stefanos_79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 γεια σας θα ηθελα να ρωτισω αν το συγκεκριμενο netbook υποστιριζει την συνδεση ηχειων 5.1(Logitech X530)καθως υπαρχουν μονο 2 υποδοχες στην καρτα ηχου του 1000h...αν ειναι εφικτο κατι τετοιο θα ηθελα να μου πειτε παρακαλω και τον τροπο ευχαριστω Με εξωτερικλη usb καρτα μονο μπορεις να κανεις δουλεια Αυτό το πράμα .mkv playback (έστω 720p) τραβάει...???Μπααα το έγω δοκιμασει και κολλάει.υπάρχει αποσυγρονισμος ήχου ,εικονας και υποτιτλων .
telegamesvg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εδω καμια φορα , απ'οτι εχω διαβασει σε αλλα φορουμ κολλαν σε σελιδες που ειναι φορτωμενες flash ... Ισως ειμαστε λιγο υπερβολικοι στις προσδοκιες μας απο αυτα τα μηχανηματα ..
lefman07 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Εδω καμια φορα , απ'οτι εχω διαβασει σε αλλα φορουμ κολλαν σε σελιδες που ειναι φορτωμενες flash ... Ισως ειμαστε λιγο υπερβολικοι στις προσδοκιες μας απο αυτα τα μηχανηματα .. Με μια 2gb ram πετάει το μηχάνημα. Αλλά παιδιά αν θέλετε να πηγαίνει βεντούζα το laptop σας πάρτε ένα κανονικό μην παίρνετε τα μικρά. Αυτά είναι πιο πολύ για διασκέδαση(ταινίες, Internet κ.λ.π.)
irahara Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Για 720p φορτώνεις coreavc pro + cccp + media player homecinema. Για να μην κολλάει σε σελίδες νομίζω το high performance αρκεί.
stefanos_79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Για 720p φορτώνεις coreavc pro + cccp + media player homecinema. Για να μην κολλάει σε σελίδες νομίζω το high performance αρκεί.Επειδη φιλε μου εχω περασμενο στο μηχανημα το K-Lite codec pack αν τα βαλω απο πανω όλα ολα αυτα που μου είπες λές να δημιουργηθει κανένα κόλλημα.
Acid-Burn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Εγω αγορασα αυτην φιλε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.560068 ειναι λιγο ακριβη αλλα ειναι απιστευτα βολικη Χωράει τίποτε άλλο εκτός από φορτιστή και netbook? πχ Mouse και αν θες και τίποτε άλλο μικρό; Ή είναι ίσα ίσα για το netbook;
irahara Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Για περισσότερα κοίτα 720p and 1080p movies on the 1000H . Αυτές τις συμβουλές ακολούθησα και όλα πήγαν καλά.
kotlid Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Χωράει τίποτε άλλο εκτός από φορτιστή και netbook?πχ Mouse και αν θες και τίποτε άλλο μικρό; Ή είναι ίσα ίσα για το netbook; εγω κουβαλαω μαζι τον φορτιστη, ενα μικρο ποντικι, ακουστικα ,usb καλωδιο, ενα σημειωματαριο, 2 usb stick και 4 στυλους . Νομιζω φτανουν
lefman07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εγω κουβαλαω μαζι τον φορτιστη, ενα μικρο ποντικι, ακουστικα ,usb καλωδιο, ενα σημειωματαριο, 2 usb stick και 4 στυλους . Νομιζω φτανουν Κανένας εξωτερικός σκληρός χωράει;;; cd χωράνε;;;
kotlid Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Κανένας εξωτερικός σκληρός χωράει;;; cd χωράνε;;; εξωτερικος σκληρος τυπου passport(λεπτοι εννοω) χωραει ανετα και cd χωρανε εχει 2 εξωτερικες θηκες. η μια ειναι πολυ ευρυχωρη η αλλη χωραει κανενα cd
lefman07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 εξωτερικος σκληρος τυπου passport(λεπτοι εννοω) χωραει ανετα και cd χωρανεεχει 2 εξωτερικες θηκες. η μια ειναι πολυ ευρυχωρη η αλλη χωραει κανενα cd μπα... δν μου κάνει. thαnks πάντως!
billstamaniac Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 kapoy ειχα διαβασει οτι για το msi wind ειχε βγει bios που του εκανε overclocking μεχρι τα 2 γινεται αυτο κ στο asus ???
lefman07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 kapoy ειχα διαβασει οτι για το msi wind ειχε βγει bios που του εκανε overclocking μεχρι τα 2 γινεται αυτο κ στο asus ??? > http://cpp.in/dev/eeectl/ http://www.gatzet.com/overclock-asus-eeepc-901-and-1000h.html Δεν το έχω δοκιμάσει. Αν τοι κάνει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις!
basilis5 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 kapoy ειχα διαβασει οτι για το msi wind ειχε βγει bios που του εκανε overclocking μεχρι τα 2 γινεται αυτο κ στο asus ??? ανεπισημα ναι, καποιος χρηστης ειχε φτιαξει ενα προγραμμα που υπερχρονιζε και υποχρονιζε τον ατομ το χα διαβασει στο http://forum.eeeuser.com/ αλλα δεν ασχοληθηκα
lefman07 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Έχετε να μου προτείνετε κανένα σοβαρό battery meter???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.