Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει κάνει κάποιος φίλος εγκατάσταση τον ACPI Driver Version V4.00.0010 2009/01/21 update? Βοηθάει καθόλου στην μπαταρία και στην εξοικονόμηση ενέργειας?

Ναι βοηθάει και πολλυ μαλιστα .

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και από που το κατεβάζουμε αυτό ρε παιδία?

Έχετε κανένα link

Ευχαριστώ

>http://support.asus.com.tw/download/download.aspx?model=Eee%20PC%201000H/XP&os=17&SLanguage=en-us

Δημοσ.

αρχικά κάποιος παιδιά να μου εξηγήσει και εμένα σας παρακαλώ τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα που μου έχει δημιουργηθεί σχετικά με την μπλέ οθόνη.....???? απλά κάποιες φορές φορές μου ανοίγει και και παίζει και άλλες όχι και βγάζει την μπλέ οθόνη και κάνει επανακίνηση και μεταά ξαναανοίγει κανονικά...... μου είπατε πως μπορεί να φταίει κάρτα δικτύου...(πως τοτε μπαίνω κανονικά ιντερνετ????)

Δημοσ.
αρχικά κάποιος παιδιά να μου εξηγήσει και εμένα σας παρακαλώ τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα που μου έχει δημιουργηθεί σχετικά με την μπλέ οθόνη.....???? απλά κάποιες φορές φορές μου ανοίγει και και παίζει και άλλες όχι και βγάζει την μπλέ οθόνη και κάνει επανακίνηση και μεταά ξαναανοίγει κανονικά...... μου είπατε πως μπορεί να φταίει κάρτα δικτύου...(πως τοτε μπαίνω κανονικά ιντερνετ????)
Γιατι δεν καταγραφεις τον κωδικο σφαλματος και να ψαξεις τι μπορει να το προκαλέι.Μου ακουγεται πολυ κουλο να ειναι η αιτια η καρτα δικτυου.Πιθανον καποιος driver δεν ειναι σωστός ή δεν εχει εγκατασταθει σωστά
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,παρατηρώ ότι στο ασύρματο δίκτυο που έχω δυσκολεύεται να συνδεθεί και πρέπει να του κάνω εγώ επιδιόρθωση,επίσης πολλές φορές αποσυνδέεται,έχω δηλαδή αρκετές αποσυνδέσεις,το πρόβλημα αυτό δεν το κάνει μόνο στον δικό μου αλλά και στον αδελφό μου και στο γαμπρό μου που έχουμε πάρει τους ίδιους,κατέβασα τους καινούργιους drivers της ασύρματης κάρτας αλλά πάλι τα ίδια,μήπως έχετε καμμιά ιδέα;

Δημοσ.

Έκανες εγκατάσταση το utility της Ralink.Εγω με αυτό δουλεύω το WIFi και όχι με την διαχείριση των Windows.Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ ήδη το κατεβάζω,μόνο πες μου αυτό θα το τρέξω και όλα θα τα κάνει μόνο του,δηλαδή θα αντικαταστήσει τους drivers της κάρτας ή απλώς είναι ένα utility που θα με βοηθάει να συνδέομαι στο δίκτυο ποιό αξιόπιστα και πιο σταθερά;

Δημοσ.

Περιεχει και τα δυο.Αν εχεις εγκαταστημενους κάποιους άλλους drivers για την Wifi κάρτα να τους απεγκαταστησεις.Αν δεν έχεις βάλει τίποτα και απλά το δουλεύεις με τους default των Windows δεν χρειάζεται να κάνεις τιποτα άλλο απλά συνέχισε στην εγκατάσταση του Ralink Utility

Δημοσ.

έχω αυτούς που έχει το μηχάνημα από την κατασκευή του,όπως δηλαδή το πήρα,άρα δεν κάνω τίποτα και απλώς εγκαθιστώ αυτό που μου έδωσες είναι οκ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...