avertos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Έχω χρησιμοποιήσει 4GB stick της PNY χωρίς πρόβλημα αλλά επειδή με έβαλες σε σκέψεις θα προσπαθήσω να κάνω τη διαδικασία και με ένα 8GB stick της Sandisk. Δοκιμαζοντας με το PeToUSB να το φορμαρω το stickaki μου βγαζει error κατα τη διαρκεια, δοκιμαζοντας με το HP format tool κανει κανονικα format με system file fat32,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται μετεπειτα και δεν δεχεται destination target το συγκεκριμενο stick???? please help!!
doom1983 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 γεια σας παιδια, κατοχος και εγω ενος asus eee pc 1000H εδω και ενα μηνα. Το προβλημα ειναι οτι εχω κανει 3 πληρης φορτισεις εκφορτισεις στην σειρα και μετα παλι αφηνα να τελειωνει η μπαταρια και μετα γεμισμα ( στρωτα δηλαδη ) , εξακολουθει το μηχανακι να μου δειχνει οτι εχω 3μιση ωρες λειτουργιας με το που το ανοιγω με γεματη μπαταρια. φωτεινοτητα: 3 σκαλες πιο πανω απο την αρχη wifi - bluetooth: off και δεν τρεχει τιποτα απο πισω... εχετε να προτεινετε κατι??? δεν γινεται να μου δινει μονο 3μιση ωρες... το πηρα για την φορητοτητα που προσφερει.... ευχαριστω εκ των προτερων ην φωτεινοτητα της οθονης πως ακριβως την ρυθμιζεις?δεν το εχω ψαξει ποτε για την οθονη του
kotlid Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 ην φωτεινοτητα της οθονης πως ακριβως την ρυθμιζεις?δεν το εχω ψαξει ποτε για την οθονη του πατημενο το FN (διπλα στο αριστερο ctrl) και το F5 μειωνετε η φωτεινοτητα και F6 αυξανετε
avertos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμαζοντας με το PeToUSB να το φορμαρω το stickaki μου βγαζει error κατα τη διαρκεια, δοκιμαζοντας με το HP format tool κανει κανονικα format με system file fat32,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται μετεπειτα και δεν δεχεται destination target το συγκεκριμενο stick???? please help!! Καποια γνωμη καποιος..?????
kotlid Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχω προβλημα με το wirelles.καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη απο αναμονη το ασυραμτο συνδεεται με ενα ξεκλειδωτο router της γειτονιας.οσο ειναι συνδεμενο δεν μου δειχνει το δικο μου δικτυο σαν διαθεσιμμο. μονο οταν κλεινω και ξανανοιγω το wirelles τοτε μονο συνδεεται στο δικο μου router
stefanos_79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Στις ρυθμισεις δικτυου εχεις ορισει να συνδεεται αυτοματα με το ξεκλειδωτο ρουτερ.Μπες στην καρτελα Change the order of prefered Networks(δεν θυμαμαι ακριβως πως ειναι στα ελληνικά) και ορισε να συνδεεται αυτοματα με το δικο σου ρουτερ
kotlid Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Το εχω κανει αλλα παλι τα ιδια. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν ειναι συνδεμενο με το αλλο ρουτερ (ενα siemens) δεν εμφανιζει καθολου το δικο μου οταν παω στα διαθεσιμα ρουτερ
stefanos_79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Απο τις ρυθμίσεις της κάρτας σβήσε τελειως το άλλο siemens ετσι ωστε οταν ανοιξεις το wifi απλα να σου δειξει οτι βρισκονται διαθεσιμα ασυρματα δικτυα και να μην συνδεθει αυτοματα με το siemens.Λογικά μετά θα βρεις το δικο σου ρουτερ και ορισε το να συνδέεται αυτόματα
kotlid Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 To εχω σβησει φιλε. Στην λιστα υπαρχει μονο το δικο μου ρουτερ. Το siemens εχει πολυ αδυνναμο σημα και ετσι αν εχω το λαπτοπ σε σημειο που δεν πιανει τοτε δεν βρισκει κανενα δικτυο. Υπαρχει περιπτωση να επηρεαζεται το ρουτερ μου απο το αλλο ρουτερ και να μην ειναι θεμα του υπολογιστη?
stefanos_79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Αν νομιζεις οτι το άλλο επηρεαζει τότε άλλαξε κανάλι εκπομπης του ρουτερ σου.Κι εγω εδω στη γειτονια μου εχω 2-3 αλλα ρουτερ στο καναλι 6 κι εγω εχω ορισει το δικο μου στο 11.Δοκίμασε το.
avertos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Acronis True Image, απλα τελειο!!!! Ξεχαστε τα format!!!!
basilis5 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Acronis True Image, απλα τελειο!!!! Ξεχαστε τα format!!!! επειδη με ενδιαφερει, να σε ρωτησω. μολις φτιαξεις το ακριβες αντιγραφο με αυτο το προγραμμα, και αλλαξεις τον σκληρο , στον καινουργιο πως περνας την εικονα του δισκου σου; βαζεις μεσα τα δισκακια που εχεις φτιαξει και μπουταρει απο αυτα-κανει εγκατασταση μονο του;
kotlid Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 παιδια εχω προβλημα με το wirelles.καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη απο αναμονη το ασυραμτο συνδεεται με ενα ξεκλειδωτο router της γειτονιας.οσο ειναι συνδεμενο δεν μου δειχνει το δικο μου δικτυο σαν διαθεσιμμο. μονο οταν κλεινω και ξανανοιγω το wirelles τοτε μονο συνδεεται στο δικο μου router Βρηκα λυση στο προβλημα μου Λοιπον το προβλημα προκυπτει απο τους drivers του wifi. Τους αντικατεστησα με αυτους http://www.ralinktech.com.tw/data/drivers/IS_AP_STA_RT2860_D-1.1.6.0_VA-2.1.0.0_RU-2.1.6.0_VA-2.2.1.0_AU_2.0.6.0_VA-2.0.6.0_081308_1.0.3.0_NH.exe και λυθηκε το προβλημα. Φιλε stefano_79 σε ευχαριστω για την προσπαθεια
stefanos_79 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι αυτο που έβαλες περιέχει τους τελευταίους drivers αλλά παράλληλα κάνει εγκατάσταση του utility της Ralink για την διαχείριση των δικτύων.Προσωπικα δεν το χρησιμοποιω γιατι δεν θελω να τρεχουν και πολλες διεργασίες αν και του έχω βάλει 2αρα μνήμη.Αφού λύθηκε το πρόβλημα σου όλα καλά λοιπόν
vasilisL Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Κατέβασε το quietHDD και τερμα πια τα ενοχλητικα τσικ,κλακ,κλακ του δισκου :-).Βεβαια να πω οτι αυτο το utility αναφερεται πιο πολυ στους μανισιους Seagate Momentus.Δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο προβλημα και σε άλλους δισκους.Δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση με δίσκο άλλης εταιρίας έχω κατεβάσει το quietHDD αλλά κάθε φορά που ανοίγω το pc πρέπει να το τρέξω πάλι.Υπάρχει κάποια ρύθμιση για να μη χρειάζεται σε κάθε εκίνηση να το τρέχω πάλι απ την αρχή? γενικά εσύ του έχεις κάνει κάποιες ρυθμίσεις ή απλά το τρέχεις έτσι? ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.