Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εκει που του λες του παιδιου...δεν εχει για το μοντελο μας σειρα EEE στη κατηγορια notebook βλεπεις να εχει?

τελικα αυτο το recovery dvd που μας εδωσαν...σε περιπτωση..που το θελουμε πως γινετε? τι θα πατησουμε κτλπ..και πως..ξερει κανεις?

Εχει για ολα τα μοντελα, ψαξτο λιγακι.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τι antivirus του εχετε περασει???? λεω να του βαλω το nod32 τι λετε?

Κι εγώ αυτό έχω

Και εγω. Καλη Χρονια και Χρονια Πολλα :-D

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση γιατί πρέπει να γίνει άμεσα αγορά. Αυτά τα external dvd-rw που κυκλοφορούν με usb σύνδεση είναι plug n' play κατάσταση? Δηλαδή απλώς το συνδέεις στη usb θύρα του asus και παίζει κατευθείαν? Ήθελα να κάνω ένα φορμάτ και επειδή γενικά θα ήταν χρήσιμο σκέφτομαι να αγοράσω ένα και να μην πάω σε λύση bootable usb. Έχετε κάποιο να προτείνετε?

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτηση γιατί πρέπει να γίνει άμεσα αγορά. Αυτά τα external dvd-rw που κυκλοφορούν με usb σύνδεση είναι plug n' play κατάσταση? Δηλαδή απλώς το συνδέεις στη usb θύρα του asus και παίζει κατευθείαν? Ήθελα να κάνω ένα φορμάτ και επειδή γενικά θα ήταν χρήσιμο σκέφτομαι να αγοράσω ένα και να μην πάω σε λύση bootable usb. Έχετε κάποιο να προτείνετε?

Το εψαξα αρκετουτσικο καιρο και το καλυτερο και μικροτερο plug and play που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ειναι το http://www.multirama.gr/products/product?pid=0353593&catid=020800. Απο τιμη και η διαθεσιμοτητα παλι κατεληξα στο Multirama. Το μονο που χρειαζεται ειναι ενα usb και τιποτα αλλο και δουλευει αψογα.

Δημοσ.

Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν παρόλα αυτά υπάρχει και καμία πιο φθηνή πρόταση ευπρόσδεκτη...

Δημοσ.
Φίλε μου σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν παρόλα αυτά υπάρχει και καμία πιο φθηνή πρόταση ευπρόσδεκτη...

υπαρχουν αυτα με μια γγρηγορα ματια, αλλα δεν ξερω αν θα τα βρεις σε καταστημα,παντως πριν καιρο το LG υπηρχε.

αλλα εγω προτεινω,αν εχεις dvd σε σταθερο υπολογιστη, κανε μια μοντα βγαλε το για λιγο και βαλε το σε μια τετοια θηκη να κανεις την δουλεια σου και μετα το ξαναβαζεις στη θεση του. Αργοτερα αν κανεις μια αναβαθμιση στο drive, στο παλιο το βαζεις μια και καλη στην θηκη.

Δημοσ.
υπαρχουν αυτα με μια γγρηγορα ματια, αλλα δεν ξερω αν θα τα βρεις σε καταστημα,παντως πριν καιρο το LG υπηρχε.

αλλα εγω προτεινω,αν εχεις dvd σε σταθερο υπολογιστη, κανε μια μοντα βγαλε το για λιγο και βαλε το σε μια τετοια θηκη να κανεις την δουλεια σου και μετα το ξαναβαζεις στη θεση του. Αργοτερα αν κανεις μια αναβαθμιση στο drive, στο παλιο το βαζεις μια και καλη στην θηκη.

Τα 2 πρωτα ειναι μεγαλητερα απο το eeepc οποτε δεν λεει με τιποτα και το 3o που ειναι της apple και ειναι πολυ καλο σε μεγεθος δηστυχως δουλευει μονο με το macbook air και κανενα αλλο computer, mac η pc.

Δημοσ.
τι σχεση εχει το μεγεθος ;να κανει φορματ θελει το παιδι, οχι να το παιρνει μαζι του οπου παει. αν ηθελε κατι τεοιο δεν θα επαιρνε νετμπουκ

edit

slim dvd external @ skroutz.gr

Αυτο ειναι αλλο θεμα, αλλα δεν νομιζω να θελει να αγορασει drive μονο και μονο για να κανει format.

Δημοσ.

Αν θελει να κανει μονο φορματ δεν υπαρχει λογος να παρει καποιο slim που ειναι σαφως ακριβοτερα και θα χρειαστει μια φορά στο τόσο

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι το dvd-rw προορίζεται περισσότερο για χρήση στο σπίτι και η φορητότητα δεν είναι μείζον ζήτημα...αλλά από την άλλη καλή φάση θα ήταν αν έβρισκα κάτι ελαφρούτσικο...μου φαίνεται ούτε εγώ δεν ξέρω τι θέλω...Anyway παιδιά ευχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...