antithema Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά δυο ερωτήσεις... 1. Να του ρίξω office 2007 ή θα είναι πολύ βαρύ λέτε οπότε να πήγαινα σε open office; Επειδή όμως επεξεργάζομαι κυρίως αρχεία της δουλειάς, είναι όλα docx και xlsx. Λύσεις τύπου open office τα υποστηρίζουν; 2. Για broswer έχω τον opera και παρατηρώ μεγάλη καθυστέρηση στο άνοιγμα του ξαφνικα εδώ κ 3 μέρες. Σα να κολλάει στιγμιαία το laptop κ μετά απο κάποια δευτερόλεπτα να προχωράει το κλικ στο εικονίδιο του opera. Any ideas? Καλύτερα το Office 2007 παρα αυτο που είχε μέσα. Μην σου πω οτι το open office αργουσε πιο πολύ.
Acid-Burn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Και γιατί όχι office 2003?Το ribbon πιάνει πολύ από τα 600 της ανάλυσης και όσο ναναι είναι πιο βαρύ το 2007 από το 2003...έτσι δεν είναι;
Acid-Burn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Και γιατί όχι office 2003?Το ribbon πιάνει πολύ από τα 600 της ανάλυσης και όσο ναναι είναι πιο βαρύ το 2007 από το 2003...έτσι δεν είναι;
antithema Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Και γιατί όχι office 2003?Το ribbon πιάνει πολύ από τα 600 της ανάλυσης και όσο ναναι είναι πιο βαρύ το 2007 από το 2003...έτσι δεν είναι; Ναι σίγουρα αλλά όπως και να έχει το open office σερνόταν.
antithema Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Και γιατί όχι office 2003?Το ribbon πιάνει πολύ από τα 600 της ανάλυσης και όσο ναναι είναι πιο βαρύ το 2007 από το 2003...έτσι δεν είναι; Ναι σίγουρα αλλά όπως και να έχει το open office σερνόταν.
actorius Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα το open office να σέρνεται, γι'αυτό κ ρωτούσα αν το προτείνετε! Η ιδέα πάντως του 2003 με compatibility pack είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα...
actorius Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα το open office να σέρνεται, γι'αυτό κ ρωτούσα αν το προτείνετε! Η ιδέα πάντως του 2003 με compatibility pack είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα...
basilis5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα το open office να σέρνεται, γι'αυτό κ ρωτούσα αν το προτείνετε! Η ιδέα πάντως του 2003 με compatibility pack είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα... η αληθεια ειναι πως ο ατομ τα φτηνει με το τελευταιο open office. στο δικο μου (901) που εχει ιδιο hardware με εξαιρεση τον σκληρο εκανε να ανοιξει την πτυχιακη μου (70 σελιδες με πολλα διαγραμματα πινακες, μαθηματικα κλπ) περιπου 5 λεπτα χωρις υπερβολη, και δεν μπορει να φταιει τοσο δραματικα ο ssd. επισης απο οσο εχω διαβασει το τελευταιο open office εχει προβληματα συμβατοτητας και microsoft office 2007
basilis5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα το open office να σέρνεται, γι'αυτό κ ρωτούσα αν το προτείνετε! Η ιδέα πάντως του 2003 με compatibility pack είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα... η αληθεια ειναι πως ο ατομ τα φτηνει με το τελευταιο open office. στο δικο μου (901) που εχει ιδιο hardware με εξαιρεση τον σκληρο εκανε να ανοιξει την πτυχιακη μου (70 σελιδες με πολλα διαγραμματα πινακες, μαθηματικα κλπ) περιπου 5 λεπτα χωρις υπερβολη, και δεν μπορει να φταιει τοσο δραματικα ο ssd. επισης απο οσο εχω διαβασει το τελευταιο open office εχει προβληματα συμβατοτητας και microsoft office 2007
victor_bundy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδιά το πρόβλημα με την μπαταρία παραμένει ακόμα και όταν έβαλα την τελευταία βίος και το σέρβις της άσους είναι στην ιταλία και το σκέφτομαι πολύ να το στείλω εκεί ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω νέα μπαταρία από μαγαζί όχι από τον internet
victor_bundy Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 ρε παιδιά το πρόβλημα με την μπαταρία παραμένει ακόμα και όταν έβαλα την τελευταία βίος και το σέρβις της άσους είναι στην ιταλία και το σκέφτομαι πολύ να το στείλω εκεί ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω νέα μπαταρία από μαγαζί όχι από τον internet
clevercitizen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάτοχος του 1000H που να το έχει συνδέσει με τηλεόραση για να με κατατοπίσει λίγο στον αντάπτορα/καλώδιο που θα χρειαστώ; Η συγκεκριμένη TV που έχω στο μυαλό μου διαθέτει εισόδους HDMI, Component και S-Video. Ως γνωστόν, το Asus δίνει μόνο μία VGA-out. Που και σε τί τιμή περίπου μπορώ να βρω έναν αντάπτορα που θα κάνει δουλειά; Ευχαριστώ! Καμια λύση με το συγκεκριμένο θέμα??? Επισης αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κατεβάζω απο μtorrent με υψηλές ταχύτητες ( Download ~5MB/S Upload ~2MB/S) και ακούω μουσική απ το winamp ο ήχος σέρνεται κυριολεκτικα. Κολλάει με αποτέλεσμα κομμάτι 3 λεπτών να διαρκεί 5!
