Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα και χρονια πολλα!

Εγω εχω βαλει εκτος απο τα xp και τα vista στο αλλο partition "d" και ubuntu linux

καταλληλα για τον asus μας...

τoυ πεταξα φυσικα 2 GB μνημη πανω! (απαραιτητως ολοι ετσι και αλλιως χρειαζεται...)

φτηνη ειναι....

παιδια ξαναρωταω γιατι ολους τους ενδιαφερει αυτο το θεμα:

μας εδωσαν dvd υποστηριξης και ειδα εχει μεσα εκτος απο τους drivers και φακελο με συμπιεσμενο σε μορφη GHO recovery φακελο ..

1) πως θα επαναφερουμε πληρως το λειτουργικο μας σε περιπτωση που εχουμε προβλημα και δε μπαινουμε καν στα windows πχ? τα βηματα θελω οσοι ξερουν..

(αυτο περι recovery...---και οχι που λενε καποιοι: βαζεις το dvd...--ασε που δεν εχω οπτικο μεσο εξωτερικο ακομα..) εχω flasakia usb πχ... οποτε πειτε μου το σωστο τροπο και τον εναλλακτικο..)

2)εχουμε ως γνωστο λειτουργικο xp οριτζιναλ στο laptop με σειριακο απο κατω...

με καποιο cd rom χp μπορουμε να βαλουμε το σειριακο αυτο και σε δευτερο pc μας?

ενεργοποιειτε ως και 2 υπολογιστες το ιδιο λειτουργικο αυτο? ή θα "κλειδωσει" ?

ως γνωστον..δε μας δινουν με το notebook δισκακι xp..οποτε γι αυτο ρωταω!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν ένα τέτοιο μηχάνημα να μας πουν τι δεν μπορούν να κάνουν μ' αυτό (έκτος από παιχνίδια) π.χ encoding, προγραμματισμό, εγγραφή από tv tuner κ.α.

Δημοσ.

Εκανα εγκατασταση το utorrent. Οταν κανω ελεγχο θυρας στο τεστ μου δειχνει οτι η θυρα δεν ειναι ανοικτη, οποια και αν βαλω. Μπορει να μου πει καποιος ποια να ορισω ? Σε ενα Acer που ειχα, ειχα ορισει την 48641, αλλα εδω δεν δουλευει. Εχω XP, outer D-Link και Forthnet DoublePlay :cry:

Δημοσ.

portforward είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Πρέπει να ρυθμίσεις το router σου. Δυστυχώς κάθε modem/router έχει διαφορετικό menu και για αυτό θα πρέπει να ψάξεις στο διαδίκτυο πως ακριβώς θα το κάνεις, ψάχνωντας με τις λέξεις portforward και το μοντέλο που έχεις. Έτσι το έλυσα εγώ.

Δημοσ.

Απλά πάρε την τεχνική υποστήριξη της Forthnet και θα σε οδηγήσουν βήμα-βήμα πως να κάνεις το port forwarding.

Στο μtorrent στα Options--->Preferences--->General--->Connection μπορείς να ορίσεις όποια θύρα θες για το forwarding...

Δημοσ.

Γιατί να πάρει την τεχνική υποστήριξη; Δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Μπορεί να το ψάξει λιγάκι.Μην σκεφτόμαστε συνέχεια την εύκολη λύση..

Στην τελική "δεν είναι και ευθύνη" της τεχνικής υποστήριξης της forthnet (ή της κάθε forthnet) να κάνεις portforwarding για να κατεβάζεις.Αφού δουλεύει η υπηρεσία τέλος.(Άλλο που το έχουμε καταλήξει το θέμα να παίρνουμε και για portforwarding)

Όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο δεν ζητάς από τον πωλητή/κατασκευάστρια εταιρία/οποιονδήποτε τελοςπάντων να σου μάθει πχ να κάνεις drift...

Δημοσ.
Γιατί να πάρει την τεχνική υποστήριξη; Δεν είναι και τίποτα δύσκολο. Μπορεί να το ψάξει λιγάκι.Μην σκεφτόμαστε συνέχεια την εύκολη λύση..

Στην τελική "δεν είναι και ευθύνη" της τεχνικής υποστήριξης της forthnet (ή της κάθε forthnet) να κάνεις portforwarding για να κατεβάζεις.Αφού δουλεύει η υπηρεσία τέλος.(Άλλο που το έχουμε καταλήξει το θέμα να παίρνουμε και για portforwarding)

Όταν παίρνεις ένα αυτοκίνητο δεν ζητάς από τον πωλητή/κατασκευάστρια εταιρία/οποιονδήποτε τελοςπάντων να σου μάθει πχ να κάνεις drift...

καλα φιλε μου, χαλαρωσε λιγο, ουτε στη Forthnet να δουλευες :lol:.

Τελος παντων, το προβλημα ηταν στο firewall toy ESET (NOD32). Παρόλα αυτα, sorry για την αναστατωση. Τελος καλο, ολα καλα :whistle:

Δημοσ.

