ktsak Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα απέκτησα το ASUS 901 με ΧΡ. Το επέλεξα διαβάζοντας με προσοχή τα ποστ στο παρόν θέμα. Δεν ήθελα σκληρό δίσκο, για απόλυτη αυτονομία. Έχω μία ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος για αναβάθμιση της RAM σε 2 GB, να ακολουθήσω τα ίδια βήματα που ισχύουν για το 1000? Ακόμα πιο σημαντικό, η μνήμη RAM είναι ίδια και στα δύο (άρα να αγοράσω την Crucial 2 GB 667 MHZ)? Τέλος τι antivirus προτείνετε? Για το Norton δεν το συζητώ, θα είναι πολύ βαρύ.... Αν γνωρίζει κάποιος, τον ευχαριστώ προκαταβολικά... Φιλε μου Καλοριζικο. Postαρες ομως σε λαθος thread. Νομιζω οτι πρεπει να απευθυνθεις εδω ή εδώ Χρονια Πολλα και Καλες Γιορτες
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 παντως κι εγω που εχω το 901 και εβαλα 2 γιγα ocz διαφορα στις επδοσεις δεν ειδα
cuspid Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου Καλοριζικο. Postαρες ομως σε λαθος thread. Νομιζω οτι πρεπει να απευθυνθεις εδω ή εδώΧρονια Πολλα και Καλες Γιορτες ...sorry... Δεν είχα δει τα άλλα thread...
spinemm Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια και εγω το πηρα ΣΗΜΕΡΑ (ασπρο γιατι το μαυρο σε ολα τα ΠΛΑΙΣΙΟ που πηγα ειχαν τελειωσει!!!!!εδω βεβαια κοντεψα να μην βρω και ασπρο αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια :))Εντυπωσεις σε λιγο που θα το "ψαξω"... -----Προστέθηκε 25/12/2008 στις 01 : 52 : 33----- Λοιποοοον και οι δικες μου εντυπωσεις..... Καταρχην ησυχο δεν το λες.....(εκτος και εαν το δικο μου εχει προβλημα...παντως εδω και μιαμιση ωρα το ανεμιστηρακι με εχει ταραξει....) Ειναι Πολυ ομορφο και Πολυ πρακτικο αλλα σιγουρα ΔΕΝ αντικαθιστα ενα laptop ή desktop. Το λεω γιατι καπου διαβασα (οχι εδω μεσα) οτι ανετα μπορει καποιος να το αγορασει και να κανει δουλειες που κανουν πιο "δυνατα" μηχανηματα. (ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο το μεγεθος της οθονης...μπα.....) Εκνευριστικο το οτι το δεξι shift ειναι τοσο μα ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ (πιστευω ομως οτι θα το συνηθισω :)) Η συσκευασια εχει τα παντα μεσα (θηκη, καθαριστικο πανι οθονης, ενω πολυ ομορφο ειναι το οτι τα καλωδια για το ρευμα και τον φορτιστη εχουν προσωπικο "μαζευτηρι" :) και ειναι και αρκετα μακρια) ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ απο εμενα στην ASUS για ολα αυτα!!!!!!!!! Εν αντιθεση με μεγαλες εταιρειες (πχ ΣΟΝΥ που το vaio Μου μεσα δεν ειχε ουτε ενα πανακι για την οθονη...ας μη γραψω για το λιλιπουτειο καλωδιο του μετασχηματιστη) Αυτα απο εμενα......
giannis0000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 οποιος εχει το asus να επικοινωνησουμε για ανταλαγη αποψεων.. πως θα βαλω παιδια vista παραλληλα με τα xp? δεν ειδα drivers στο επισημο site asus
kotetsi Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Για vista drivers δες εδώ: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=51019 http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=50071 http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=37175
giannis0000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 οποιος ξερει τα βηματα ακριβως που εβαλε vista ...ας φτιαξουμε "ενα οδηγο' στα ελληνικα παιδια....τοσα και τοσα γραφουμε γραφετε εδω.....ενας μινι οδηγος με τα ακριβως βηματα θα βοηθουσε ολους μας η οσοι αγορασουν αυτον τον υπολογιστη! απο οτι ειδα..τον εχουν αγορασει τον συγκεκριμενο καπου 35 παιδια εδω!!!!!!!!!! πολλοι ειμαστε λοιπον... επομενως ας ενωσουμε τις γνωσεις μας. ευχαριστω. μεθαυριο θα του βαλω 2GB ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ E-SHOP ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ...
