Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα το AVG και μου μπλοκάρει το quietHDD Το βλέπει για Trojan.

Σας έτυχε τίποτα παρόμοιο;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε ευχαριστώ, το κοιτάζω. Για την φωτεινότητα που πρέπει να το βάλω ώστε να έχω καλύτερη επίδοση μπαταρίας?

-----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 05 : 39 : 15-----

ΥΓ Πες μου και για το πρόγραμμα. Το έβαλα σε power saving mode, είναι καλά εκει?

ναι εκει πρεπει, και αν βαλεις φωτεινοτητα στο 40% περιπου με ανοιχτο ασυρματο ξεπερνας τις 6 ωρες.

απλα προσεχε γιατι αν δουλευεις πολλα πραγματα ταυτοχρονοα ισως αρχισε να κολλαει. πχ οταν εχω firefox+veoh βιντεακι να τρεχει,καμια φορα ψιλοκολλαει. αν θες απλο surfing, κανενα office η να ακουσεις μουσικη κλπ τοτε ειναι καλα

Δημοσ.

Έγινε, να είσαι καλά.

Παρατηρώ ότι το τρίτο (από αριστερά) λαμπάκι δεν ανοιγει σταθερά, αλλά τρεμοπαίζει. Είναι το λαμπάκι του σκληρού και της μνήμης? Λέτε να φταίει αυτό για το πρόβλημα του υπολογιστή που βγάζει την μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση?

Δημοσ.

δεν θυμαμαι. λογικα ειναι του σκληρου και τρεμοπαιζει οποτε διαβαζει ο σκληρος. Το ιδιο λαμπακι υπαρχει σε ολα τα λαπτοπ-πισι δεν ειναι τπτ,φυσιολογικο. Η μνημη δεν εχει λαμπακι

Επισης, οταν αγορασες το νετμπουκ και του αλλαξες μνημη, την παλια δεν την πηρες ,τους την αφησες;και αν εγινε ετσι, δεν πιστευω να πληρωσες το 100% της αξιας της μνημης;και απο ποιο καταστημα το πηρες;

Δημοσ.

Το αγόρασα από το Msystems (http://www.msystems.gr). Την πήρα φυσικά και μάλιστα πριν 5 λεπτά την ξαναέβαλα στη θέση αυτής που αγόρασα και το μηχανηματάκι δουλεύει καλά (ως τώρα). Λες να έφταιγε αυτό? Ρε γαμώτο έτσι όμως έχω ένα γκιγκα...

Δημοσ.
Το αγόρασα από το Msystems (http://www.msystems.gr). Την πήρα φυσικά και μάλιστα πριν 5 λεπτά την ξαναέβαλα στη θέση αυτής που αγόρασα και το μηχανηματάκι δουλεύει καλά (ως τώρα). Λες να έφταιγε αυτό? Ρε γαμώτο έτσι όμως έχω ένα γκιγκα...

αν την μνημη στην πουλησαν για συμβατη, να τους την πας πισω και να ζητησεις να σου δωσουν καποια αλλη. Αληθεια, ποια πηρες;

Εχω με ασους 901 χρησιμοποιω ocz ddr2 5400 2 γιγα απροβληματιστα, και απο εκει που την πηρα (αμαζον) την ειχαν αγορασει και πολλοι για το 1000Η

Δημοσ.

ξερεις στα ποσα mhz ειναι;

δεν ξερω αν φταιει η μνημη η οχι,αλλα αν τωρα ειναι σταθερο το μηχανημα, και κανεις οτι και χθες αλλα δεν κλεινει,τοτε μαλλον αυτη φταιει. Πρακτικα σε απλη χρηση δεν θα δεις διαφορα αναμεσα σε 1 και 2 γιγα

εγω εβαλα 2 γιγα και εχω μονιμως 1,5 ελευθερο...

Δημοσ.

Υπάρχουν πουθενά όλοι οι drivers και τα utility της asus συγκεντρωμένα για εύκολο κατέβασμα;

Υπάρχει βέβαια κ το recovery dvd, αλλά για να είμαστε κ up to date!

Δημοσ.

εκει που του λες του παιδιου...δεν εχει για το μοντελο μας σειρα EEE στη κατηγορια notebook βλεπεις να εχει?

τελικα αυτο το recovery dvd που μας εδωσαν...σε περιπτωση..που το θελουμε πως γινετε? τι θα πατησουμε κτλπ..και πως..ξερει κανεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...