Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πεντέμισι ώρες με τα πάντα στο off, τρεις σκάλες πάνω από το min τη φωτεινότητα, κανένα περιφερειακό συνδεδεμένο και headphones.

Πεντεμισι ωρες !!!! :shock::shock::shock::shock:

Επιτελους βρηκα τι θα κανω τοσες ωρες στο λεωφοριο :-D

Και παλι ευχαριστω!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δες κυρίως εδώ και εδώ και εδώ αλλά και εδώ.

Δεν ξερω' date=' πιστευω να βοηθήθηκες :-)[/QUO

σε ευχαριστώ πολύ φίλε ,είσαι δύναμη!!!!!

το έβαλα 1000 ΜΒ όπως λέει και στο pc world

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-);)[/quote]

Και εγω με 2GB μνημη και το εβαλα στα 1000 αρχικο και μεγιστο και παει πολυ πιο καλα και δεν κολαει και στο skype (παει καλυτερα και απο οταν ειχα απενεργοποιησει την σελιδοποιηση).

Δημοσ.
Τελικά, αφού δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα να κάνω force το driver των windows, έκανα απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση το driver από το site της Asus και έφτιαξε.

Μπορεις να δωσεις σε παρακαλω κανενα λινκ γιατι δεν τους βρισκω?

Εβαλα 2gb ram και απενεργοποιησα το paging file , καλα εκανα η να βαλω και ποσο το paging?

Δημοσ.

Γείας σας έχω ένα πρόβλημα[?] με το asus δεν μπορώ να μπω στο BIOS προσπάθησα πολλές φορες με esc και del δεν μπαίνει δεν έχω βρει κάποια άλλη πληροφορία για το πως μπαίνω [asus eeepc 1000h-winXP]. Λίγο άσχετο με την συζήτηση σας αλλα δεν χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο θέμα :-)

Συγγνώμη το πρόβλημα λύθηκε με F2 μπαίνω.

Δημοσ.

παιδιά έχω άλλη μια ερώτηση!!!

Γιατί ο δίσκος c έχει μέγεθος 79,9Gb ενώ ο d έχει μέγεθος 69 Gb??

δε θα έπρεπε να έχει και αυτός 79,9 ,αφού υποτίθετε οτι όλος ο δίσκος είναι 160???

δεσμέβονται κάπου αυτά τα 10 Gb??

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

160000000000Bytes=156250000KB=152587,890625MB=149,0116119384765625GB

Οπότε 79,9GB+69GB=148,9GB οπότε καλά είσαι..

Για τους κατασκευαστές σκληρών 1GB=1000MB και όχι 1024MB

Δημοσ.
160000000000Bytes=156250000KB=152587,890625MB=149,0116119384765625GB

Οπότε 79,9GB+69GB=148,9GB οπότε καλά είσαι..

Για τους κατασκευαστές σκληρών 1GB=1000MB και όχι 1024MB

ευχαριστώ πολύ φίλε;)

Δημοσ.

Ολοι έχουμε παρατηρήσει οτι ο φορτιστής υπερθερμαίνεται.Η δικία μου παρατήρηση ειναι οτι όταν ο υπολογιστής φορτίζει ο φορτιστής καίει θα έλεγα.Οταν ομως φορτίσει η μπαταριά(ειναι στο 100%) και δουλεύει με το ρεύμα ο φορτιστης ειναι απλά ζεστος και καμία σχέση με το καψιμο κατά την διάρκεια της φορτισης.Παρουσιάζεται και σε σας το φαινόμενο που περιέγραψα?Το μοντελο του φορτιστει που εχω ειναι ΕΧΑ0801ΧΑ

Δημοσ.

Και ο δικός μου ζεσταίνεται πολύ ασχέτως κατάστασης, αρκεί να τροφοδοτεί το φορητό με ρεύμα. Είναι της Asus και το μοντέλο του είναι ADP-36EH C με είσοδο 100-240V/1Α και έξοδο 12V/3Α.

Δημοσ.

Αυτή την στιγμη που γράφω ο φορτιστής ειναι στο ρεύμα και ο υπολογιστής είναι κλειστός και φορτίζει .Ειναι ήδη φορτισμενος 100% και ο φορτιστης ειναι δροσερος θα έλεγα.Πολυ πιθανον αν εχουν αλλάξει τους φορτιστές .Φαινομενα υπερθερμανσης οπως ανέφερα παρατηρώ μόνο όταν η μπαταρία είναι πλήρως αποφορτισμένη και φορτιζει.

Δημοσ.
Και ο δικός μου ζεσταίνεται πολύ ασχέτως κατάστασης, αρκεί να τροφοδοτεί το φορητό με ρεύμα. Είναι της Asus και το μοντέλο του είναι ADP-36EH C με είσοδο 100-240V/1Α και έξοδο 12V/3Α.

kotetsi είσαι σίγουρος;

Έχουμε τον ίδιο φορτιστή (Delta Electronics ADP-36EH C, C.C.: A, Rev: B) αλλά εγώ παρατηρώ τα φαινόμενα που περιγράφει ο stefanos_79. Δηλαδή ο φορτιστής ζεσταίνεται μόνο όταν φορτίζει την μπαταρία.

Το οποίο φυσικά είναι και απολύτως λογικό αφού όταν η μπαταρία φορτίζει, ο φορτιστής δίνει την μέγιστη έξοδο των 36Watt (12V, 3A). Όταν η μπαταρία έχει φορτίσει πλέον, το μηχάνημα τραβάει από τον φορτιστή, μόνο όσο χρειάζεται για να δουλέψει το οποίο είναι σαφώς μικρότερο από 36Watt (αν τραβούσε 36W τότε με την μπαταρία των 48Wh θα είχε αυτονομία μόλις 1.3 ώρες) και έτσι ο φορτιστής δεν ζεσταίνεται. Συγκεκριμένα, το μηχάνημα πρέπει να "τραβάει" γύρω στα 10W κατά μέσο όρο την ώρα που λειτουργεί.

Δημοσ.

παιδες εμενα οταν φορτιζει το 1000η o φορτιστης ζεσταινεται ελαχιστα!ισως να ειναι διαφορετικη παρτιδα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...