lefman07 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Καμια λύση με το συγκεκριμένο θέμα??? Επισης αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν κατεβάζω απο μtorrent με υψηλές ταχύτητες ( Download ~5MB/S Upload ~2MB/S) και ακούω μουσική απ το winamp ο ήχος σέρνεται κυριολεκτικα. Κολλάει με αποτέλεσμα κομμάτι 3 λεπτών να διαρκεί 5! Με ενα γρήγορο search βρήκα αυτό. Αλλά το θέμα είναι οτι το eee έχει αναλογική έξοδο ενώ το HDMI είναι ψηφιακό. Δεν ξέρω αν θα λειτουργεί. Αν μάθεις πάντως πες και σε μένα για ενδιαφέρομαι και εγώ! > http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=17_85_97&products_id=578 Όσο για το κόλλιμα που λες κάνε ενα upgrade στην μνημη και θα πετάει το μηχάνημα.
irahara Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ξέρει κανείς οι επιλογές boot booster και quick booster στο bios ti κάνουν; Επίσης θέλω ένα πρόγραμμα - το πιο ελαφρύ - για dvdrecording, μουσικά cd, data κ.α. (το Nero 8 πιστεύω ότι είναι πολύ βαρύ ειδικά για netbook). -----Προστέθηκε 31/1/2009 στις 02 : 18 : 13----- ρε παιδιά το πρόβλημα με την μπαταρία παραμένει ακόμα και όταν έβαλα την τελευταία βίος και το σέρβις της άσους είναι στην ιταλία και το σκέφτομαι πολύ να το στείλω εκεί ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω νέα μπαταρία από μαγαζί όχι από τον internet Μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις το service και ας είναι στην Ιταλία. Εμένα σε 5 εργάσιμες ημέρες α) το πήραν, β) το πήγαν στην Ιταλία, γ) το επισκεύασαν (άλλαξαν μητρική), δ) το παρέδωσαν σ' εμένα και ε) δεν έδωσα ευρώ. Αν ήταν Ελλάδα για άλλο φορητό αλλά για ίδιο πρόβλημα (αλλαξαν μητρική) θα έκαναν νομίζεις λιγότερο;
clevercitizen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Με ενα γρήγορο search βρήκα αυτό. Αλλά το θέμα είναι οτι το eee έχει αναλογική έξοδο ενώ το HDMI είναι ψηφιακό. Δεν ξέρω αν θα λειτουργεί. Αν μάθεις πάντως πες και σε μένα για ενδιαφέρομαι και εγώ! > http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=17_85_97&products_id=578 Όσο για το κόλλιμα που λες κάνε ενα upgrade στην μνημη και θα πετάει το μηχάνημα. Η τηλεόραση είναι παλιά και έχει μόνο scart... 2gb του έχω βάλει εδώ και καιρό. Και πρόσφατα έκανα και recovery τα windows γτ ψιλοσερνόταν... Τόσο πρίν(με το 1 gb ram) όσο και μετά (με τα 2) κολλάει το winamp. Ίσως χρειάζονται αναβάθμιση οι drivers της κάρτας ήχου. Να σημειώσω ότι με το bsplayer δεν κολλάει ακόμη και στην αναπαραγωγή ταινίας όταν κατεβάζω με τέτοιες ταχύτητες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.