Dylan Dog Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! Του εβαλα 2 γιγα RAM , εβαλα το νεο BIOS και παρατηρησα οτι ενω το ειχα φορτισει πληρως ηταν στο 83%. Τι φταιει? Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?
stefanos_79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πως καταλαβες δηλ οτι το έιχες φορτισει πληρως?Το λαμπακι μενει σταθερό και δεν αναβοσβήνει από τη στιγμή που θα ειναι φορτισμενο απο το 80% και πάνω.Απο την στιγμη που εχεις κλειστο το μηχανημα και μείνει σταθερο το λαμπακι μπορει να ειναι ειτε στο 80% ειτε στο 95%.ΔΕν ξερεις παρά μονο αν ανοίξεις το μηχάνημα και δεις στο Taskbar το εικονιδιο της διαχείρισης ενέργειας να λεει οτι ειναι συνδεμενο με την μπριζα.Ενα τιπ για να καταλαβεις με κλειστο μηχανημα οτι η μπαταρια ειναι φορτισμενη πληρως ειναι να πιασεις τον φορτιστη.Αν δεις οτι καιει σημαινει οτι φορτιζει ακομα αν δεις οτι το λαμπακι ειναι σταθερο και ο φορτιστης ειναι δροσερος σημαινει οτι εχει φορτισει πληρως
Dylan Dog Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Πως καταλαβες δηλ οτι το έιχες φορτισει πληρως?Το λαμπακι μενει σταθερό και δεν αναβοσβήνει από τη στιγμή που θα ειναι φορτισμενο απο το 80% και πάνω.Απο την στιγμη που εχεις κλειστο το μηχανημα και μείνει σταθερο το λαμπακι μπορει να ειναι ειτε στο 80% ειτε στο 95%.ΔΕν ξερεις παρά μονο αν ανοίξεις το μηχάνημα και δεις στο Taskbar το εικονιδιο της διαχείρισης ενέργειας να λεει οτι ειναι συνδεμενο με την μπριζα.Ενα τιπ για να καταλαβεις με κλειστο μηχανημα οτι η μπαταρια ειναι φορτισμενη πληρως ειναι να πιασεις τον φορτιστη.Αν δεις οτι καιει σημαινει οτι φορτιζει ακομα αν δεις οτι το λαμπακι ειναι σταθερο και ο φορτιστης ειναι δροσερος σημαινει οτι εχει φορτισει πληρως Στεφανε εχεις δικιο !!! Οντως οπως το λες ειναι . Σε ευχαριστω πολυ .
harrysvr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες για πέστε, να πάρω το 1000h ή το samsung nc10; Γιατί κάποιος θα διάλεγε το ένα απο το άλλο; Αν πάρω το 1000άρι θα είναι απο πλαίσιο(410), βάζουν εκεί 2gb μνήμη ή όχι, αξίζει; Απο μέγεθος, είναι το ίδιο με το nc10;
nikos1982 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Τα δυο καλωδια που ειναι κουμπομενα πανω στην ασυρματι καρτα τι ακρηβως ειναι??μου φενεται οτι συνδεοντε με τιν καρτα δυκτιου...αν ναι γιατι?
stefanos_79 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχήν υπάρχει θέμα εδω που ηδη συζηταμε για το συγκεκριμενο netbook.Κατα δεύτερο ρολο μην πειραξεις τιποτα απο αυτα τα καλωδια.Αυτα συν ουσια ειναι οι κονεκτορες με την κεραια του wifi που είναι όλα τα μεταλλικά ελάσματα που βλέπεις στο καπακι και τριγύρω
jimis panousis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Εχω προβλημα με το Bluetooth.Παταω να κανει αναζητηση συσκευων κ με το που το παταω μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι δεν υπαρχει καμια συσκευη.Δεν δειχνει καμια μπαρα αναζητησης παρα μονο αυτο το μηνυμα.Τι να κανω?
harrysvr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει: η vga είναι έξοδος; αν ναι μπορώ με το παρακάτω καλώδιο να βλέπω avi, mpg4 με srt σε LCD TV(hdmi);;; (δηλ. να χρησιμοποιώ το 1000h σαν player όταν θέλω να δω κάποια ταινία)
gnomonas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σας παιδιά,από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος του 1000eee,από μιά πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά καλό για τη χρήση που το πήρα,θέλω να σας κάνω μιά ερώτηση,τι antivirus να του βάλω;εγώ στον άλλο το laptop έχω το Norton Interent Security 2007 σπασμένο για 11 χρόνια και πάει τέλεια ούτε βαρύ είναι ούτε καμμιά δυσλειτουργία και σκέφτομαι να το βάλω και σ'αυτόν.Είδα εδώ μέσα που λέτε για Nod32,θα ήθελα να μου πείτε που το βρίσκετε;και για πόσο καιρό είναι active,πιστεύετε ότι είναι καλύτερο από το Norton;ευχαριστώ προκαταβολικά
szlatan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας.θα ηθελα την βοηθεια σας. σημερα και για τρίτη φορα, αντιμετωπισα ενα προβλημα με το 1000H μου.. συγκεκριμενα το συνδεσα με την τροφοδοσια το εσβησα και επειτα εφυγα και το αφησα να φορτιζει..μετα απο 3 ωρες περιπου που γυρισα σπιτι ανοιξα το καπακι και το βρηκα ανοιχτο να δουλευει με μαυρη δλδ σβησμενη την οθονη..ο μονος ηχος που ακουγοταν ηταν απο το ανεμιστηρακι και απο τπτ αλλο..πατησα διαφορα κουμπια νομιζοντας οτι ειναι σε αναμονη αλλα τπτ,προσπαθησα επεισης να πατησω κατευθειαν το power off και να το ξανανοιξω κανονικα αλλα τιποτε..τελικα παλι το εκανα reset με το κουμπακι απο το κατω μερος του netbook τι λετε να φταιει για ολα αυτα;(ειναι τριτη φορα που γινεται αυτο) ευχαριστω
clevercitizen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εχω προβλημα με το Bluetooth.Παταω να κανει αναζητηση συσκευων κ με το που το παταω μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει οτι δεν υπαρχει καμια συσκευη.Δεν δειχνει καμια μπαρα αναζητησης παρα μονο αυτο το μηνυμα.Τι να κανω? Έχεις ενεργοποιημένα τα bluetooth? (FN + F2)
mouridis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή κατά καιρούς ο κόσμος ρωτάει για την αναβάθμιση μνήμης στο 1000H, όποιος ενδιαφέρεται να πάρει μερικές πληροφορίες και να δει ένα βίντεο που δείχνει βήμα-βήμα την πανεύκολη αναβάθμιση, ας ρίξει μια ματιά στην ανάλογη δημοσίευση στο blog μου: http://www.kepik.gr/?p=1082 Σύντομα θα ακολουθήσει και μια παρόμοια δημοσίευση για αναβάθμιση του δίσκου...
stefanos_79 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Είναι το ίδιο εύκολο οσό και για την μνήμη.Ένας από τους λόγους που προτίμησα το Asus ειναι και η εύκολη αναβαθμιση από τον χρήστη χωρίς να απαιτείται να κάνεις φύλο και φτερό το σύστημα βλ Acer.Δεν ξέρω αν το έκαναν ηθελημένα αλλά μπράβο την Asus
smudger Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει τροπος να βαλεις xp με φλασακι ? εβαλα ubuntu, αλλα η μπαταρια κραταει το πολυ 3 ωρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.