Starback Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Κανενα screenshot της μπαταριας πανω στο Asus ??????? Και κανένα link αν είναι εύκολο? Ευχαριστώ,
petros1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι εμπιστοσύνης ρε παιδια μια μη ASUS μπαταρία; ;)
giannis0000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 εβαλα μνημη συμβατη που εχετε πει εδω..2GB ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 1 GB ΘΕΛΕΙ UPDATE TO BIOS ΤΩΡΑ? ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ...ΔΗΛΑΔΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ Η ΑΠΟ ΤΟ CD ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ... -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 11 : 23 : 57----- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΛΟ "SIW" ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ 2048 MB ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΥΛΙΚΟ ΜΟΥ-ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ..ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ..0.99ΜΒ....!!!
petros1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 εβαλα μνημη συμβατη που εχετε πει εδω..2GB ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ 1 GB ΘΕΛΕΙ UPDATE TO BIOS ΤΩΡΑ? ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΕΔΩ...ΔΗΛΑΔΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΚΛΗΡΟ Η ΑΠΟ ΤΟ CD ΕΧΕΙ ΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ? ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ... -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 11 : 23 : 57----- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΛΟ "SIW" ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ 2048 MB ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΥΛΙΚΟ ΜΟΥ-ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ..ΕΚΕΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ..0.99ΜΒ....!!! Oχι, δεν θελει αναβαθμιση το BIOS. Το δοκιμασα εγω, και τα ASUS που κυκλοφορουν τωρα έχουν την πλεον αναβαθμισμενη BIOS. Στο πρώτο ανοιγμα, και εμένα μου εδειξε μολις 0.99Gbyte μνημη....μαλιστα πιστεψα οτι εκανα λαθος και ξαναβαλα το "μαμα" Dimm. Μπηκα στο BIOS, επιβεβαιωσα ότι το μηχανημα βλεπει 2 γιγα, και την επόμενη φορά που μπηκα στα Windows, την εβλεπε κανονικα....
giannis0000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 απο που βλεπεις απο το bios οτι ειναι 2 GB ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ? ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ? -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 11 : 44 : 34----- παντως το laptop ειναι τελειο στη κατηγορια του,ως notebook απο hardware-υλικο-δυνατοτητες -εμφανιση-κατασκευη ποιοτητα,αυτονομια βασικο αυτο....ΤΕΛΕΙΟ (ως τωρα....) του εχω βαλει ετσι να υπαρχει κατι διαφορετικο μεσα..και ubuntu linux ειδικη εκδοση για τον asus Eee....ΚΑΛΟ και αυτο! λεω να του βάλω και vista...να τελειώνουμε!χαχα!
spinemm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά ξέρετε σε ποιό κατάστημα υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια; Ήμουν σήμερα Public και Πλαίσιο Συντάγματος κ δεν έχουν 1000H ούτε για δείγμα... Στο ΠΛΑΙΣΙΟ στη Βουλιαγμενης ειχε 4 ασπρα (στις 24 Δεκ) τωρα εαν θα εχουν μεινει ακομα δεν ξερω.....
giannis0000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 γεια και παλι! τα καταφερα επιτελους και εβαλα εκτος απο τη μνημη φυσικα των 2 GB..(ευκολο τελικα...) να του βαλω επιτελους και (s) vista!!!! και πεταει παρακαλω με συνδυασμο και της μνημης...(κανενα απολυτως "κολλημα") θα σας πω εντυπωσεις πιο μετα..ακομα συνεχιζω...σε κατι drivers πληκτρων κτλπ...αλλα οκ ως τωρα καλα παμε! συνεχιζω.... ως τωρα εχω κανει setup drivers για: acpi /audio/chipset/lan/touchpad/super hubrid/ vga/ bluetooth/camera τι αλλο χρειαζομαι παιδια? στη καμερα μου λεει μηνυμα(δε διαθετετε λογισμικο για τη ληψη) και ετσι δεν ανοιγει ενω εβαλα της ecap setup τη εφαρμογη αυτη....θελει κατι αλλο ακομα??? http://rapidshare.com/files/177626150/234.rar.html παρτε και μια φωτο που δειχνει τα vista (βαθμος-δεικτης αξιολογησης των windows)
avertos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κανενα screenshot της μπαταριας πανω στο Asus ??????? tsekare!
