parsifal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Όχι, η TV δε διαθέτει VGA-in δυστυχώς. Υπάρχει όμως EuroSCART που ξέχασα να το αναφέρω. Για τη μετατροπή VGA->(ψηφιακό σήμα) δεν είχα πολλές ελπίδες, όντως τέτοια δουλειά θέλει ακριβούς μετατροπείς και δεν είμαι για τέτοια έξοδα. Υποθέτω πως με τις εισόδους που απομένουν, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα είναι μέσω RGB-over-SCART, μετά μέσω της Component είσοδου και τελευταία η S-Video. Έψαξα στα δύο μεγάλα και γνωστά σε όλους e-μαγαζιά, αλλά δε βρήκα κάτι. Αν κάποιος έχει και μπορεί να προτείνει προϊόν που του δούλεψε και κατάστημα που το βρήκε, παρακαλώ ας ενημερώσει το thread. Ευχαριστώ.
karousan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος του Asus 1000 και έχω το εξής πρόβλημα: Ενώ το bluetooth του asus βρίσκει το κινητό μου και κάνει τη σύζευξη, μπορώ να στείλω αρχεία απο το asus στο κινητό μου, ενώ στην αντίστροφη περίπτωση (απο το κινητό στο asus) δεν μπορώ και μου πετάει το παρακάτω μήνυμα: "Αποτυχία μεταφοράς καταχώρησης σε "όνομα asus". Γνωρίζεται κάτι που θα με βοηθούσε?? Ευχαριστώ!
stefanos_79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πρεπει να ορισεις ,στη Ρυθμιση Παραμετρων Bluetooth-Εφαρμογες Πελατες -Σειριακη Θυρα Bluetooth,μια θυρα COM
karousan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Πρεπει να ορισεις ,στη Ρυθμιση Παραμετρων Bluetooth-Εφαρμογες Πελατες -Σειριακη Θυρα Bluetooth,μια θυρα COM Μπήκα στις εφαρμογές - πελάτες, αλλά δεν βρίσκω επιλογή για να ορίσω θύρα bluetooth (πατάω και τις ιδιότητες αλλά τζίφος)
stefanos_79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οταν εισαι στην καρτελα Εφαρμογες-Πελατες η τελευταια επιλογη δεν ειναι ειναι Σειριακη Θυρα Bluetooth;.Πατα απο κατω Προσθηκη Θυρας COm
karousan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οταν εισαι στην καρτελα Εφαρμογες-Πελατες η τελευταια επιλογη δεν ειναι ειναι Σειριακη Θυρα Bluetooth;.Πατα απο κατω Προσθηκη Θυρας COm Κατάλαβα τι λές. Το είδα κ στο help, απλά δεν ξέρω γιατί αλλα εμένα μου βγάζει στις εφαρμογές-πελάτες μόνο τα εξής: όνομα εφαρμογής Ασφαλής σύνδεση Θύρα COM Συγχρονισμός PIM Απαιτείται Μεταφορά αρχείων Απαιτείται Μεταφορά στοιχείων PIM Απαιτείται Ιδιότητες Λείπουν τα άλλα.... κοίτα και τον print screen http://img95.imageshack.us/img95/3176/clipimage002yg9.jpg
stefanos_79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Τοτε δεν θα εχεις κανει καλο ζευγαρωμα με το κινητο.Λογικα Στο μενου αυτο λογικα επρεπε να σου βγαλει και αλλες επιλογες
spinemm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα!!!! Ειμαι ετοιμη να αγορασω και εγω το συγκεκριμενο "μικρο" της ASUS και θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει Ethernet RJ-45 και εαν η οθονη του ειναι τεχνολογιας LED ή οχι. Επισης θα ηθελα να ρωτησω εαν η τεχνολογια LED ειναι καλυτερη ή οχι. Συγνωμη εαν οι ερωτησεις μου φαινονται "γελοιες" αλλα σε συγκριση που εκανα στο site του ΠΛΑΙΣΙΟΥ με το "μικρο" της LG (X110-L.A711HS) δεν φαινεται το ASUS να "εχει" κατι απο τα 2.....(αφηστε που ειμαι και ασχετη με την κατηγορια netbooks) Ευχαριστω πολυ!!!!:)
stefanos_79 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Το Asus εχει Backlight LED.Οσο για την Ethernet RJ-45 αλίμονο αν ηταν netbook χωρίς κάρτα δικτύου LAN.Φυσικά και έχει
spinemm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Eυχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!!!!!Αλλα απορω γιατι στο LG γραφουν οτι τα εχει ενω για το ASUS ουτε λογω για LED & καρτα Ethernet.....
