Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Παρήγγειλα την ram! Για το touch θα το ψάξω και αν τελικά το κάνω θα φτοιάξω εναν οδηγό για να το κάνει όποιος θέλει!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπαρχουν ΚΙΤ που δεν χρειαζεται να κανεις κολλησεις, και αλλα που χρειαζεται. Να ξερεις μονο πως θα χασεις την εγγυηση αν την βαλεις. Επισης στις σελιδες που σου εδειξα εχει πολλους οδηγους,αλλα και γενικα πληροφοριες

Δημοσ.
Δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware,Μαλλον στο σεταρισμα μπορει να μην εχεις κανει κατι σωστο

Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως δεν κατάλαβα τι σημαίνει η λέξη "σετάρισμα" :o

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση, όμως δεν κατάλαβα τι σημαίνει η λέξη "σετάρισμα" :o

εννοει να ελεγξεις τις ρυθμισεις των ηχειων σου μεσα απο τον msn αλλα και μεσα απο τον πινακα ελεγχου. μηπως εχει προβλημα ομως η συνδεση σου ιντερνετ,ειναι απλα αργη; με αλλο πισι δεν εχεις αντιστοιχο προβλημα ε;

Δημοσ.
εννοει να ελεγξεις τις ρυθμισεις των ηχειων σου μεσα απο τον msn αλλα και μεσα απο τον πινακα ελεγχου. μηπως εχει προβλημα ομως η συνδεση σου ιντερνετ,ειναι απλα αργη; με αλλο πισι δεν εχεις αντιστοιχο προβλημα ε;

Ούτε στο Desktop ούτε στο Laptop έχω κάποιο πρόβλημα με τον ήχο. Η σύνδεσή μου είναι ADSL 1024 kbps, απλά το Netbook το δουλεύω με ασύρματη σύνδεση, οπότε η ταχύτητα είναι 54 Μbit/sec. Ίσως πρέπει να το δοκιμάσω και με κανονική (ενσύρματη) σύνδεση.

Δημοσ.

54 ειναι η ιδανικη συνδεση αν φτιαξεις ας πουμε ενα ασυρματο δικτυο. Αλλα το ιντερνετ δεν ειναι πανω απο 1 μβιτ.

καλο ειναι να δοκιμασεις και με το καλωδιο, μηπως και ειναι θεμα ταχυτητας.

γενικα σου φαινετα να πηγαινει το ιδιο καλα το ιντερνετ στο ασους με το επιτραπεζιο

Δημοσ.
54 ειναι η ιδανικη συνδεση αν φτιαξεις ας πουμε ενα ασυρματο δικτυο. Αλλα το ιντερνετ δεν ειναι πανω απο 1 μβιτ.

καλο ειναι να δοκιμασεις και με το καλωδιο, μηπως και ειναι θεμα ταχυτητας.

γενικα σου φαινετα να πηγαινει το ιδιο καλα το ιντερνετ στο ασους με το επιτραπεζιο

Πάνω κάτω ίδια μου φαίνεται η ταχύτητα. Πάντως η αλλοίωση του ήχου μοιάζει μ' αυτήν που προκαλείται όταν συγχρόνως κατεβάζω κάτι. Μόλις δω κάποια επαφή μου στο MSN να είναι online θα δοκιμάσω με το καλώδιο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να του βάλω τον WD Scorpio 320GB.Η ερωτηση μου απευθύνεται σε φίλους που ήδη έχουν κάνει την αλλαγή.Ο Scorpio ειναι πιο δροσερός απο τον Seagate που έχει μέσα το μηχάνημα;;Σε τι θερμοκρασιες παιζει ?

Δημοσ.

Ερωτηση : Εκει που πληκτρολογω ενα κειμενο, ο κερσορας φευγει απο τη θεση του και πηγαινει οπου γουσταρει, με αποτελεσμα να γραφεις τελικα αλλα αντι αλλων. Το εχει παρατητηρησει κανεις αλλος τιποτα τετοιο ? Υπαρχει καμια λυση ? :eek:

Δημοσ.
Ναι, να μην ακουμπάς κατα λάθος το touch pad :-D

ναι καλα, :-) και εγω αυτο σκεφτηκα, και ημουν απο κει και περα προσεκτικος, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι αυτο. Θα το εχω υποψη μου και θα παρατηρω τη συμπεριφορα του απο δω και περα να δουμε τι παιζει :-)

Δημοσ.

Control Panel --> Mouse --> Elantech --> Disable device. Εγώ έχω κάνει ήδη ένα shortcut στο Desktop, θα προτιμούσα όμως να υπήρχε ένα function key. Αν κάποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα .......

Δημοσ.

EDIT: lol..δεν τις είδα τις απαντήσεις (ότι είχε κι άλλη σελίδα :P)..Κι εγώ αυτό έλεγα..να απενεργοποιήσεις το touchpad και να ξαναδοκιμάσεις :P :p

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια! Έκανα format και πέρασα δικά μου Windows. Κατέβασα τους drivers απο την επίσημη σελίδα αλλά έχω πρόβλημα στο touch pad. Δεν μπορώ να κάνω κλικ (με το δάχτυλο όχι με το κουμπί). Τι να κάνω;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...