basilis5 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 μεθαυριο θα του βαλω 2GB ΜΝΗΜΗ ΑΠΟ E-SHOP ΘΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ... στην περιπτωση που σου αναγνωρισει μονο 1 γιγα απο τα 2 να ξερεις πως θελει αναβαθμιση το BIOS
giannis0000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 επειδη δε κατεχω τα αγγλικα στα site που λες φιλε...κτλπ εκει μπερδεμα.... με απλα ελληνικα...δωστε μου ακριβως τα λινκ παιδια κατεβασματος να το πω λαικα... αυτο πχ για τον intel να το λινκ ακριβως..αυτο για τα γραφικων πχ...να το λινκ αυτο για το αλλο κτλπ....ετσι θα κατανοησουμε ολοι οσοι ενδιαφερομαστε..καντε ενα μικρουλη κοπο βρε παιδια! αναφερομαι για αυτους που εχουν βαλει ηδη vista στον asus eee pc1000 H ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ DRIVERS ποσα διαφορετικους θελει? η το καλυτερο οποιος το εχει ηδη σε cd rom να το ανεβασει στη rapidshare πχ.. να το κατεβασουμε και οι υπολοιποι,να ειναι ετοιμο ακριβως! καντε ενα κοπο,ας το εχετε σε iso πχ,οτιδηποτε μορφη,και ναναι εκει ολοι οι drivers.. αφηστε μου μηνυμα να συννενοηθουμε οσοι εχουν ηδη βαλει και vista και ξερουν! χρονια πολλα παιδια! περιμενωωωωωωωωωωωωω
giannis0000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα παιδια! του εβαλα χτες και ubuntu linux! τελεια το δεχτηκε μια χαρα!(ειναι ειδικη εκδοση για asus Eee) Οποτε τωρα εχω επιλογη με ποιο λειτουργικο θα μπω καθε φορα (xp ή linux) τωρα θα του βαλω και 2 GB ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ....μηπωςς και μπορεσω να βρω drivers vista.....να του βαλω και τετοια μεσα!!!!και μη που πειτε δες το ταδε forum στα αγγλικα κτλπ..τα ειδα..αλλα ..μπορει να λειπουν drivers δε πολυκαταλαβαινω.. το ξανατονιζω θερμη παρακληση: οποιος εχει βαλει και vista στον asus αυτον...ας κανει το κοπο...να ανεβασει τους drivers links μονο για οτι χρειαζεται να τρεξει μετα την εγκατασταση vista.. καθως και μια σημειωση με τη σειρα κτλπ...ας τα ανεβασει στη rapidshare και το κατεβαζουμε σε συμπιεσμενη μορφη κτλπ....ή αν το εχει σε dc rom ή flasaki μπορει να κανονισουμε συναντηση αθηνα εδω χερι χερι να το δωσει και στον αλλον. ας βοηθουμε ο ενας τον αλλον για τεχνικα κτλπ θεματα. 1η ΣΥΜΒΟΥΛΗ-ΟΔΗΓΟΣ: για να κανει boot απο usb φλασακι παμε μετα απο επαννεκινη: α) παταμε συνεχεια f2 - μπαινουμε bios menu-bios-bios settings-usb επιλεγουμε-f1o για αποθηκευση και εξοδο! αυτο! το ανακαλυψα χτες βραδυ αργα. ετσι εβαλα και τα ubuntu..
ktsak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα παιδια! του εβαλα χτες και ubuntu linux! τελεια το δεχτηκε μια χαρα!(ειναι ειδικη εκδοση για asus Eee) Οποτε τωρα εχω επιλογη με ποιο λειτουργικο θα μπω καθε φορα (xp ή linux)ετσι εβαλα και τα ubuntu.. Την καρτα Wifi την βλεπει κανονικα ? Γιατι εγω δοκιμασα με wubi και δεν την εβλεπε, ουτε και με eee ubuntu. Μηπως εκανες καμια ΤΑΡΖΑΝΙΑ (κανενα αλλο κολπο και την ειδε) ? PLS πες μου και μενα πολυ θα ηθελα να βαλω ubuntu. Τα εβαλα στο αλλο λαπτοπ και μου αρεσαν
petros1000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 καντο και πες μας! παντως με 1 γιγα μνημη και παλι ισως δεν τραβιξει 128μΒ και ισως θελει να αναβαθμισεις και την ραμ για να εκμεταλλευτει στο φουλ τις δυνατοτητες της η καρτα γραφικων Επαιξε, αμεσως, με τον σωστό οδηγό. Τον οδηγό τον κατεβασα από το site της Intel. Δεσμευσε περι τα 110+ μνημη για την καρτα. Σημερα εγκατεστησα και ένα Dimm των 2 Γιγα, και το ειδε αμέσως. Ειναι πραγματικά απιστευτο το ποσο καλά τρεχει τα Vista....Για την βασικη χρηση που προοριζεται ένα νετμπουκ, ακόμα και το 1 γιγα είναι επαρκες γαι τα Vista.
avertos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Απλα τελεια!!! Πριν δυο μερες παρελαβα μια after market battery 12000mAh!!!! Η εταιρια βρισκεται Hong Kong γι αυτο και εκανε 10 μερουλες για να φτασει στην πορτα μου αλλα αξιζε τον κοπο! Με 320gb 7200rpm scorpio, με brightness 100%, wi-fi open και bluetooth και working on the pc εχω remaining time 10 HOURS!!! πραγματικες. Ειναι λιγο πιο χοντρη απο την μαμισια αλλα οι που..ες οι κινεζοι εχουν προνοησει και στην ουσια στεκεται το eee πανω της με μια κλιση του πληκτρολογιου προς τον χρηστη με αποτελεσμα να ειναι και αισθητικα ομορφη και οχι σαν μια που κυκλοφορει europe και εχει κατι εξογκωματα left-right και ειναι εμετικη!!
ktsak Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Απλα τελεια!!! Πριν δυο μερες παρελαβα μια after market battery 12000mAh!!!! Η εταιρια βρισκεται Hong Kong γι αυτο και εκανε 10 μερουλες για να φτασει στην πορτα μου αλλα αξιζε τον κοπο! Με 320gb 7200rpm scorpio, με brightness 100%, wi-fi open και bluetooth και working on the pc εχω remaining time 10 HOURS!!! πραγματικες. Ειναι λιγο πιο χοντρη απο την μαμισια αλλα οι που..ες οι κινεζοι εχουν προνοησει και στην ουσια στεκεται το eee πανω της με μια κλιση του πληκτρολογιου προς τον χρηστη με αποτελεσμα να ειναι και αισθητικα ομορφη και οχι σαν μια που κυκλοφορει europe και εχει κατι εξογκωματα left-right και ειναι εμετικη!! Κανενα screenshot της μπαταριας πανω στο Asus ???????
actorius Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά ξέρετε σε ποιό κατάστημα υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια; Ήμουν σήμερα Public και Πλαίσιο Συντάγματος κ δεν έχουν 1000H ούτε για δείγμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.