stilgar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πρόσφατα απόκτησα κι εγώ το 1000 (από μικρό παιδί ήθελα ένα χιλιάρι μηχανάκι αλλά η μάνα μου δε με άφηνε ). Χωρίς να έχω πολύ χρόνο μέσα στην εβδομάδα, οι πρώτες λίγες εντυπώσεις είναι καλές. Για μένα μόνο μελανό σημείο τα ελληνικά XP. Έτσι αυτό το ΣΚ θα αποκτήσει XP pro ENG (και μια που θα κάνω τον κόπο και 2ο λειτουργικό linux, eeebuntu μάλλον). Ψάχνοντας λίγο τη φάση παραξενεύτηκα με την ύπαρξη (και την σκοπιμότητα) του κρυφού partition στο τέλος του δίσκου με μέγεθος περιπου 40 ΜΒ. Αυτό το partition είναι πολύ μεγαλύτερο απο το συνήθως unpartioned space (8 ΜΒ) που 'κλέβουν' τα XP. Το Acronis το αναφέρει σαν EFI partitions. Προκειται για χώρο όπου απλά 'κασάρεται' το BIOS ώστε να μπορούν να bootαρουν τόσο γρήγορα τα XP (θα πρέπει να είναι 'enable' η επιλογή "Boot Booster" στο BIOS). Αυτό χρησιμοποιούν και τα Intel Macs. Εκτός λοιπόν κι αν νομίζεται ότι ο χαμένος χώρος των 40 ΜΒ δεν αξίζει τα κερδισμένα δευτερόλεπτα, αυτό το partition δε πρέπει να σβηστεί. Αν πάλι το σβήσει κανείς δε έχει κάποια άλλη επίπτωση, ενώ το restore DVD θα το επαναφέρει. Μόλις τελειώσω θα ποσταρω εντυπώσεις...
johng4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Εχω προβλημα με το Bluetooth.Παταω να κανει αναζητηση συσκευων κ με το που το παταω μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι δεν υπαρχει καμια συσκευη.Δεν δειχνει καμια μπαρα αναζητησης παρα μονο αυτο το μηνυμα.Τι να κανω? Ψαξε απο την αλλη συσκευη το pc, κ αν τα εχεις ενεργοποιημενα θα το βρει σιγουρα.
makelaris74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 εγω παλι εχω αλλο προβλημα με το bluetooth. ενω γινεται κανονικα συνδεση , μπορω να στειλω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο αλλα οχι το αναποδο. οταν πηγαινω στην αποστολη μεσω bluetooth στο κινητο βλεπει κανονικα το pc αλλα μετα η αποστολη ειναι αδυνατη. γτ?
Nitrous18 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 εγω παλι εχω αλλο προβλημα με το bluetooth. ενω γινεται κανονικα συνδεση , μπορω να στειλω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο αλλα οχι το αναποδο. οταν πηγαινω στην αποστολη μεσω bluetooth στο κινητο βλεπει κανονικα το pc αλλα μετα η αποστολη ειναι αδυνατη. γτ? κατεβασε τους drivers απο το σιτε τισ ασους και ξανακανε τους εγκατασταση και να κανεις επιλογη στο σεταπ το file tranfer kai bluetooth serial port και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και εφτιαξε
makelaris74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 κατεβασε τους drivers απο το σιτε τισ ασους και ξανακανε τους εγκατασταση και να κανεις επιλογη στο σεταπ το file tranfer kai bluetooth serial port και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και εφτιαξε thx.. πρεπει να απεγκαταστησω αυτους που εχει τωρα πρωτα? αν ναι απο που? edit : οκ τα καταφερα
actorius Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, για πείτε. Τι κάνετε για να μη ζεστένεται το 1000ακι σας; Εγώ που 90% το χρησιμοποιώ αραχτός στον καναπέ ή ξαπλωμένος, μετά απο λίγη ώρα έχω θέμα με τη θερμοκρασία του... Το βάζω πάνω σε μεγάλα δερματόδετα βιβλία, σε ένα μικρό ορθογώνιο δίσκο ξύλινο αλλά αυτό δεν το παλεύω εγώ μετά απο λίγο στα πόδια μου και γενικά τέτοιες μπακαλίστικες λύσεις οι οποίες φυσικά δε φέρνουν αποτέλεσμα... Ψάχνω αυτό το οποίο υποτίθεται έχει 40€ αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Έστειλα mail στην Oktabit και μου απάντησαν αόριστα οτι δεν ξέρουν πότε θα έρθει νέα παραλαβή... Καμιά ανάλογη λύση και φτηνότερη κιόλας αν γίνεται έχει κανείς; Thanks!
