Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
νομιζω πως δεν εχει σημασια σε ποιο η/υ θα φτιαξεις το στικακι που θα χει μεσα τα windows.

θα ψαξω να βρω κι αλλο οδηγο που ειχα βρει και ειχα ποσταρει σε αυτο το φορουμ για αλλο netbookομως και θα στο ανεβασω εδω

edit:

check this

and this

http://wiki.eeeuser.com/windowsxpusb

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γεια σας παιδια, κατοχος και εγω ενος asus eee pc 1000H εδω και ενα μηνα.

Το προβλημα ειναι οτι εχω κανει 3 πληρης φορτισεις εκφορτισεις στην σειρα και μετα παλι αφηνα να τελειωνει η μπαταρια και μετα γεμισμα ( στρωτα δηλαδη ) , εξακολουθει το μηχανακι να μου δειχνει οτι εχω 3μιση ωρες λειτουργιας με το που το ανοιγω με γεματη μπαταρια.

φωτεινοτητα: 3 σκαλες πιο πανω απο την αρχη

wifi - bluetooth: off

και δεν τρεχει τιποτα απο πισω...

εχετε να προτεινετε κατι??? δεν γινεται να μου δινει μονο 3μιση ωρες... το πηρα για την φορητοτητα που προσφερει....

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
γεια σας παιδια, κατοχος και εγω ενος asus eee pc 1000H εδω και ενα μηνα.

Το προβλημα ειναι οτι εχω κανει 3 πληρης φορτισεις εκφορτισεις στην σειρα και μετα παλι αφηνα να τελειωνει η μπαταρια και μετα γεμισμα ( στρωτα δηλαδη ) , εξακολουθει το μηχανακι να μου δειχνει οτι εχω 3μιση ωρες λειτουργιας με το που το ανοιγω με γεματη μπαταρια.

φωτεινοτητα: 3 σκαλες πιο πανω απο την αρχη

wifi - bluetooth: off

και δεν τρεχει τιποτα απο πισω...

εχετε να προτεινετε κατι??? δεν γινεται να μου δινει μονο 3μιση ωρες... το πηρα για την φορητοτητα που προσφερει....

ευχαριστω εκ των προτερων

παιδια καμια γνωμη??? θα πρεπει να αλλαξω μπαταρια?

Δημοσ.
παιδια καμια γνωμη??? θα πρεπει να αλλαξω μπαταρια?

γιατι δεν επικοινωνεις με σερβις μηπως ειναι ελλατωματικη η μπαταρια;

δεν ειναι λογικο με την φωτεινοτητα εκει να σου δινει 3+ωρες μονο νομιζω

• Super Moderators
Δημοσ.

Μηνύματα γραμμένα σε greeklish και μηνύματα που απαντούν σε μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται.

Νόμιζα ότι το είχαμε εμπεδώσει αυτό μέχρι τώρα (το γράφει πάνω από κάθε reply box του forum).

Ποτέ δεν είναι αργά...

Δημοσ.

Συγνώμη, επειδή δε το ήξερα και δε το είδα πουθενά, το "μηνύματα που απαντούν σε μηνύματα γραμμένα σε greeklish διαγράφονται" που το λέει στο reply-box;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Δημοσ.
μα ασους φυσικα

το ερωτημα ειναι ασους η σαμσουνγκ

φιλε vasilis5 χρειαζομαι τα φωτα σου! Επειδη παλι κολλησε η διαδικασια,δεν μπορω να καταλαβω το γιατι αφου την ακολουθω βημα προς βημα απο το post που παρεθεσες, εβαλα τον καινουριο δισκο σε εναν αλλο laptop και εκανα boot απο το recovery cd, αλλα και παλι ρωταει ''do u want to recover this image to the harddisk'' , κλικαρω yes και βγαινει παραθυρο ''the disk is NOT fixed''???? Φυσικα ο δισκος ειναι φορμαρισμενος! Μου φαινεται οτι στο τελος θα τον πεταξω τον scorpio wd!!!! Μπας και το cd ειναι μαπα η χρειαζομαι κατι αλλο που μου διαφευγει??

Δημοσ.

O δισκος εννοειται και ειναι sata αλλα δεν χρειαζεται drivers εγω στο δικο μου μηχανημα εκανα φορματ με δικα μου Windows και δεν ειχα κανενα προβλημα.

Φιλε avertos δοκιμασε με δικα σου windows κανε τα partitions σου και μετα βαλε τους drivers απο το recovery dvd.Στο bios τον δισκο τον βλεπεις;

Δημοσ.
μα ασους φυσικα

το ερωτημα ειναι ασους η σαμσουνγκ

Όπως έχω ξαναπεί, για όσους σκέφτονται τώρα για netbook το Samsung είναι καλύτερο στα σημεία από το Asus. Αν και οι νέες παρτίδες του 1000Η έχουν πλέον πιο στιβαρό πληκτρολόγιο, χωρίς ενοχλητικό flex και χωρίς προβλήματα double key strokes, το πληκτρολόγιο του NC10 παραμένει το μεγαλύτερο και εργονομικότερο όλων των ανταγωνιστών στις 10 ίντσες. Η μπαταρία επίσης στο NC10, αν και 6 κελιών όπως στο 1000Η, προσφέρει μία ώρα περισσότερη αυτονομία, πράγμα διόλου αμελητέο. Οι power users ίσως βρουν το 1000Η πιο «customisable», το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να το κλοκάρουν (υπό προϋποθέσεις) στα 2.0GHz, ή και παραπάνω, να του προσθέσουν touch screen (πολύ θα ήθελα μία) και mods όπως built-in GPS receiver. Αυτά βέβαια μπορεί να διατεθούν και για το Samsung κάποια στιγμή, είναι γεγονός όμως ότι στο εκάστοτε «customisation» βοηθάει και η κοινότητα του Asus, η οποία είναι τεράστια στο internet.

Εναλλακτικά, θα μπορούσε κάποιος να κοιτάξει το Asus 1002HA, το οποίο είναι ένα «πάντρεμα» του 1000Η στο σασί του S101. Η μπαταρία Li-Pol (και όχι Li-Ion όπως σε όλα τα netbooks) των 2 κελιών δείχνει πολύ καλά σημάδια αυτονομίας σε πραγματικές μετρήσεις χρηστών (γύρω στις 4.30 ώρες).

Δημοσ.

Παιδιά, έφτασε πριν λίγες μέρες το bluetooth GPS που είχα παραγγείλει από το ebay.

Όποιος θέλει να προσθέσει λειτουργικότητα στο 1000H του, κάνοντάς το να είναι και πλοηγός GPS με 30 ευρώ, ας δει την παρουσίασή μου εδώ: http://www.kepik.gr/?p=846

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...