stefanos_79 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ΕΕΕλεος...έχασε παρα πολυ εμφανισιακά..Τι γαιδουρι ειναι τουτο;;.Αν σκοπευεις να το κανεις σταθερο καλη ειναι.Στα ποσα κιλά έφτασε με αυτο το θηριο μηχανημα;
ktsak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 tsekare! Παντως, πλακα στην πλακα σα κομοδινο δειχνει τελικα
mouridis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εντάξει... για την χωρητικότητά της καλή είναι... εγώ την περίμενα και πιο μεγάλη... Μιλάμε για 12Ah, δεν είναι και λίγο... 45Ah έχω στο αυτοκίνητο!
avertos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 ΕΕΕλεος...έχασε παρα πολυ εμφανισιακά..Τι γαιδουρι ειναι τουτο;;.Αν σκοπευεις να το κανεις σταθερο καλη ειναι.Στα ποσα κιλά έφτασε με αυτο το θηριο μηχανημα; Κοιτα, στην πραξη δεν ενοχλει, οσον αφορα την φορητοτητα, μην ξεχνας 12000mAh δεν ειναι λιγα και που ειναι τοση , θα την ελεγα τιμια για τα λεφτα της και την διαρκεια της. Εχοντας παντα 7200rpm που καιει παραπανω και ολα τα υπολοιπα enabled για να γουσταρεις!!! Αλλα γουστα ειναι αυτα... Πιστευω οτι αξιζει για βασιμη και balander την μαμισια..what ever..! don t forget 10 hours full με τα παραπανω!!!
giannis0000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα,εβαλα και vista οκ ολα μονο στη εναρξη για καμερα ζητα λογισμικο για ληψη βιντεο λεει... εχω βαλει το λογισμικο καμερας e-cap gia to βιντεο kati paizei. επισης να ρωτησω: πριν την εγκατασταση vista ειχα επιλογη να μπω η με τα xp η με ta linux ubuntu (ναι ειχα βαλει και τετοια...μεσα απο τα xp) τωρα δε μου τη δειχνει την επιλογη τους μετα την εκκινηση στο να επιλεξω με ποιο λειτουργικο να μπω..γιατι?πως διορθωνεται αυτο?) απο το msconfig?κατι με το boot.ini ειναι αυτο... ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ και κατι αλλο: εκτος απο το dvd υποστηριξης drivers σας δωσανε τιποτα αλλο δισκακι με την αγορα του asus?
actorius Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Hello guys! Τελικά το βρήκα κ εγώ σήμερα διαθέσιμο στο Πλαίσιο Καλλιθέας (υπάρχουν ακόμα αρκετά κομμάτια αλλά μόνο λευκά) και φυσικά το χτύπησα! Αρχικά να απαντήσω στον giannis0000 μιας κ μόλις πριν 2 ώρες άνοιξα το κουτί, μέσα έχει μόνο το dvd 'υποστήριξης' Και ρωτω με τη σειρά μου: χρειάζεται να του κάνω το Asus Update σε bios, drivers κλπ ή είμαι οκ έτσι όπως το βρήκα;
mouridis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Hello guys! Τελικά το βρήκα κ εγώ σήμερα διαθέσιμο στο Πλαίσιο Καλλιθέας (υπάρχουν ακόμα αρκετά κομμάτια αλλά μόνο λευκά) και φυσικά το χτύπησα! Αρχικά να απαντήσω στον giannis0000 μιας κ μόλις πριν 2 ώρες άνοιξα το κουτί, μέσα έχει μόνο το dvd 'υποστήριξης' Και ρωτω με τη σειρά μου: χρειάζεται να του κάνω το Asus Update σε bios, drivers κλπ ή είμαι οκ έτσι όπως το βρήκα; Τους drivers εγώ θα τους αναβάθμιζα. Αλλά στο θέμα του BIOS είμαι της άποψης "if it ain't broken, don't try t' fix it"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.