FarCry Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 τα σπαει απλα http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4832&review=asus+eee+pc+1000he
vasilisL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 τα σπαει απλα http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4832&review=asus+eee+pc+1000he Καλησπέρα σε όλους. ειδα το review για το asus Eee PC 1000HE και πιστεύω οτι το μεγαλύτερο ατού του είναι η μπαταρία του. θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν αυτή η μπαταρία θα μπορεί να μπεί και στο asus Eee PC 1000H που έχουμε όλοι!!!! ευχαριστώ.
puzzle21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγω παλι εχω αλλο προβλημα με το bluetooth. ενω γινεται κανονικα συνδεση , μπορω να στειλω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο αλλα οχι το αναποδο. οταν πηγαινω στην αποστολη μεσω bluetooth στο κινητο βλεπει κανονικα το pc αλλα μετα η αποστολη ειναι αδυνατη. γτ? Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα...πρεπει να πας στην καρτα σου και να την κανεις ορατη για bluetooth η διαφορετικα να το κανεις σε καθε αρχειο που θες να δεις ξεχωριστα... Ουσιαστικα για να καταλαβεις δεν θα πατας sent και θα το στελνει στο pc..απλα οταν θα κανει συζευξη θα μπορεις απο το λαπτοπ να μπαινεις στο κινητο και να παιρνεις οποιο αρχειο θες... Κι εγω ταλαιπωρηθηκα λιγες μερες να το βρω γιατι δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοια λειτουργια στο κινητο... Σε αλλα κινητα που δεν εχουν αυτη τη λειτουργια απλα τα βλεπει κατευθειαν το bt και παιρνεις οτι θες... -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 12 : 13 : 00----- Έχει βρει κανείς μεγαλύτερη μπαταριά για το 1000αρι? Παρα πολλες στο ebay γνησιες απο την asus μεχρι και 12αρες μεχρι και εξωτερικες... Και γενικα σε πολυ καλες τιμες... -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 12 : 19 : 56----- Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει:η vga είναι έξοδος; αν ναι μπορώ με το παρακάτω καλώδιο να βλέπω avi, mpg4 με srt σε LCD TV(hdmi);;; (δηλ. να χρησιμοποιώ το 1000h σαν player όταν θέλω να δω κάποια ταινία) To vga ειναι το αριστερο σου καλωδιο...αν εχει vga και τη tv σου...συνηθως η lcd εχουν και εκτος απο ταινιες κτλ μπορεις να την χρησιμοποιεις και σαν εξωτερικο monitor...θα εχεις θαυμασια εικονα και θα εντυπωσιαστεις...trust me...απλα χρειαζεσαι καλωδιο vga-vga...οπως βλεπεις το αριστερο να ειναι οι 2 ακρες... Εγω γενικα το pc στο σπιτι το εχω σε μια 19 οθονη και συνδεδεμενο και με την 26ara lcd samsung που εχω και τη χρησιμοποιω σαν βασικη οθονη...απλα κορυφη... -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 12 : 31 : 17----- Να πω και τις εντυπωσεις μου σαν νεος κατοχος... Θεωρω οτι στα λεφτα που τρεχει ειναι μακραν το καλυτερο μηχανημα...πανευκολη αναβαθμιση μνημης και σκληρου διχως να χανεις την εγγυηση...πρωτοκολο draft n που δεν εχουν τα αλλα...bt οχι κατι ακριβο αλλα σε μερικα μοντελακια λειπει...και το σημαντικοτερο για μενα σαν φορητο ειναι η μπαταρια του..δεν υπαρχει σε κανενα αλλο σε αυτη τη τιμη... Επισης ειδα στο ebay παρα πολλες μπαταριες γνησιες σε πολη καλη τιμη σε οσους θελουν μια μεγαλυτερη για back up ktl... Εχω δει διαρκεια μπαταριας στο δικο μου γυρω στις 6 30 ωρες..χαμηλωνοντας φωτισμο..κλειστα wifi,bt,camera... Επισης να αναφερω οτι περασα και μερικα παιχνιδακια οπως counter strike, nfs porche, και μερικα αλλα και παιζουν πολυ καλα...Μερικα δεν επαιζαν βεβαια αλλα δεν ειναι και παιχνιδομηχανη.. Αξιζει να πω οτι υπαρχει προγραμματακι ετοιμο που μπορεις πολυ απλα να το ενεργοποιησεις η να το κλεισεις και τρεχει το μηχανηματακι σε 2,05 απροβληματιστα με αυτοματη λειτουργια του speed..το εχω δοκιμασει για πολλες ωρες και δεν ειχα το παραμικρο κολλημα.. το περιφημο προγραμμα λεγεται eeectl και θα το βρειτε παντου... Σορρυ αν λεω πραγματα που εχουν αναφερθει... Δηλωνω απλα ερωτευμενος με το νεο μου περλε(δεν φαινονται δακτυλιες κτλ) asus eee1000h....
