Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά το δικό μου δεν εκτελεί την εντολή msconfig.

Μου λέει ότι τα windows δεν είναι δυνατό να βρουν το ¨msconfig¨

Συμβαίνει σε κανένα άλλο?

Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω περιττά προγράμματα που τρέχουν με την εκκίνηση?

Δημοσ.

Που μπορω να βρω μπαταρια 8 η ακομα και 10 κελιων στην Ελλαδα η τουλαχιστον να στελνονται Ελλαδα.Κατα προτιμηση επισημο προιον της asus.

Δημοσ.

Η μπαταρία που κατασκευάζει η Asus είναι 6 κελιών. Στο εμπόριο θα βρεις μόνο ιμιτασιόν μπαταρίες περισσότερων κελιών. Ebay is your best bet.

Δημοσ.
επειδη με ενδιαφερει, να σε ρωτησω. μολις φτιαξεις το ακριβες αντιγραφο με αυτο το προγραμμα, και αλλαξεις τον σκληρο , στον καινουργιο πως περνας την εικονα του δισκου σου; βαζεις μεσα τα δισκακια που εχεις φτιαξει και μπουταρει απο αυτα-κανει εγκατασταση μονο του;

Φιλε basilis5 μετα απο αμετρητες προσπαθειες για install xp from usb stick σε δισκο scorpio 7200rpm,εντοπισα το acronis true image, κατεβασα το trial και τη δουλεια μου την εκανα! Απλα τα πραγματα,εκανα install το προγραμματακι και αφου συνδεσα τον καινουριο harddisk μεσω usb, επελεξα την εντολη clone disk και τα κανει ολα απο μονο του!!! Σου λεει οτι για να γινει αυτο πρεπει να bootarei λες ok, και γινεται ολη η φαση σε acronis image mode.Ολη η φαση κρατησε 15' !!!!!Εβγαλα τον παλιο και εβαλα τον καινουριο, that s it!!!

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάτοχος του 1000H που να το έχει συνδέσει με τηλεόραση για να με κατατοπίσει λίγο στον αντάπτορα/καλώδιο που θα χρειαστώ;

Η συγκεκριμένη TV που έχω στο μυαλό μου διαθέτει εισόδους HDMI, Component και S-Video. Ως γνωστόν, το Asus δίνει μόνο μία VGA-out. Που και σε τί τιμή περίπου μπορώ να βρω έναν αντάπτορα που θα κάνει δουλειά; Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κάτοχος του 1000H που να το έχει συνδέσει με τηλεόραση για να με κατατοπίσει λίγο στον αντάπτορα/καλώδιο που θα χρειαστώ;

Η συγκεκριμένη TV που έχω στο μυαλό μου διαθέτει εισόδους HDMI, Component και S-Video. Ως γνωστόν, το Asus δίνει μόνο μία VGA-out. Που και σε τί τιμή περίπου μπορώ να βρω έναν αντάπτορα που θα κάνει δουλειά; Ευχαριστώ!

Αν και μη κατοχος, να ξερεις οτι καλη εικονα (οχι ομως τοσο καλη οσο η HDMI) θα παρεις μονο αν η TV σου εχει VGA εισοδο. Το Vga-->HDMI απλα ξεχνα το (αναλογικο σε ψηφιακο δε γινεται) και τα υπολοιπα μαλλον γινονται με καταλληλα καλωδια, αλλα το αποτελεσμα θα ειναι μετριο... Ψαξε για VGA-->Component ή VGA-->Scart αν εχει η TV

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...