Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για τα λεφτά του δεν είναι κακό αλλά τι να το κανεις... καμιία πρακτικότητα. Πολύ μικρό πληκτρολόγιο και οθόνη, μικρή αυτονομία και χωριτηκότητα δίσκων κτλ. Επίσης τρελές θερμοκρασίες...καμία σχέση ο ATOM με τον CELERON.

Γνώμη μου είναι ότι οτιδήποτε κάτω από msi wind - asus 1000h άντε με το ζόρι 901 είναι μεγάλος περιορισμός.

Συμφωνώ απόλυτα!:-)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το asus ή το msi wind θα μπορούσατε να μου προτείνετε πιο από τα 2 να προτιμούσα; Κλείνω προς το asus αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας. Επίσης αξίζει να περιμένω τους 2πύρηνους που διάβασα κάπου ή όχι;

Δημοσ.
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το asus ή το msi wind θα μπορούσατε να μου προτείνετε πιο από τα 2 να προτιμούσα; Κλείνω προς το asus αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας. Επίσης αξίζει να περιμένω τους 2πύρηνους που διάβασα κάπου ή όχι;

Με τριπλάσια μπαταρία, με WiFi N και εύκολες αναβαθμίσεις μνήμης & δίσκου χωρίς να ακυρώνεται η εγγύηση, εγώ προτείνω 1000H δαγκωτό...

Τώρα, όσον αφορά την αναμονή για τους 2πύρηνους Atom ισχύει ο απλός κανόνας που διέπει πάντα τις αγορές υπολογιστών (δες συνημμένη εικόνα).

post-66188-129062973231_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ύστερα από μια μικρή έρευνα, και ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω το Multirama Xpress Book (τον κλώνο του MSI Wind U-100), τελικά αποφάσισα λόγω χωρητικότητας μπαταρίας κατά κύριο λόγο να προτιμήσω το Asus eeePC 1000H. Το πρόβλημα είναι πού θα το βρούμε δυστυχώς... Καλά αφού πουλάει, τόσο δύσκολο είναι να φέρουν πολλά κομμάτια? Πάντως και η τιμή του πλέον, λογική μου φαίνεται (κοντά στα 445 ευρώ) αφού έχει την καλή μπαταρία. Αρκεί να το βρούμε...Το Πλαίσιο είχε πεί πως θα το φέρει, αλλά τίποτα ακόμα. Το perfectshop και το play247.gr επίσης τίποτα (από διαθεσιμότητα...). Καμμιά ιδέα έχετε?

Δημοσ.
Καλησπέρα! Ύστερα από μια μικρή έρευνα, και ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω το Multirama Xpress Book (τον κλώνο του MSI Wind U-100), τελικά αποφάσισα λόγω χωρητικότητας μπαταρίας κατά κύριο λόγο να προτιμήσω το Asus eeePC 1000H. Το πρόβλημα είναι πού θα το βρούμε δυστυχώς... Καλά αφού πουλάει, τόσο δύσκολο είναι να φέρουν πολλά κομμάτια? Πάντως και η τιμή του πλέον, λογική μου φαίνεται (κοντά στα 445 ευρώ) αφού έχει την καλή μπαταρία. Αρκεί να το βρούμε...Το Πλαίσιο είχε πεί πως θα το φέρει, αλλά τίποτα ακόμα. Το perfectshop και το play247.gr επίσης τίποτα (από διαθεσιμότητα...). Καμμιά ιδέα έχετε?

Από τα μέσα Οκτώβρη και μετά θα φέρει η αντιπροσωπεία να το διαθέσει στα καταστήματα.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι το E-Shop, που είχε φέρει μερικά κομμάτια πριν από μερικές μέρες, θα έχει ξανά στοκ νωρίτερα από τα μέσα Οκτώβρη. Δεν ξέρω όμως αν θα είναι τα νέα μοντέλα με τον δίσκο των 160gb ή τα παλιά με τον δίσκο των 80gb.

Δημοσ.

Προφανώς ότι θα έχει και τα Ελληνικά γράμματα τυπωμένα στο πληκτρολόγιο. Και γιατί Win XP GR? Αν κάποιος θέλει EN? To άλλο το προσέξατε? 2 χρόνια εγγύηση για το μηχάνημα αλλά 1 χρόνο για την μπαταρία...

Δημοσ.
Προφανώς ότι θα έχει και τα Ελληνικά γράμματα τυπωμένα στο πληκτρολόγιο. Και γιατί Win XP GR? Αν κάποιος θέλει EN? To άλλο το προσέξατε? 2 χρόνια εγγύηση για το μηχάνημα αλλά 1 χρόνο για την μπαταρία...

Όσον αφορά τα ελληνικά ΧΡ Home, είναι πολιτική της εταιρίας. Εξάλλου κανένα φορητό, με εξαίρεση μέχρι στιγμής το Wind, δε δίνει MUI σε XP Home.

Σε ό,τι αφορά την μπαταρία, άλλοι κατασκευαστές δίνουν μόλις 6 μήνες εγγύηση, μάλλον προς τιμήν τους είναι που δίνουν ένα έτος. Οι μπαταρίες γενικά είναι αναλώσιμα προϊόντα και δεν υπάγονται στις διατάξεις των δύο ετών εγγύησης.

Δημοσ.

Το είδα σήμερα σε λευκό στη cosmodata Στουρνάρη στα 449?.Το Ελληνικό μοντέλο με gr κeyboard.Το θέλω σε μάυρο όμως.

Το πολύ καλό είναι οτι το pda4u απο 545? με 80gb το κατέβασε σε 428? και μάλιστα με 160gb δίσκο.Πρέπει να είναι το uk keybord.

Το pda4u δίνει εγγύηση zero pixel για 30 μέρες.

Δημοσ.

Πανάκριβο ειναι ακόμα και με ελλείψεις, ωστόσο θα περίμενα τουλάχιστον να μάθουμε πόσες ώρες διαρκεί η μπαταρία του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...