vasilisL Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 κι εγω δεν μπορώ να πω οτι θερμένεται υπερβολικά οταν είναι full φορτισμένη η μπαταρία
csinner Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και απο μένα.. Πολύ προσοχή σε όλους όσους αγοράσουν από το plaisio οι άνθρωποι είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες! Πήρα το Asus 1000Η και σε δύο ώρες που το άνοιξα είδα ότι η μισή οθόνη δεν δούλευε.. Πήγα στο μαγαζί για άμεση αντικατάσταση και μου είπαν "πάρτο σπίτι και βγάκε άκρη, έχει σφραγίδα κύριε η απόδειξη για την συμφωνία μας με την Asus(σφραγίδα δεν υπάρχει πουθενά). Το πήρα λοιπόν και επί δύο μέρες παίρνω την Asus χωρίς καμία τύχη. Τους το ξαναπήγα και είπα στον Κύριο υπεύθυνο άκου δύο λύσεις: Αν πιάσεις γραμμή από το σπίτι σου στο χαρίζω, αν όμως γυρίσουν και μου πούν ότι η εγγύηση έληξε για την οθόνη (αναφέρει μέσα στην εγγύηση 3 μέρες) θα το πληρώσεις από την τσέπη σου, μια που είσαι τόσο σίγουρος για την αξιοπιστία και τις συνεργασίες σας. Το άφησα αφού μάλωσα και τους είπα οτι θα παραμείνει εκεί και περιμένω ειδοποίηση για νεότερα. Αυτό είναι το Plaisio παιδιά.. Προ ημερών τους πήγα ένα πολυμηχάνημα Cannon, 2 ωρών δεν δούλεψε ποτέ.. Μαλώσαμε και μας το άλλαξαν.. Έτσι το plaisio.. Συμβουλή φορτώστε με καντίλια γιατί είναι απατεώνες.. Θα σας πω ένα απλό πράγμα αν αγοράσω απο το εξωτερικό έχω εγγύηση 2 έτη σωστά? Σωστά.. Πιος μου λέει εμένα ότι δεν τα αγοράσαν απο το εξωτερικό με κόστος 140 ευρώ το καθένα τα πουλάνε 449 και όταν πάθει κάτι πάρτε την Asus.(Της οποίας το service εδρεύει μόνο στην Ιταλία παράξενο ε?)
jimis panousis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια θελω να αγορασω το ASUS EEE PC1000H WINDOWS κ εχω τα εξης ερωτηματικα: Παιρνει επιπλεον μνημη ετσι ωστε να φτανει τα 2Gb ραμ? ΕΙναι καλες οι εντυπωσεις που σας εχει αφησει(για οσους το εχουν)? Αξιζει να περιμενω μεχρι να βγει νετμπουκ με διπυρηνο επεξεργαστη η θα φτασει η τιμη του στα υψη?
kotetsi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 - Μπορείς να αντικαταστήσεις την υπάρχουσα RAM των 1024ΜΒ με μία άλλη στα 2048ΜΒ. - Για αναλυτική γνώμη μπορείς να ανατρέξεις στο review μου, στο review του Κ.ΕΠΙΚ., όπως επίσης και στο first impressions thread του Eee PC Forum. - Να θυμάσαι πάντα ότι αγοράζουμε κάτι όταν το χρειαζόμαστε. Αν σου χρειάζεται ένα netbook τώρα να το πάρεις. Αν όχι, μπορείς πάντα να περιμένεις.
jimis panousis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Nai ομως ποσο πιο ακριβω θα ειναι απο το μονοπυρηνο?
