actorius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Άμεση εξυπηρέτηση! Thanks mouridis (και με την ευκαιρία, φοβερή παρουσίαση των netbooks στο kepik.gr) Κ εγώ για το bios δεν ήμυν τόσο σίγουρος γι'αυτό είπα να ρωτήσω... Επίσης το trackpad μου φαίνεται κάπως...αργό/σκληρό... δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω, αλλά καμία σχέση η απόκριση του με όσα pads έχω δουλέψει μέχρι τώρα σε διάφορους φορητούς... Να περάσω λέτε νεότερο driver απο την Asus ή έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνετε;
mouridis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Κ εγώ για το bios δεν ήμυν τόσο σίγουρος γι'αυτό είπα να ρωτήσω... Επίσης το trackpad μου φαίνεται κάπως...αργό/σκληρό... δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω, αλλά καμία σχέση η απόκριση του με όσα pads έχω δουλέψει μέχρι τώρα σε διάφορους φορητούς... Να περάσω λέτε νεότερο driver απο την Asus ή έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνετε; Εδώ θα σε γελάσω φίλε μου γιατί εγώ βρήκα το touchpad του 1000H πολύ βολικό. Μήπως να έψαχνες πρώτα στην καρτέλα με τις ρυθμίσεις του;
stefanos_79 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 .Επίσης το trackpad μου φαίνεται κάπως...αργό/σκληρό... δεν ξέρω πως ακριβώς να το περιγράψω, αλλά καμία σχέση η απόκριση του με όσα pads έχω δουλέψει μέχρι τώρα σε διάφορους φορητούς... Να περάσω λέτε νεότερο driver απο την Asus ή έχετε κάτι πιο συγκεκριμένο να προτείνετε; Οταν ανοιγεις για πρωτη φορα το σύστημα και κάνει μονο του εγκατάσταση το λειτουργικό δεν περναει τους drivers Elantech για το touchpad.Μήπως είσαι απλά με τους default των Windows;
actorius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, ούτε στο control panel αλλά ούτε κ στο device manager υπάρχει καρτέλα ή στοιχείο σχετικό με το touchpad. Το μόνο input device που βλέπει είναι ένα ποντίκι PS/2! Στέφανε όντως όταν έκανε την αρχική τυπική εγκατάσταση δεν έγινε πουθενά install ή update κάτι σχετικό με τους drivers του pad, ούτε κ βρίσκω όμως πουθενά κάτι ανάλογο με αναζήτηση για Elantech. (μέσα στο σκληρό εννοώ) Άρα ψάχνω για drivers;
stefanos_79 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Αν ψαξεις μεσα στο recovery dvd στον φακελο με τους drivers εχει τους Elantech.βεβαια μπορεις να κατεβασεις τους πιο ενημερωμενους απο εδώ
basilis5 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 οι οποιοι στο 901 κανουν μεγαλη διαφορα. ειδικα στην χρηση 2 δαχτυλων
actorius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Πάνω που πηγα να κάνω εγκατάσταση απο το dvd, ήρθε κ το update απο τον stefanos_79 Αυτά είναι!
mouridis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, ούτε στο control panel αλλά ούτε κ στο device manager υπάρχει καρτέλα ή στοιχείο σχετικό με το touchpad. Το μόνο input device που βλέπει είναι ένα ποντίκι PS/2! Στέφανε όντως όταν έκανε την αρχική τυπική εγκατάσταση δεν έγινε πουθενά install ή update κάτι σχετικό με τους drivers του pad, ούτε κ βρίσκω όμως πουθενά κάτι ανάλογο με αναζήτηση για Elantech. (μέσα στο σκληρό εννοώ) Άρα ψάχνω για drivers; Έτσι όπως τα περιγράφεις, χρειάζεσαι όντως drivers: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC1000H/Touchpad_XP_080630.zip Αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί στο δικό μου 1000H αυτό δεν ήταν αναγκαίο. Κάποια ηλιθιότητα της ελληνικής έκδοσης μυρίζομαι...
