antithema Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Ελα ντε...και εγω αυτο σκεφτομουν. Διαβαζω...διαβαζω και λεω ...''μα τι γραφει. ο φιλος μας προτεινει τον ευκολο τροπο η τον πιο δυσκολο?''
irahara Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Μόλις ολοκλήρωσα την μετατροπή μίας ταινίας avi (85 λεπτά) σε DVD format με το ConvertXtoDVD. Κάπου είχα διαβάσει για τραγικές καθυστερήσεις (5 ώρες για μία δύωρη avi) αλλά ο χρόνος που απαιτήθηκε ήταν περίπου 70 λεπτά όταν ο toshiba της υπογραφής μου χρειάσθηκε 28 περίπου λεπτά. Επειδή σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τον 1000H για κύριο φορητό μπορείται να μου αναφέρεται τις εμπειρίες σας για πιο "βαριές" εφαρμογές σε σχέση με τις συνηθισμένες;
Κώστας Ποτακίδη Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτήσω κι εγω κάτι καθώς νέος με το Asus Eee και τα linux . Διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα για τον τρόπο που αλλάζει το easy menu με το advanced mode. Δεν μπόρεσα όμως να το αλλάξω. Να σημειώσω πώς δεν μου δίνει επιλογή από το μενού του άμεσου τερματισμού. Αν κάποιος μπορεί να μου πει ποια ακριβός βήματα πρέπει να ακολουθήσω θα με βοηθούσε αφάνταστα.
stefanos_79 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Γιατι να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια και να μην χρησιμοποιησεις το επισημο utility της Asus που ειναι προεγκατεστημενο ;; Ελα ντε...και εγω αυτο σκεφτομουν. Διαβαζω...διαβαζω και λεω ...''μα τι γραφει. ο φιλος μας προτεινει τον ευκολο τροπο η τον πιο δυσκολο?'' Ο λόγος που έγραψα αυτόν τον μινι οδηγό ειναι οτι πολλοί φίλοι εδώ μέσα εχουν ξεπατώσει οτιδήποτε άχρηστο utility της Αsus υπαρχει προεγκατεστημενο στο μηχάνημα.Δεν εχετε αδικο απλά εγω έχω δικα μου windows και καμια σχεση η εικόνα του συστήματος με αυτή όπως το πήρα και εκανα εγκατάσταση το εργοστασιακό λογισμικό.Δεν προτεινα σε κανενα να ακολουθησει τον οδηγο μου.Τον παρουσιασα εναλλακτικά.Ο καθένας κάνει ότι τον βολεύει και πιστεύει οτι μπορεί να καταφέρει.
cxmgp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνω και γω αυτο εκανα. Απλα υπαρχει και στο cd που δινει η Asus με το netbook. Δεν ειναι κακο να το εχουμε εγκατεστημενο, αφου δεν πιανει χωρο και δεν τρωει πορους καθως φορτωνεται στη μνημη μονο οταν το τρεξουμε
Nitrous18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 εχει αγορασει κανεις καμια καλη τσαντα μεταφορας για αυτο το νετμπουκ? αν ναι απο που? και κατι αλλο θα παω σημερα να βαλω 2 gb μνημη ποια να βαλω? λεω να παω eshop, μετα πρεπει να κανω format για να δουλεψει καλα η ετσι οπως ειναι το αφηνο και δουλευει??
stefanos_79 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δεν χρειάζεται να κάνεις φορματ απλά βγάζεις το dimm του ενος γιγα και τοποθετείς αυτό των δυο.Απο Εshop εχω παρει αυτην την Kingston και δουλεύει μια χαρά στο σύστημα
vasilisL Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Control Panel --> Mouse --> Elantech --> Disable device. Εγώ έχω κάνει ήδη ένα shortcut στο Desktop, θα προτιμούσα όμως να υπήρχε ένα function key. Αν κάποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα ....... ρε παιδιά, έλεος, το απενεργοποίησα και τώρα δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω ξανά!!!!! βοήθεια!!!!!!!!!!
kotlid Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 εχει αγορασει κανεις καμια καλη τσαντα μεταφορας για αυτο το νετμπουκ? αν ναι απο που? Εγω αγορασα αυτην φιλε http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.560068 ειναι λιγο ακριβη αλλα ειναι απιστευτα βολικη
Acid-Burn Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Χωράει τίποτε άλλο εκτός από φορτιστή και netbook? πχ Mouse και αν θες και τίποτε άλλο μικρό; Ή είναι ίσα ίσα;
sculper Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 θα ήθελα να ρωτήσω ποιες οι διαφορές διότι δεν το έχω καταλάβει Asus Eee PC 1000H Black - 10" TFT http://www.multirama.gr/products/product?pid=0355094&catid=010200 ASUS Eee PC 1000H - Atom N270 1.6 GHz - 10" TFT http://www.multirama.gr/products/product?pid=0359866&catid=010200
stefanos_79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω τι γινεται αλλά μάλλον πρόκειται για λαθεμένη διπλοεγγραφη.Το ίδιο μηχανημα παρουσιαζουν και οι δυο οι σελίδες
Acid-Burn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Το ένα λέει ότι έχει bluetooth (λες και το άλλο δεν έχει )
szlatan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 γεια σας θα ηθελα να ρωτισω αν το συγκεκριμενο netbook υποστιριζει την συνδεση ηχειων 5.1(Logitech X530)καθως υπαρχουν μονο 2 υποδοχες στην καρτα ηχου του 1000h... αν ειναι εφικτο κατι τετοιο θα ηθελα να μου πειτε παρακαλω και τον τροπο ευχαριστω
alestr9s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Αυτό το πράμα .mkv playback (έστω 720p) τραβάει...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.