλιότερο post μου
gnomonas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Στέφανε,δημιούργησα ένα προφίλ με το repeater που εγώ θέλω,πως όμως θα επιλέξω να συνδέεται αυτόματα σε αυτό;τι πρέπει να κάνω;
stefanos_79 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Οταν εισαι στην καρτελα των προφιλ έχει κουμπι "Ενεργό Active"
gnomonas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Οταν εισαι στην καρτελα των προφιλ έχει κουμπι "Ενεργό Active" Σωστά το είδα και το έφτιαξα,το πρόβλημα όμως που έχω είναι ότι ενώ όπως σου είπα μου δείχνει και τα δύο AP,όταν το βάλω να συνδεθεί με το repeater αυτό συνδέεται με το πάνω AP και αρνείται να συνδεθεί με το κάτω repeater,δεν ξέρω τι να πω
makelaris74 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια καποιες φορες που παταω απενεργοποιηση της οθονης ,, μετα οταν την ξαναενεργοποιω αναβοσβηνει 4-5 φορες μεχρι να ανοιξει η καποιες φορες δεν ανοιγει καθολου και πρεπει να κανω επανεκκινηση για να φτιαξει. το ιδιο μου εχει συμβει και οταν το συνεδεσα με εξωτερικη οθονη και μετα το επανεφερα στην κανονικη.. εχει συμβει σε αλλον αυτο???:fear:
stefanos_79 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Σωστά το είδα και το έφτιαξα,το πρόβλημα όμως που έχω είναι ότι ενώ όπως σου είπα μου δείχνει και τα δύο AP,όταν το βάλω να συνδεθεί με το repeater αυτό συνδέεται με το πάνω AP και αρνείται να συνδεθεί με το κάτω repeater,δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά δεν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι πανω σε αυτό.Μπορεί να είναι θέμα ρύθμισης reapeater-router.Μηπως συνδέεσαι κανονικά με το repeater αλλά απλά σου εμφανίζει οτι συνδεθηκες με το ρουτερ?Γιατί στην ουσια το repeater αναπαράγει το σημα του ρουτερ.Τσεκαρε τις MAC.Τι να πω ,εικασιες κανω? ρε παιδια καποιες φορες που παταω απενεργοποιηση της οθονης ,, μετα οταν την ξαναενεργοποιω αναβοσβηνει 4-5 φορες μεχρι να ανοιξει η καποιες φορες δεν ανοιγει καθολου και πρεπει να κανω επανεκκινηση για να φτιαξει. το ιδιο μου εχει συμβει και οταν το συνεδεσα με εξωτερικη οθονη και μετα το επανεφερα στην κανονικη.. εχει συμβει σε αλλον αυτο???:fear:Πολυ πιθανο εφοσον το εχεις χρησιμοποιησει και με εξωτερικη να σου δημιουργει αυτο το προβλημα.Πιθανον να ψαχνει την εξωτερικη πρωτα και μετα την default.Παιξε λιγο με τα κουμπια Fn+F8 που ειναι για την εναλλαγη οθονης και εξωτερικης οθονης.Φανταζομαι εχει περασμενους του drivers της καρτας γραφικων.Στο δικό μου μετά την απενεργοποίηση της οθόνης αρκεί μόνο το πάτημα ενός πλήκτρου για να επανέρθει χωρίς να αναβοσβηνει.
puzzle21 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Εάν περάσω το BIOS το καινούργιιο σίγουρα θα πάνε καλύτερα τα πράγματα;αν θέλεις μπορείς να μου περιγράψεις τη διαδικασία πως θα το κάνω;ευχαριστώ Θα μπεις απο την εναρξη στα προγραμματα και θα τρεξεις τo asus update...οταν ανοιξει σου λεει με ποιον τροπο θες να κανεις update to new bios..Για μενα καλυτερα πρωτα να το κατεβασεις(βαλτο καπου στην επιφανεια εργασειας ας πουμε) και μετα παλι με το ιδιο προγραμμα θα το επιλεξεις απο εκει και θα κανεις το update... Το προβλημα με τις αποσυνδεσεις θα σου λυθει κατα 99%... Το ειχα και εγω οταν ημουν με μπαταρια και λυθηκε οσο προλαβα να το δουλεψω..
vasilisL Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά καλημέρα! μώλις έβαλα τα eeebundu nbr και έχω κάποια σοβαρά προβλήματα χρήσης τους. αν μπορείτε να με βοηθήσετε.... καταρχήν το eee-control δουλεύει όποτε θυμάται, φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα έπειτα δεν μπορώ να καταλάβω πως ανοίγεις την κάμερα. το desktop έχει όλες τις λειτουργίες, θα ήθελα να το βγάλω αυτό να είναι άδεια η επιφάνεια εργασίας και να βάλω ένα πρρογραμματάκι σαν το louncher που να σημειώσω έχω κατεβάσει ένα και δεν κάνει τίποτε. είμαι ανίδεος οπως καταλαβαίνεται απο linux αλλα θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω. αν μπορείτε δώστε μου κάποια βοήθεια!!!!!! ευχαριστώ
gnomonas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως υπάρχει κάποια βοήθεια,από την ώρα που εγκατέστησα το καινούργιο BIOS δεν μου ανοίγει η κάμερα,αλήθεια πως ανοίγει με το πρόγραμμα ecap;μου βγάζει το εξής μήνυμα;συγγνώμη δεν διαθέτετε το λογισμικό για λήψη βίντεο,η λήψη βίντεο δεν θα λειτουργήσει σωστά.Παρακαλώ μιά βοήθεια τι να κάνω;
tolis_01 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 παιδιά καλημέρα!μώλις έβαλα τα eeebundu nbr και έχω κάποια σοβαρά προβλήματα χρήσης τους. αν μπορείτε να με βοηθήσετε.... καταρχήν το eee-control δουλεύει όποτε θυμάται, φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα έπειτα δεν μπορώ να καταλάβω πως ανοίγεις την κάμερα. το desktop έχει όλες τις λειτουργίες, θα ήθελα να το βγάλω αυτό να είναι άδεια η επιφάνεια εργασίας και να βάλω ένα πρρογραμματάκι σαν το louncher που να σημειώσω έχω κατεβάσει ένα και δεν κάνει τίποτε. είμαι ανίδεος οπως καταλαβαίνεται απο linux αλλα θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω. αν μπορείτε δώστε μου κάποια βοήθεια!!!!!! ευχαριστώ Πέρνα καλύτερα μια βόλτα από εδώ Κλασικό desktop πάντως βάζεις έτσι.
lefman07 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως υπάρχει κάποια βοήθεια,από την ώρα που εγκατέστησα το καινούργιο BIOS δεν μου ανοίγει η κάμερα,αλήθεια πως ανοίγει με το πρόγραμμα ecap;μου βγάζει το εξής μήνυμα;συγγνώμη δεν διαθέτετε το λογισμικό για λήψη βίντεο,η λήψη βίντεο δεν θα λειτουργήσει σωστά.Παρακαλώ μιά βοήθεια τι να κάνω; Στην taskbar έχει ένα κουμπί που αλλάζεις την ανάλυση οθόνης. Αν πατήσεις δεξί κλικ πάνω του θα μπορείς να ενεργοποιήσεις την camera to bluetooth Και το WI-FI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.