Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικό review mouridis, μπράβο. Νομίζω ότι μόνο και μόνο λόγω μπαταρίας το Eee 1000H υπερέχει του Wind.

Έχω αρχίσει να ψήνομαι πάρα πολύ για netbook. Να δω τί θα το κάνω άμα το πάρω, άτιμε υπερκαταναλωτισμέ! :P

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@S2Katana: χεχε... να με συγχωρείς... δεν είχα κακό σκοπό! :-)

@pctechgr: Ε, μα, να λέμε και του στραβού το δίκιο... ;-)

@popdex: Να 'σαι καλά. Όντως η τριπλάσια μπαταρία είναι τρομερό πλεονέκτημα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν το χρειάζεσαι άμεσα μην ξοδεύεις ακόμα τα χρήματά σου. Άλλωστε πριν το τέλος του χρόνου θα σκάσει μύτη ο Dual-Core Atom και όλα αυτά τα μηχανάκια που κυκλοφορούν τώρα θα είναι για την πλάκα...

Δημοσ.

Ωχχχ.Τι το'θελες και το πες αυτό για το dual core?

Μήπως όμως έτσι μπαίνουμε σε κυνήγι επιδόσεων, εκεί που δεν τις χρειαζόμαστε?

Δημοσ.
Ωχχχ.Τι το'θελες και το πες αυτό για το dual core?

Μήπως όμως έτσι μπαίνουμε σε κυνήγι επιδόσεων, εκεί που δεν τις χρειαζόμαστε?

Δεν προκειται να μας αφήσουν ήσυχους... κάθε μήνα και κάτι βγαίνει!!!! Το άσχημό είναι ότι οι τιμές τραβάνε την ανηφόρα σιγά σιγά και πλησιάζουν απειλητικά τις αντοίστιχες των ολοκληρωμένων notebook.

Πάντως προσωπικά θα προσπαθήσω να περιμένω (...αν αντέξω!!!) την έλευση των καινούργιων ATOM. Αν καταφέρουν και έχουν την ίδια θερμική συμπεριφορά και αυτονομία με τους απλούς ATOM τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Εκτος αυτού ετοιμάζονται προτάσεις για netbook με ανεξάρτητες κάρτες γραφικών (η ASUS ήδη κυκλοφορεί νομίζω ενα 10αρακι με 9300gs). Τρελά γλέντια....

Δημοσ.

Εμ, εδώ είναι που γίνεται λαβύρινθος η αγορά τους.

Πχ εγώ έχω και ένα καλό Vaio και ένα δυνατό pc.

Λογικά πρέπει να επιλέξω κάτι απλό, γιατί μετά θα πέσω στην παγίδα του υπερκαταναλωτισμού και ουσιαστικά ακυρώνω το Vaio...

Δημοσ.
Εμ, εδώ είναι που γίνεται λαβύρινθος η αγορά τους.

Πχ εγώ έχω και ένα καλό Vaio και ένα δυνατό pc.

Join the club...έχω ακριβώς τα ίδια.

Λογικά πρέπει να επιλέξω κάτι απλό, γιατί μετά θα πέσω στην παγίδα του υπερκαταναλωτισμού και ουσιαστικά ακυρώνω το Vaio...

Και εγω μπερδεμένος είμαι...στην ουσία δεν χρειάζομαι ένα netbook αλλά είναι πολυ τρελό gadget για να μπορέσω να αντισταθώ.

Δημοσ.

Εγώ υποτίθεται πως το θέλω και για το γραφείο που εργάζομαι, μιας και κανονικά έχω limited access στο ίντερνετ...αντε και για να έχω εκεί όλα τα αρχεία .doc μου.

Δημοσ.

Συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου αλλά η έλλειψη dvd δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα; Κάπου διάβασα ότι μπορούμε να βάλουμε και xp στο asus. Γίνεται χωρίς οπτικο δίσκο; Όπως και η εγκατάσταση διάφορων προγραμμάτων.

Δημοσ.

Πως ειναι το πληκτρολογιο του asus? εγω με τον κλωνο των multirama (msi wind) ειμαι πολυ ευχαριστημενος! γραφω ακριβως οπως και στον μεγαλο μου υπολογιστη. Δεν ξερω αλλα κατι δεν μου παει καλα με τα netbook της asus δεν μου αρεσαν απο την αρχη με το αθλιο eee 701

Δημοσ.
Aπλά συνδέεις ένα εξωτερικό dvd με usb.

Μπορείς ακόμη και απο flashaki να κανεις Installation τα windows. Επίσης για να μην αγοράζεις εξωτερικό dvd υπάρχει και πολύ φτηνός αντάπτορας-καλώδιο για να χρησιμοποιείς το dvd από το σταθερό σου. Ούτως ή αλλως μια φορά θα γίνει αυτή η διαδικασία...μετά να είναι καλά το acronis true image. ;)

Δημοσ.
Στο 701 ήταν πολύ δύσχρηστο.

Δεν ξέρω τι έχουν κάνει στα άλλα.

Πάντως το 701 για τα λεφτάκια του δεν είν'κακό.

Για τα λεφτά του δεν είναι κακό αλλά τι να το κανεις... καμιία πρακτικότητα. Πολύ μικρό πληκτρολόγιο και οθόνη, μικρή αυτονομία και χωριτηκότητα δίσκων κτλ. Επίσης τρελές θερμοκρασίες...καμία σχέση ο ATOM με τον CELERON.

Γνώμη μου είναι ότι οτιδήποτε κάτω από msi wind - asus 1000h άντε με το ζόρι 901 είναι μεγάλος περιορισμός.

Δημοσ.

Εχει σερφαρει κανεις στο internet με το μικρο asus? το σκρολαρισμα παει συννεφο....το πληκτρολογιο του ειναι καλο για παιδακια του δημοτικου.... ακομα και για χαβαλε ειναι απαραδεκτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...