panos2000gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, για πείτε. Τι κάνετε για να μη ζεστένεται το 1000ακι σας; Εγώ που 90% το χρησιμοποιώ αραχτός στον καναπέ ή ξαπλωμένος, μετά απο λίγη ώρα έχω θέμα με τη θερμοκρασία του... Το βάζω πάνω σε μεγάλα δερματόδετα βιβλία, σε ένα μικρό ορθογώνιο δίσκο ξύλινο αλλά αυτό δεν το παλεύω εγώ μετά απο λίγο στα πόδια μου και γενικά τέτοιες μπακαλίστικες λύσεις οι οποίες φυσικά δε φέρνουν αποτέλεσμα... Ψάχνω αυτό το οποίο υποτίθεται έχει 40€ αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Έστειλα mail στην Oktabit και μου απάντησαν αόριστα οτι δεν ξέρουν πότε θα έρθει νέα παραλαβή... Καμιά ανάλογη λύση και φτηνότερη κιόλας αν γίνεται έχει κανείς; Thanks! Πήγαινε στο ΙΚΕΑ και θα βρεις κάτι αντίστοιχο σε πολύ χαμηλότερη τιμή.
Acid-Burn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=logitech+comfort+lapdesk
szlatan Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας.θα ηθελα την βοηθεια σας.σημερα και για τρίτη φορα, αντιμετωπισα ενα προβλημα με το 1000H μου.. συγκεκριμενα το συνδεσα με την τροφοδοσια το εσβησα και επειτα εφυγα και το αφησα να φορτιζει..μετα απο 3 ωρες περιπου που γυρισα σπιτι ανοιξα το καπακι και το βρηκα ανοιχτο να δουλευει με μαυρη δλδ σβησμενη την οθονη..ο μονος ηχος που ακουγοταν ηταν απο το ανεμιστηρακι και απο τπτ αλλο..πατησα διαφορα κουμπια νομιζοντας οτι ειναι σε αναμονη αλλα τπτ,προσπαθησα επεισης να πατησω κατευθειαν το power off και να το ξανανοιξω κανονικα αλλα τιποτε..τελικα παλι το εκανα reset με το κουμπακι απο το κατω μερος του netbook τι λετε να φταιει για ολα αυτα;(ειναι τριτη φορα που γινεται αυτο) ευχαριστω Κανένας ρε παιδια δεν γνωριζει κάτι;
harrysvr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει πως μικραίνουν τα εικονίδια στην επιφ. εργασίας, θυμάται κάποιος;
basilis5 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κανένας ρε παιδια δεν γνωριζει κάτι; η μοναδικη λυση ειναι να μην φραζεις την εισοδο δροσερου αερα στο λαπτοπ κοινως μην το βαζεις πανω στο κρεβατι η καναπε! μπορεις να χρησιμοποιησεις κομπογιαννητικες μεθοδους οπως κανεις ηδη με βιβλια κλπ (κι εγω αυτο κανω αλλα με περιοδικα) η να παρεις αλλη μπαταρια 9 κελιων,που προεξεχει απο κατω,και δινει ετσι μια κλιση στο λαπτοπ αφηνοντας ενα κενο για να αναπνεει παραλληλα
kotetsi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει πως μικραίνουν τα εικονίδια στην επιφ. εργασίας, θυμάται κάποιος; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2327502&postcount=6
anergos13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει πως μικραίνουν τα εικονίδια στην επιφ. εργασίας, θυμάται κάποιος; κατεβασε το tuneup utilities 2009 και με αυτο μπορεις να κανεις δουλεια και επιπλεον πραγματα!
harrysvr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Thanks, πράγματι στα 33px είναι πολύ καλύτερα. Οσον αφορά το BT, το απ`εγκατέστησα και κατέβασα απο το site της asus αλλά πάλι τα ίδια, δεν μπορώ να στείλω στο 1000άρι...
interface Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Έχει βρει κανείς μεγαλύτερη μπαταριά για το 1000αρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.