telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Στα touchpad των netbooks δεν μπορεις να κανεις scroll down ,οπως στα υπολοιπα φορητα ?
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πρεπει να το ενεργοποιησεις απο τα settings του touchpad ? Σε οσα το εχω δοκιμασει οταν ειμαι στο Πλαισιο δεν γινεται ... Επισης υπαρχει netbook που να εχει gigabit ethernet + draft n wifi ? Το Asus 1000H τι υποστηριζει ?
lefman07 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Πρεπει να το ενεργοποιησεις απο τα settings του touchpad ? Σε οσα το εχω δοκιμασει οταν ειμαι στο Πλαισιο δεν γινεται ... Έχει και ρύθμιση αλλά νομίζω οτι το κάνει απο μόνο του.
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Έχει και ρύθμιση αλλά νομίζω οτι το κάνει απο μόνο του. Απο μονο του σε Asus κ Turbo x που δοκιμασα δεν το κανει ...θα παω να ριξω μια ματια στο Πλαισιο ... υ.γ Tελικα ΟΛΑ εχουν scroll down με το ASUS να εχει το καλυτερο κατα την γνωμη μου ....Κανει scroll down - left right με τα δυο δαχτυλα , ακριβως οπως και το macbook !!!
stefanos_79 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Επισης υπαρχει netbook που να εχει gigabit ethernet + draft n wifi ? Το Asus 1000H τι υποστηριζει ? Εthernet 10/100 και wiFi N έχει το Asus 1000h
lefman07 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 guys υπάρχει καμιά πιθανότητα να σβήστεί το icon του bluetooth απο την επιφάνεια εργασίας (χωρίς Uninstall) ή θα μou σπάει τα νεύρα συνέχεια;;;
Dylan Dog Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 παιδια το πηρα και εγω και ειναι τρομερο το μοτερι ! Καμια καλη τσαντουλα για μεταφορα του εχετε να μου προτεινετε? Καποιος εχει εγκαταστησει κανενα fm09?
antithema Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Για τσαντα....εψαχνα και εγω καιρο και τελικα πηρα μια της sentio απο το πλαισιο. Ειναι σκληρη εξωτερικα για 12'' υπολογιστη εκανε 23 Ευρω και χωραει τα παντα μεσα... το asus, φορτιστη, φορητο ποντικι, φορητο σκληρο δισκο, φορητο εξωτερικο drive με τα καλωδια τους εννοειτε, μερικα αδοια cd, dvd και ολο και και κατι αλλα μπορεις να στριμωξεις.
Dylan Dog Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Για τσαντα....εψαχνα και εγω καιρο και τελικα πηρα μια της sentio απο το πλαισιο. Ειναι σκληρη εξωτερικα για 12'' υπολογιστη εκανε 23 Ευρω και χωραει τα παντα μεσα... το asus, φορτιστη, φορητο ποντικι, φορητο σκληρο δισκο, φορητο εξωτερικο drive με τα καλωδια τους εννοειτε, μερικα αδοια cd, dvd και ολο και και κατι αλλα μπορεις να στριμωξεις. Των 12 δεν ειναι μεγαλη ? Καθεται καλα ή παιζει?
antithema Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Εχει μεσα λουρακι που κωλαει με σκρατς και το κραταει στη θεση του και μπορεις να βαλεις και το φορτιστη. Εγω βαζω το pc μεσα με τη μαμισια τη θηκη του μην γρατσουνιστει κιολας. Πιο μικρη κ αξιολογη δεν βρηκα (ασε που και αυτη μικρη ειναι - πιο μικρη θα εμοιαζε επικινδινα με γυναικεια τσαντουλα). Υπηρχαν μερικες στο νετ αλλα απο οτι διαβαζα σε ολες δεν χωραει τιποτα μα τιποτα αλλο περα απο το pc.
szlatan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 παιδια επειδη δεν ειμαι γνωστης σε θεματα bios θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι τα θετικα και ποια τα αρνητικα αποτελεσματα στην ανανεωση των bios
stefanos_79 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Kατεβαζουμε το νεο BIOS(1305) απο την σελίδα της ASUS 1.Ξεζιπαρουμε το αρχείο 2.Μετονομάζουμε το αρχείο 1000H-ASUS-1305.ROM σε 1000H.ROM 3.Φορμαρουμε το φλασακι μας σε FAT και τοποθετουμε μέσα του το 1000H.ROM αρχείο. 4.Τοποθετούμε το φλασακι στην αριστερή (αυτη που είναι μονη της)USB θυρα του ΕΕΕ PC 5.Εκκινούμε τον υπολογιστή και όταν εμφανιστεί η οθόνη του BIOS πατάμε ALT+F2 για να μπουμε το bios update utility. Αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά θα δείτε την διαδικασία αναβάθμισης να αρχίζει.Απο αυτο το σημείο και μετα δεν πειράζουμε το μηχάνημα μέχρι να μας προτρέψει να πατήσουμε το κουμπί POwer για να σβήσουμε το σύστημα μας.Έπειτα βγάζουμε το usb flash και εκκινούμε το Eee PC.ΑΝ το μηχάνημα σας κολλήσει(δεν ειναι προβλημα απλα θα ζηταει το usb flash ως boot device) κατά την αναγνωση του bios-συσκευων συστηματος θα σας ζητηθεί να πατήσετε το F2 για να επαναφέρετε στις default ρυθμίσεις το Bios και έπειτα θα προχωρήσει κανονικα ο υπολογιστης και θα μπει στα WINDOWS. Αυτη την διαδικασια εγω ακολουθησα και τωρα εχω την έκδοση 1305 στο Eee PC μου.Να έχετε φροντίσει να ειναι φορτισμένο το μηχάνημά έτσι ώστε να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις.Ουδεμία ευθύνη δεν φερω αν κάτι πάει στραβά κατά την αναβάθμιση του συστήματος σας
cxmgp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Γιατι να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια και να μην χρησιμοποιησεις το επισημο utility της Asus που ειναι προεγκατεστημενο ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.