Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
γιατι δεν επικοινωνεις με σερβις μηπως ειναι ελλατωματικη η μπαταρια;

δεν ειναι λογικο με την φωτεινοτητα εκει να σου δινει 3+ωρες μονο νομιζω

αυτο που μου ειπαν ειναι οτι αν το asus eee pc 1000h ερχεται με την μπαταρια 2400 τοτε φυσιλογικα εχεις καπου στις 3μιση ωρες αυτονομια

αν το λαπτοπακι ερχεται με την μπαταρια 5800 τοτε η μπαταρια ειναι ελλατωματικη...

αναλογα ο προμηθευτης με τι στο εχει δωσει.

θα τσεκαρω το απογευμα στο σπιτι μου να δω τη μπαταρια εχω.

το λαπτοπακι το πηρα απο την MSYSTEMS

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά, έφτασε πριν λίγες μέρες το bluetooth GPS που είχα παραγγείλει από το ebay.

Όποιος θέλει να προσθέσει λειτουργικότητα στο 1000H του, κάνοντάς το να είναι και πλοηγός GPS με 30 ευρώ, ας δει την παρουσίασή μου εδώ: http://www.kepik.gr/?p=846

πολυ καλο και οικονομικο,

μια εναλλακτικη λυση, πιο ακριβη αλλα και πιο φορητη ειναι αυτο

http://wmexperts.com/reviews/general_accessories/review_spectec_2in1_with_micro.html

_store_images_product_images_accessories_large_2545-tm.jpg

Side-1-tm.jpg

παλι bluetooth gps με τροφοδοσια sd

και ενα καταστημα με ποικιλια http://www.buygpsnow.com/

Δημοσ.

Το προβλημα με το GPS+netbook στο αμαξι ειναι πως θα το σταθεροποιησεις, γιατι αν φρεναρεις αποτομα δε θα ειναι και πολυ ευχαριστο για το netbook...:fear:

Δημοσ.

Πες το ψέμματα αλλά που καιρός για..μωρά. Πάντως επεδιή έγινε σύγκριση με το φορητό της samsung νομίζω ότι πρέπει να δούμε εκτός απο την μπαταρία και την συνολική εικόνα τους...

Δημοσ.
O δισκος εννοειται και ειναι sata αλλα δεν χρειαζεται drivers εγω στο δικο μου μηχανημα εκανα φορματ με δικα μου Windows και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Φιλε avertos δοκιμασε με δικα σου windows κανε τα partitions σου και μετα βαλε τους drivers απο το recovery dvd.Στο bios τον δισκο τον βλεπεις;

Ο δισκος φιλε stefano_79 οπως θα γνωριζεις ειναι ο wd scorpio 320gb 7200rpm και οταν μπαινω bios τον αναγνωριζει.Μπορεις να με παραπεμψεις σε καποιο post για να κανω αυτο που λες? Αν παρω τον μαμισιο δισκο με τα xp sp3 και τον βαλω σε εναν αλλο laptop με dvd driver πως γινεται να περασω τα xp αυτα , πρεπει να γινει και bootable προφανως το cd!

Δημοσ.

Εγω περασα τα δικα μου Windows(με ενσωματωμενο το SP3) με εξωτερικο usb DVD.Δεν γινεται να περασεις λογισμικο σε αλλόν υπολογιστή για άλλον υπολογιστη γιατι οταν παιρνας τα Windows παραλληλα φορτωνεται-καταγραφεται και το hardware του συστηματος.Οποτε ακυρο να βαλεις τον δισκο σε άλλο συστημα.Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις φορματ με εξωτερικο DVD ή να δημιουργησεις ενα bootable usb stick με τα windows που θελεις να περασεις.

Installing Windows XP on the Asus EEE

Installing Microsoft Windows XP from usb device

Δημοσ.
Παιδιά έχει περασει κανεις το eeeHD στο 1000 αρι του.Το "προβλημα" με τον δίσκο όντως λύνεται?

Υπάρχει καμία λύση για το θέμα του δίσκου?

Δημοσ.