ktsak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια θελω να αγορασω το ASUS EEE PC1000H WINDOWS κ εχω τα εξης ερωτηματικα:1. Παιρνει επιπλεον μνημη ετσι ωστε να φτανει τα 2Gb ραμ? 2. ΕΙναι καλες οι εντυπωσεις που σας εχει αφησει(για οσους το εχουν)? 3. Αξιζει να περιμενω μεχρι να βγει νετμπουκ με διπυρηνο επεξεργαστη η θα φτασει η τιμη του στα υψη? 1. ΝΑΙ 2. ΝΑΙ 3. ΟΧΙ θα φτασει η τιμη του στα υψη
kotetsi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εννοείς πόσο περισσότερο θα κοστίζουν τα διπύρηνα όταν βγουν σε σχέση με τα μονοπύρηνα; Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση με βεβαιότητα αλλά φαντάζομαι διαφορές τιμών όπως συμβαίνει με κάθε καινούρια σειρά υπολογιστών που αντικαθιστά μία παλαιότερη. Θα έβαζα στοίχημα ότι ένα διπύρηνο netbook όταν βγει θα κοστίζει το πολύ ένα 10% πιο πάνω από όσο κόστιζε ο προκάτοχός του όταν παρουσιάστηκε.
jimis panousis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Το 10% μου φαινετε οτι ειναι πολυ μικρο ποσοστο αυξησης για τα Ελληνικα δεδομενα οποτε συμφωνω με την αποψη του ktsak.Αυριο θα παω να το τσιμπησω μαλλον....
basilis5 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 οι τιμες στα νετ μπουκ θα επεφταν πραγματικα αν υπηρχε ανταγωνισμος στους επεξεργαστες, αλλα προς το παρον η ιντελ εχει το μονοπωλειο και η αμδ δεν φαινεται να ενδιαφερεται για την νεα αναδυομενη αγορα http://jkkmobile.blogspot.com/2008/09/amd-doesnt-understand-netbooks.html
ktsak Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πηρε ενας φιλος που εχει το 1000Η ενα ΒΤ ποντικι της MS. Παρολο που το αναγνωριζει και εγκαθιστα κανονικα drivers δεν λειτουργει. Το αλλαξε παλι τα ιδια. Το εβαλε σε αλλα λαπτοπ μη 1000Η και επαιζε κανονικα. Εχει συμβει σε κανενα αλλον αυτο ? Μπορει να φανταστει καποιος τι παιζει ?
kotlid Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πηρε ενας φιλος που εχει το 1000Η ενα ΒΤ ποντικι της MS. Παρολο που το αναγνωριζει και εγκαθιστα κανονικα drivers δεν λειτουργει. Το αλλαξε παλι τα ιδια. Το εβαλε σε αλλα λαπτοπ μη 1000Η και επαιζε κανονικα. Εχει συμβει σε κανενα αλλον αυτο ? Μπορει να φανταστει καποιος τι παιζει ? Εγω ειχα προβλημα με bt headset αλλα καπου εδω μεσα νομιζω οτι αναφερθηκε και ως λυση για ποντικι: απεγκατεστησε τους drivers του bt και εγκατεστησε τους drivers απο το global site της asus Ελπιζω να δουλεψει
stefanos_79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια να κανω μια ερώτηση..μπορει να ειναι λιγο αφελή αλλά δεν βαριέσαι.Η καρτα γραφικων που εχει ειναι 128 Mb ή τα ματακια μου κανουν πουλακια?πατάω κλασικά dxdiag για να δω ετσι απο περιέργεια κάποια στοιχεία και βλέπω 128mb!!Να το πιστεψω ?
FarCry Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια να κανω μια ερώτηση..μπορει να ειναι λιγο αφελή αλλά δεν βαριέσαι.Η καρτα γραφικων που εχει ειναι 128 Mb ή τα ματακια μου κανουν πουλακια?πατάω κλασικά dxdiag για να δω ετσι απο περιέργεια κάποια στοιχεία και βλέπω 128mb!!Να το πιστεψω ? shared.....
stefanos_79 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 shared?...εχω βαλει μια 2αρα μνήμη και μου δειχνει 1,99 giga ram πως μπορει να ειναι shared?
stefplak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 παντως εγω συντομα θα του κοπανησω ενα δισκο ssd μεσα για να παει πιο....:X:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.