stefanos_79 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Οι οδηγοι που δίνεις φιλε mouridis είναι λίγο παλιοι και περιέχονται ήδη μεσα στο recovery dvd.Οι τελευταίοι (23/12/08) βρισκονται στο λινκ που παραθετω πιο πανω
giannis0000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα και απο μενα παλι! ενημερωση απο μενα σημερα 30/12 : εκτος απο τα xp εβαλα + linux ubuntu καταλληλη εκδοση για τον asus eee + ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ubuntu (δεν ειμαι fun αλλα οκ...) + vista!!! ( ετσι για..ποικιλια! χαχα) ξαναθυμιζω οτι ολα αυτα με 2GB ΜΝΗΜΗ που εβαλα... πριν 3 μερες... ΟΛΑ-ΜΑ ΟΛΑ λειτουργουν αψογα (τρεχει το καθε λειτουργικο οπως και τα xp κανενα κολλημα κτλπ....)και απλα θελω να μου πειτε οσοι ξερουν τα εξης: α) στα vista οταν ειμαι... η καμερα οταν παω να την ανοιξω λεει σε μηνυμα: "δεν εχετε λογισμικο ληψης video" (εχω βαλει το software της "e cap") (που θα το βρω αυτο τωρα? τα εβαλα ολα απο τους drivers τι σοι λογισμικο θελει αλλο?...) β) οταν εχουμε ανοικτο ενα παραθυρο και δε καλυπτει η επιφανεια να μας δειξει ολο το μενου του παραθυρου κατω... πως παταμε καποιο κουμπι που ειναι κατω κατω?δε φαινεται γαμωτο...)και που αφαιρεσα τη μπαρα εργαλειων κατω κτλπ παλι τιποτα...) γ) για αναγνωση καρτων sd κτλπ που εχει στο πλαι..ποιο drivers θελει?πως λεγεται?δε ξερω απο ποιο φακελλο μπαινει αυτο η αν εχει μπει...ηδη.... δ) τελικα την εγγυηση που ειχε μεσα η συσκευασια τη στελνουμε ιταλια? ε)στο dvd υποστηριξης εχει μεσα ενα φακελο recovery με ενα μεγαλο αρχειο σε μορφη GHO θα το γραψουμε σε αλλο dvd αυτο σε περιπτωση που δε ανοιγει να μπουμε windows ή οχι? ξερει κανεις απο τωρα τη διαδικασια recovery γενικα αν δε μπαινουμε επιφανεια μια μερα....? ΤΕΛΟΣ να πω οτι ειδα σημερα σε γνωστα καταστηματα στα site τους οτι επεσε η τιμη του στα 419 ευρω!!!! απο 449 που ειχε...κλαψ....
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά ΕΠΕΙΓΟΝ, σας παρακαλώ βοηθήστε με. Χθες αγόρασα ένα Asus 1000H Eee PC και είναι όλα ΟΚ, απλά μέχρι σήμερα έχει συμβεί να κλείσει 3 φορές μόνο του και να κάνει επανεκκίνηση. Βγάζει μια μαύρη οθόνη δηλαδή και κάνει restart. Να αρχίσω να ανησυχώ? Τι μπορεί να είναι? Επίσης η μπαταρία μετά την πρώτη φόρτιση (8 ώρες) λέει πως αντέχει μόνο 4.30 ώρες...Γιατί? Ας μου πει κάποιος γιατί έχω φοβηθεί, ακόμα δε το πήρα ρε γαμώτο...
basilis5 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 θα σου απαντησω για την μπαταρια που ξερω. αν εχεις φωτεινοτητα κοντα στο 100% και επεξεργαστη να δουλευει στο 100% της συχνοτητας του τοτε οι 4μιση ωρες ειναι φυσιολογικη ενδειξη. Πρεπει να μειωσεις φωτεινοτητα ,συχνοτητα κλπ αν θες να ξεπερασεις τις 6 ωρες που ακουγεται
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό πως γίνεται φίλε? Μπορείς να με βοηθήσεις επειδή είμαι καινούριος?
basilis5 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 ναι φυσικα, εχω το 901 αλλα πιστευω ειναι το ιδιο ακριβως σαν διαδικασια. Πατώντας το πληκτρο Fn (διπλα στο αριστερο cntrl) + F3, F4 θα αυξομειωσεις την ενταση της φωτεινοτητας της οθονης σου. (δες τα δυο πληκτρα που σου ειπα θα εχουν επανω με γαλαζιο χρωμα δυο σχεδιακια σαν μικροι ηλιοι). Οσον αφορα τον επεξεργαστη, αν πας εναρξη-προγραμματα-asus-eee pc θα σου εχει λογικα ενα προγραμμα που ονομαζεται superhybridengine αυτο το προγραμμα σου δινει 4 επιλογες που ρυθμιζουν αυτοματα τη συχνοτητα του επεξεργαστη σου super performance, high performance, power saving, auto power saving. το πρωτο δινει στον επεεξεργαστη σου 100% συχνοτητα και οσο προχωραμε πεφτει για να εξοικονομεις ενεργεια, με θυσια παντα τις επιδοσεις. Οτι αλλο θες ρωτα. Οσον αφορα το αλλο προβλημα, φοβαμαι μην εχει χτυπησει κανενας σκληρος. Αλλα ισως ειναι ραβηγμενο αυτο που λεω και ειναι απλα θεμα software
Sebastienomnia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Σε ευχαριστώ, το κοιτάζω. Για την φωτεινότητα που πρέπει να το βάλω ώστε να έχω καλύτερη επίδοση μπαταρίας? -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 05 : 39 : 15----- ΥΓ Πες μου και για το πρόγραμμα. Το έβαλα σε power saving mode, είναι καλά εκει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.