Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βγηκε νεο bios

Μου φενεται παει καλυτερα με τα νεα bios 1305 το δικο μου 1000H με Win XP Pro SP3.Εσας πως σας φανηκε?

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε ποιο τομέα το βρήκες καλύτερο γιατι εγω δεν ένιωσα και καμιά εμφανή διαφορά

Στα games με το 1206 κολαγε με το καινουργιο το βλεπω παει καλυτερα το game ειναι LineAge Interude.

Δημοσ.

Το κατέβασα και ακουλουθω την διαδικασία απο το asus update κανει reboot και εκεί που πάει να το flasharei μου βγαζει σφάλμα ότι δεν βρέθηκε το αρχειο 1000H

τι κανω λάθος?

Δημοσ.

Έκανα αναβάθμιση σε 1206 bios από το utility asus update και η μπαταρία φορτίζει μέχρι 60% βοηθειααααααααααααα πλέον η μπαταρία μού κρατεί 2 ώρες

Δημοσ.

Γιατι εβαλες την 1206?Η τελευταια έκδοση ειναι η 1305.Αλλα και με αυτη που αναφερεις εγω δεν ειχα κανένα προβλημα

-----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 09 : 38 : 42-----

Το κατέβασα και ακουλουθω την διαδικασία απο το asus update κανει reboot και εκεί που πάει να το flasharei μου βγαζει σφάλμα ότι δεν βρέθηκε το αρχειο 1000H

τι κανω λάθος?

Το αρχειο που κατέβασες 1000H-ASUS-1305.ROM να το μετονομάσεις σε 1000H.ROM ..Αν δεν καταφέρεις παλι τίποτα δοκίμασε τον οδηγό με usb flash που δινω στο ποστ #690

Δημοσ.

Μόλις έβαλα και την καινούρια το ξεφόρτωσα από μπαταρία κάτι που δεν ήταν δύσκολο και το έχω και φορτίζει περιμένοντας με αγονία να σταματήσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι. Άσχετο την αναβάθμιση την έκανα κατεβάζοντας το αρχείο από την σελίδα και μετά εκτελώ την εφαρμογή της asus απλά είπα να κάνω αναβάθμιση μέσο ενός αρχείου και όλα πήγαν καλά έγινε κανονικά η αναβάθμιση

Δημοσ.

Το αρχειο που κατέβασες 1000H-ASUS-1305.ROM να το μετονομάσεις σε 1000H.ROM ..Αν δεν καταφέρεις παλι τίποτα δοκίμασε τον οδηγό με usb flash που δινω στο ποστ #690

ευχαριστω! το έκανα με το stickaki και ολα οκ! :-)

Δημοσ.

Έχετε παρατηρήσει/ακούσει έναν περίεργο ήχο που κάνει ο HD ...σε τακτά χρονικά διαστήματα ?? κατι ντουνγκ-ντουνγκ...έτσι ακούγεται και σε σας?

Δημοσ.

Eχει αναφερθεί κι αλλη φορα το ζητημα.Ειναι θέμα που προκυπτει απο το "παρκαρισμα" των κεφαλών για ασφάλεια οταν ο δισκος βρισκεται σε αδρανεια.Μπορείς να κατεβάσεις αυτο το utility και θα σταματήσει αυτος ο ενοχλητικός ήχος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...