Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα θέλω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να διορθώσω το σφάλμα που μου βγάζει αυτή την καταραμένη μπλε οθονη........

dsc01214no5.th.jpg

βγάζει κατι αλαμπουρνέζικα και στο τέλος κατι κωδικούς

***STOP 0x000000D1 ( 0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xF7324B2E)

***NDIS.SYS - ADDRESS F7324B2E base at F730D000, Datestamp 48025d03

όποιος μπορεί να βοηθήσει πλιζ..... ευχαριστώ λάτρες του ΕΕΕPC

Δημοσ.
ΟΧΙ μη το πετας!!! :lol:

Έκανα πολυ πρόσφατα restore (με εξωτερικό usb dvd) χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι DVD έχεις; Παίζει άλλα DVD χωρίς πρόβλημα; Μήπως είναι χαλασμένο το δισκάκι της asus;

Μια άλλη λύση είναι το restore από usb. Δες εδώ:

http://myeeeguides.wordpress.com/2008/10/15/eee-pc-1000h-recovery-from-usb-flash-drive/

Εγώ έβαλα το Acronis True Image, έκανα ένα 1ο καλό install (άλλαξα τα μαμισια home με pro) και πια κρατάω εικόνες μετά απο κάθε μεγαλη αλλαγή. Χρησιμοποιώ και τον boot manager του και δε έχω αναγκη απο εξωτερικά DVD. Πολύ βολικό!

Stilgar ακούγωντας τη συμβουλή σου την γλύτωσε την ρίψη ο καλός μου...τελικά την πάλεψα και το επανέφερα...!!!

Ρε παιδιά μήπως κυκλοφορεί κανένα ghost απο αγγλικά XP?

Δημοσ.
καποιος να με βοηθησειι?????

Μπλε οθόνη έχω να δω απο το 1999!:lol: Το eee δεν σου ανοίγει καθόλου; Του φοράς τα δικά του xp ή έβαλες άλλα; Δοκίμασες το recovery disc; Τι λες για ένα φορμάτ;;;

Δημοσ.

ανοιγει κανονικά ..... φοραει της μαμας του τα χρ και οσο για το φορματ παιδιά δεν νομίζω ότι είναι η λύση πάντα.... υπαρχει κατι πιο εύκολο???μία λυση που να καταλαβω και τι εχει???

Δημοσ.
Παιδια να ρωτησω κατι...

Εχω το μηχανηματι μια βδομαδα περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

Ομως παρατηρησα αυτες τις μερες οτι αν ας πουμε εχω το ανοιξω πολλες ωρες την πρωτη φορα που το ανοιγω οτι τα χρωματα στην αρχη ειναι καπως θαμπα(αν το εκφραζω σωστα) αλλα μεχρι να μπει στα windows εχουν ξεθαμπωσει και ειναι μια χαρα...

Βασικα οση ωρα ειναι στο log in των windows ξεκιναει θαμπα και σε 2 δευτερα εχει ερθει το χρωμα του στο κανονικο...

Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο? ειναι φυσιολογικο?

Δημοσ.
ανοιγει κανονικά ..... φοραει της μαμας του τα χρ και οσο για το φορματ παιδιά δεν νομίζω ότι είναι η λύση πάντα.... υπαρχει κατι πιο εύκολο???μία λυση που να καταλαβω και τι εχει???

Αφού ανοίγει κανονικά, που σου βγάζει την μπλε οθόνη;;;

Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο? ειναι φυσιολογικο?

Σε έμένα δεν γίνεται αυτό. Αλλά αφού λες οτι στρώνει σε 2'' τι σκάς; Πιθανόν να μην είναι τίποτα.

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ καλησπερα θέλω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να διορθώσω το σφάλμα που μου βγάζει αυτή την καταραμένη μπλε οθονη........

dsc01214no5.th.jpg

βγάζει κατι αλαμπουρνέζικα και στο τέλος κατι κωδικούς

***STOP 0x000000D1 ( 0x00000008, 0x00000002, 0x00000000, 0xF7324B2E)

***NDIS.SYS - ADDRESS F7324B2E base at F730D000, Datestamp 48025d03

όποιος μπορεί να βοηθήσει πλιζ..... ευχαριστώ λάτρες του ΕΕΕPC

Κατά τα γνωστά, αλλάζεις avatar :-D

Δημοσ.

Έχει κάνει κάποιος φίλος εγκατάσταση τον ACPI Driver Version V4.00.0010 2009/01/21 update? Βοηθάει καθόλου στην μπαταρία και στην εξοικονόμηση ενέργειας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...