Μπα δε δουλεύω στη forthnet :P:p

Απλά το ακούω πολύ τώρα τελευταία αυτό και μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Εννοώ πως η κάθε forthnet σου δίνει internet. Αν δουλεύει η υπηρεσία και έχει internet κάποιος δεν έχει λόγο να πάρει τεχνική υποστήριξη..γιαυτό υπάρχει το google..για να ψάχνουμε κάτι που δεν ξέρουμε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση (δε μιλάω για σένα προσωπικά) θα έπαιρνε κάποιος την τεχνική υποστήριξη τσάμπα, θα περίμενε και θα μιλούσε πόση ώρα και κάποιος άλλος που έχει πρόβλημα και χρειάζεται όντως τεχνικό δε θα έπιανε γραμμή (μετά λέμε γιατί έχει τόση ώρα αναμονή :P:p)

(δεν τα λέω προσωπικά για σένα, απλά επειδή πήγε εκεί το θέμα)

Φιλικά πάντα

Δημοσ.
Μπα δε δουλεύω στη forthnet :P:p

Απλά το ακούω πολύ τώρα τελευταία αυτό και μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Εννοώ πως η κάθε forthnet σου δίνει internet. Αν δουλεύει η υπηρεσία και έχει internet κάποιος δεν έχει λόγο να πάρει τεχνική υποστήριξη..γιαυτό υπάρχει το google..για να ψάχνουμε κάτι που δεν ξέρουμε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση (δε μιλάω για σένα προσωπικά) θα έπαιρνε κάποιος την τεχνική υποστήριξη τσάμπα, θα περίμενε και θα μιλούσε πόση ώρα και κάποιος άλλος που έχει πρόβλημα και χρειάζεται όντως τεχνικό δε θα έπιανε γραμμή (μετά λέμε γιατί έχει τόση ώρα αναμονή :P:p)

(δεν τα λέω προσωπικά για σένα, απλά επειδή πήγε εκεί το θέμα)

Φιλικά πάντα

κανενα προβλημα να σαι καλα και καλη χρονια :-)

Δημοσ.
Γιατί να πάρει την τεχνική υποστήριξη; Δεν είναι και τίποτα δύσκολο

βασικα το δυσκολο ειναι να πιασει γραμμη με την 4νετ, και να μιλησει. Μεχρι να το πετυχει αυτο, θα εχει λυσει ολα του τα προβληματα!

χαχα:-D:-D

μην παρεξηγηθω, εχω 4νετ εδω και πολλα χρονια και δεν την αλλαζω, οσο και να μου την σπαει

Δημοσ.

Γειά σας και απο εμένα παιδιά! Εδώ και 1 μηνα έχω αποκτήσει το δικό μου eee pc και μπορώ να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος απο τις δυνατότητες που προσφέρει! Δεν το περίμενα οτι θα είναι τόσο τέλειο! Τώρα που βρήκα αρκετό καιρό να ασχοληθώ αρκετά μου ήρθε η τρέλα να το κάνω ενα upgrade στην ram και αν μπορέσω να του βάλω και touch screen. Για την ram απο οτι είδα είναι εύκολη η διαδικασία αλλαγής. Το μόνο που θέλω είναι να μου προτείνεται πια να βάλω. Εγώ έχω βρεί αυτή.

>http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554739

Είναι καλή;;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη; Ένα ram slot έχει έτσι; Όσο αφορά το touch screen αν το έχει κάνει κάποιος θα ήθελα μια βοήθεια για το τι εξοπλισμό χρειάζομαι και πως να το εγκαταστήσω. Αυτα... Δεν πιστεύω να σας κούρασα...::-D Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το eee pc 1000H εδώ κι ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γενική απόδοσή του. Ένα πρόβλημα μόνο αντιμετωπίζω. Στο MSN δεν έχω καλό ήχο σε βαθμό που να μην καταλαβαίνω τι λέει ο συνομιλητής μου. Η φωνή έρχεται στα ηχεία και στα ακουστικά με συνεχείς διακοπές. Όταν όμως ακούω μουσική (mp3) ο ήχος είναι τέλειος. Η γραμμή του internet είναι καλή γιατί στο desktop ο ήχος είναι καλός. Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.
Γειά σας και απο εμένα παιδιά! Εδώ και 1 μηνα έχω αποκτήσει το δικό μου eee pc και μπορώ να πω ότι έχω μείνει έκπληκτος απο τις δυνατότητες που προσφέρει! Δεν το περίμενα οτι θα είναι τόσο τέλειο! Τώρα που βρήκα αρκετό καιρό να ασχοληθώ αρκετά μου ήρθε η τρέλα να το κάνω ενα upgrade στην ram και αν μπορέσω να του βάλω και touch screen. Για την ram απο οτι είδα είναι εύκολη η διαδικασία αλλαγής. Το μόνο που θέλω είναι να μου προτείνεται πια να βάλω. Εγώ έχω βρεί αυτή.

Είναι καλή;;; Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη; Ένα ram slot έχει έτσι; Όσο αφορά το touch screen αν το έχει κάνει κάποιος θα ήθελα μια βοήθεια για το τι εξοπλισμό χρειάζομαι και πως να το εγκαταστήσω. Αυτα... Δεν πιστεύω να σας κούρασα...::-D Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας! Ευχαριστώ!

δες εδω

http://forum.eeeuser.com/

και εδω

http://jkkmobile.blogspot.com/

Δημοσ.

Την μνήμη που παραθετεις την έχω περασμενη στο μηχάνημα μου και ειναι οκ.Κανένα πρόβλημα.Οσο για το touch screen δεν γνωρίσω τίποτα σχετικό αν και το θεωρώ υπερβολή

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το eee pc 1000H εδώ κι ένα μήνα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γενική απόδοσή του. Ένα πρόβλημα μόνο αντιμετωπίζω. Στο MSN δεν έχω καλό ήχο σε βαθμό που να μην καταλαβαίνω τι λέει ο συνομιλητής μου. Η φωνή έρχεται στα ηχεία και στα ακουστικά με συνεχείς διακοπές. Όταν όμως ακούω μουσική (mp3) ο ήχος είναι τέλειος. Η γραμμή του internet είναι καλή γιατί στο desktop ο ήχος είναι καλός. Τι λέτε να φταίει;

Δεν νομιζω να ειναι θεμα hardware,Μαλλον στο σεταρισμα μπορει να μην εχεις κανει κατι σωστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...