Κατέβασε το quietHDD και τερμα πια τα ενοχλητικα τσικ,κλακ,κλακ του δισκου :-):-).Βεβαια να πω οτι αυτο το utility αναφερεται πιο πολυ στους μανισιους Seagate Momentus.Δεν ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο προβλημα και σε άλλους δισκους.Δεν έχω κάνει ακόμα αναβάθμιση με δίσκο άλλης εταιρίας

Δημοσ.
Θα έχεις το μωρο διπλα και θα το κραταει πανω στα μπουτακια της..χαχα :-) :-)

εκεί είναι μετα που θα γίνει το ατυχημα (σιγα μην βλεπω τι θα δειχνει το destinator):lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

χαιρετω ολα τα παιδια.πριν μια εβδομαδα αγορασα ενα 1000η απο πλαισιο

το προβλημα μου ειναι οτι με το μσν η καμερα φαινεται εντελως μαυρη.οταν ομως κανω ρυθμισεις φαινεται καλα αλλα για video chat παλι πολυ σκοταδι.δε με βλεπουν καθολου.τι γινετε ρε παιδια ?μπορει να βοηθησει κανενας?επισης στο σκυπε εχει καλιτερη φωτεινοτητα

Δημοσ.
Εγω περασα τα δικα μου Windows(με ενσωματωμενο το SP3) με εξωτερικο usb DVD.Δεν γινεται να περασεις λογισμικο σε αλλόν υπολογιστή για άλλον υπολογιστη γιατι οταν παιρνας τα Windows παραλληλα φορτωνεται-καταγραφεται και το hardware του συστηματος.Οποτε ακυρο να βαλεις τον δισκο σε άλλο συστημα.Αυτο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις φορματ με εξωτερικο DVD ή να δημιουργησεις ενα bootable usb stick με τα windows που θελεις να περασεις.

Installing Windows XP on the Asus EEE

Installing Microsoft Windows XP from usb device

Φιλε stefanos_79 ακολουθησα τη διαδικασια μεσω usb stick απο το post που εβαλες.Το κανω μεσα απο το asus.Δινω source τα windows,μεχρι εκει καλα,μετα ομως πατωντας το 2 για να δωσω target destination, δηλαδη το usb, εχω ενα usb της adata 8gb το οποιο το formara με το hp toul, μου βγαζει οτι target is not a FAT,FAT32 OR NTFS label and is not valid!! και δεν μπορω να προχωρησω. Αλλα οταν εκανα το format μου εβγαλε οτι ειναι label fat32.ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ...?????

Δημοσ.
Φιλε stefanos_79 ακολουθησα τη διαδικασια μεσω usb stick απο το post που εβαλες.Το κανω μεσα απο το asus.Δινω source τα windows,μεχρι εκει καλα,μετα ομως πατωντας το 2 για να δωσω target destination, δηλαδη το usb, εχω ενα usb της adata 8gb το οποιο το formara με το hp toul, μου βγαζει οτι target is not a FAT,FAT32 OR NTFS label and is not valid!! και δεν μπορω να προχωρησω. Αλλα οταν εκανα το format μου εβγαλε οτι ειναι label fat32.ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ...?????

ΔΕΝ ακολούθησες σωστά τις οδηγίες, οι οποίες λένε ότι το stick πρέπει να γίνει format από το PE2usb (και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο).

Δημοσ.
ΔΕΝ ακολούθησες σωστά τις οδηγίες, οι οποίες λένε ότι το stick πρέπει να γίνει format από το PE2usb (και όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο).

Δεν διαβασες σωστα τις οδηγιες, διοτι το petousb is for max2gb, γι αυτο χρησιμοποιησα το hp tool format!!! To stick που εχω ειναι 8GB ADATA! Καποια γνωμη.???

Δημοσ.

Έχω χρησιμοποιήσει 4GB stick της PNY χωρίς πρόβλημα αλλά επειδή με έβαλες σε σκέψεις θα προσπαθήσω να κάνω τη διαδικασία και με ένα 8GB stick της Sandisk.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...