petros1000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα στο φόρουμ, μόλις εχθές αγόρασα το Asus PC eee1000H, και αμέσως εγκατέστησα τα Vista (έκδοση Home Premium). Ολα πήγαν καλά, το μηχανηματάκι τα αντέχει παρότι είναι ακόμα με το 1gb μνήμη. Ωστόσο, δεν ενεργοποιείται το Aero. Οι κάτοχοι θα γνωρίζεται ότι το eee έχει ένα utility για ρυθμίσεις της οθόνης. Μεσα σε αυτό το utility υπάρχει και system information, στο οποίο είδα ότι το υποσύστημα γραφικών υποστηρίζει μέχρι κοινή μνήμη 128mb, αλλά επι του παροντος χρησιμοποιούνται 8mb. Δυστυχώς, στο BIOS δεν βρήκα κάποια ρύθμιση που να επιτρεπει την αλλαγή του μεγέθους της κοινής μνήμης που θα χρησιμοποιεί το υποσύστημα γραφικών. Γνωρίζει κάποιος αν και πως γίνεται αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edit: διάβασα μεσα σε αυτό το νήμα ότι η εκχωρηση της μνημης είναι δυναμική.....όλα καλά, το καταλαβαίνω.....αλλά τότε γιατί δεν εκχωρεί περαιερω μνήμη για να σηκώσει το Aero? δεν υπάρχει τρόπος να κάνω overide την δυναμική εκχωρηση και να ορίσω εγω το ποσό της διαθεσιμης μνήμης για το συστημα γραφικών;
stefanos_79 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Καλοριζικο και καλοδουλευτο.Γιαυτο που ρωτας δεν υπαρχει λυση.Αν ο κατασκευαστης ήθελε να εκχωρει ο χρηστης παραπανω μνημη στην καρτα γραφικών θα έδινε την επιλογη να το κανει μέσα απο το Βιοs οπως είπες.Με κανενα παιχνιδι πιθανον να γινεται αλλά δε επιπεδο λειτουργικου δεν νομιζω να δινει απο μονο του το συστημα παραπανω μνημη.
petros1000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Eυχαριστώ Στεφανε....τελικά έψαξα λίγο και βρηκα ότι ενώ ολοι οι υπόλοιποι οδηγοί των XP ταιριάζουν για Vista στο συγκεκριμένο μηχανημα, πρέπει να κατεβάσω οδηγούς από την Intel για το σύστημα γραφικών ώστε να "κατσει" σωστα στα Vista και να ενεργοποιηθεί το Aερο....:-)
basilis5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 καντο και πες μας! παντως με 1 γιγα μνημη και παλι ισως δεν τραβιξει 128μΒ και ισως θελει να αναβαθμισεις και την ραμ για να εκμεταλλευτει στο φουλ τις δυνατοτητες της η καρτα γραφικων
cuspid Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα απέκτησα το ASUS 901 με ΧΡ. Το επέλεξα διαβάζοντας με προσοχή τα ποστ στο παρόν θέμα. Δεν ήθελα σκληρό δίσκο, για απόλυτη αυτονομία. Έχω μία ερώτηση: Γνωρίζει κάποιος για αναβάθμιση της RAM σε 2 GB, να ακολουθήσω τα ίδια βήματα που ισχύουν για το 1000? Ακόμα πιο σημαντικό, η μνήμη RAM είναι ίδια και στα δύο (άρα να αγοράσω την Crucial 2 GB 667 MHZ)? Τέλος τι antivirus προτείνετε? Για το Norton δεν το συζητώ, θα είναι πολύ βαρύ.... Αν γνωρίζει κάποιος, τον ευχαριστώ προκαταβολικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.