cxmgp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Βγηκε νεο bios BIOS 1501 Improve WIFI performance under battery mode
puzzle21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Thanks για την ενημερωση... Να ρωτησω κατι...υπαρχει μεσα στο μηχανημα πουθενα κρυμμενο αρχειο για recovery? η αν συμβει οτιδηποτε μπορουμε να ξεκινησουμε recovery μονο απο το cd?
stefanos_79 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Recovery μονο απο το cd.Δεν υπαρχει καποιο partition κρυφο απο το οποιο μπορεις να κανεις boot
themis_pan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες καλησπέρα... έχω πάρει ένα 1000h και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να κάνω recover απο το cd που έδινε αζί με τον υπολογιστή. Προσπαθώ απο dvd drive αλλά όταν πατάω yes στην ερώτηση ''are you sure?'' μου βγάζει ''cannot find recovery dvd'' -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 09 : 21 : 16----- Υπάρχει κάποιος να μου δώσει κάποια χείρα βοηθείας γιατί θα το πετάξω απο το παράθυρο?? PLEAAAAAAASEEEEEEE
puzzle21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια να ρωτησω κατι... Εχω το μηχανηματι μια βδομαδα περιπου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Ομως παρατηρησα αυτες τις μερες οτι αν ας πουμε εχω το ανοιξω πολλες ωρες την πρωτη φορα που το ανοιγω οτι τα χρωματα στην αρχη ειναι καπως θαμπα(αν το εκφραζω σωστα) αλλα μεχρι να μπει στα windows εχουν ξεθαμπωσει και ειναι μια χαρα... Να πω οτι οταν δεν το χρησιμοποιω το εχω στην τσαμπα του ομως σε οριζοντια θεση...ορθιο δηλαδη καπως.. λετε να το επηρεαζει ή ειναι φυσικο αυτο που κανει... Βασικα οση ωρα ειναι στο log in των windows ξεκιναει θαμπα και σε 2 δευτερα εχει ερθει το χρωμα του στο κανονικο...
puzzle21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το ίδιο και σε μένα. το εχεις καιρο το μηχανημα?σου εχει παρουσιασει τιποτα αλλο οσο αφορα την οθονη? Εμενα το κανει μονο στην αρχη και μετα ολα ειναι οκ...οσες ωρες και να το δουλεψω δεν μου εμφανιζει καποιο αλλο προβλημα..
irahara Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το έχω από τον Οκτώβριο του 2008 και η οθόνη του συμπεριφέρεται όπως περιγράφεις. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό αλλά κρατάει μόνο λίγα δευτερόλεπτα στο ξεκίνημα και στη συνέχεια όλα μια χαρά. Σα να χρειάζεται λίγο ζέσταμα!!!!!
puzzle21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το έχω από τον Οκτώβριο του 2008 και η οθόνη του συμπεριφέρεται όπως περιγράφεις. Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό αλλά κρατάει μόνο λίγα δευτερόλεπτα στο ξεκίνημα και στη συνέχεια όλα μια χαρά. Σα να χρειάζεται λίγο ζέσταμα!!!!! Οντως σαν να χρειαζεται λιγο ζεσταμα...χαχαχα.... Παντως και παιχνιδια που παιζω και ιντερνετ και εργασιες κτλ..δεν μου παρουσιαζει τιποτα.. Οποτε ας ελπισουμε οτι ειναι κατι φυσιολογικο μιας και εσυ το εχεις μηνες.. Σε ευχαριστω πολυ..
stilgar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες καλησπέρα...έχω πάρει ένα 1000h και δεν μπορώ με κανένα τρόπο να κάνω recover απο το cd που έδινε αζί με τον υπολογιστή. Προσπαθώ απο dvd drive αλλά όταν πατάω yes στην ερώτηση ''are you sure?'' μου βγάζει ''cannot find recovery dvd'' -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 09 : 21 : 16----- Υπάρχει κάποιος να μου δώσει κάποια χείρα βοηθείας γιατί θα το πετάξω απο το παράθυρο?? PLEAAAAAAASEEEEEEE ΟΧΙ μη το πετας!!! Έκανα πολυ πρόσφατα restore (με εξωτερικό usb dvd) χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι DVD έχεις; Παίζει άλλα DVD χωρίς πρόβλημα; Μήπως είναι χαλασμένο το δισκάκι της asus; Μια άλλη λύση είναι το restore από usb. Δες εδώ: http://myeeeguides.wordpress.com/2008/10/15/eee-pc-1000h-recovery-from-usb-flash-drive/ Εγώ έβαλα το Acronis True Image, έκανα ένα 1ο καλό install (άλλαξα τα μαμισια home με pro) και πια κρατάω εικόνες μετά απο κάθε μεγαλη αλλαγή. Χρησιμοποιώ και τον boot manager του και δε έχω αναγκη απο εξωτερικά DVD. Πολύ βολικό!
basilis5 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αλλη μια λυση ειναι να βρεις τα windows απο τον θειο.. και με το s/n που εχει απο κατω το λαπτοπ τα ενεργοποιεις,ενω απο την σελιδα της ασους κατεβαζεις οδηγους
harrysvr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Είχα 4-5 μέρες να το ανοίξω και μου έβγαλε μήνυμα ότι τα win ανένηψαν από κλπ... γιατί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.