Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω μιλαω για το Super High Performance και κολαει συνεχεια και σε σημειο να ειναι αδυνατη η επικοινωνια. Τι ρυθμισεις πρεπει να εχω για την μνημη και το cache? Ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω?

Never experienced it. Τι να πω, εγώ έχω 2048ΜΒ RAM και απενεργοποιημένο paging file. Αποφεύγω το SPM, συνήθως λειτουργώ με HPM. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την (προεγκατεστημένη; ) έκδοση που έχεις και να εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη έκδοση από το http://www.skype.com/intl/en/ .

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Never experienced it. Τι να πω, εγώ έχω 2048ΜΒ RAM και απενεργοποιημένο paging file. Αποφεύγω το SPM, συνήθως λειτουργώ με HPM. Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις την (προεγκατεστημένη; ) έκδοση που έχεις και να εγκαταστήσεις την πιο πρόσφατη έκδοση από το http://www.skype.com/intl/en/ .

Τελικα απενεργοποιησα το paging και εβαλα την τελευταια εκδοση του skype και ειναι σαφος καλυτερα, αλλα και παλι κολλαει.

Δημοσ.

καλημέρα!

μώλις έβαλα κι εγώ 2048 μνήμη (μου βγήκε η πίστη να βγάλω το καπάκι).

πώς απενεργοποιείτε το page file και τί θα κερδίσω αν το κάνω?

ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!!!:o

Δημοσ.

.....(μου βγήκε η πίστη να βγάλω το καπάκι)....

Και εμενα το ιδιο. Τι ηταν αυτο, ιδρωσα με την αγωνια μην σπασει αλλα τελικα ok.

Δημοσ.
Και εμενα το ιδιο. Τι ηταν αυτο, ιδρωσα με την αγωνια μην σπασει αλλα τελικα ok.

Βρε παιδια, δεν ξερω γιατι εσεις αντιμετωπισατε προβλημα, εγω δεν συναντησα καμια δυσκολια για το καπακι της μνημης. Σε πεντε λεπτα ειχα τελειωσει. Τι ναπω. Τελος παντων, ολα καλα:-D

Δημοσ.

Tελικα το πηρα και εγω εχθες.

Απορια.

Ειναι λογικο το ανεμισταρακι σε power saving mode να δουλευει συνεχεια εστω και χαμηλα?

Μου την σπαει λιγο ο ηχος που ακουγεται.

Περιμενα να ειναι τελειως αθορυβο και σε καποιες φασεις να δουλευει το

ανεμιστηρακι .

Παιζει καμια ρυθμιση:-(

Δημοσ.

καλησπερα φιλοι μου και απο εμενα.μολισ αγορασα και εγω το 1000αρι και μονο καλα λογια εχω να πω.συγχωρεστε με, ομως γιατι ειμαι λιγο ασχετος.απο οτι ειδα ειναι πολυ ευκολο να αναβαθμιστει η ram σε κατι βιντεακια που ειδα στο youtube.το θεμα ειναι ποια μνημη να παρω ακριβως γιατι δεν γνωριζω .εχεται να μου προτεινεται καποια απο το eshop;ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

ρε παιδιά, sorry που σας πρείζω, αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τί κάνει το page file και πώς να το απενεργοποιήσω?

ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.
ρε παιδιά, sorry που σας πρείζω, αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τί κάνει το page file και πώς να το απενεργοποιήσω?

ευχαριστώ πολύ!!!

Δες κυρίως εδώ και εδώ και εδώ αλλά και εδώ.

Δεν ξερω, πιστευω να βοηθήθηκες :-)

Δημοσ.

Παιδια επειδη σκεφτομαι τωρα τα Χριστουγεννα την αγορα του 1000H και με ενδιαφερει περισσοτερο η αυτονομια του, μηπως μπορει να μου πει καποιος κατοχος του ποσο διαρκει η μπαταρια του με συνεχη αναπαραγωγη ταινιων (avi) και ολα τα υπολοιπα στο off (wifi,bt κτλ) ?

Ευχαριστω...

Δημοσ.

παιδια 3 μερες που εχω τωρα το μηχανημα εχω μεινει μ@λ@κ@ς ...τι να πω αψογο τελειο,δεν κολλαει με τιποτα τα xp πανε τζαμι και το wifi τουρμπατο,αναβαθμισα και την μνημη με 20 ευρω στα 2gb(ευχαριστω ktsak)και το εκανα μονος,πανευκολα και προπαντων χωρις να ακυρωθει καμια εγγυηση....για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη αυτην την στιγμη μαζι με το custom msi του multirama.Φιλε η μπαταρια εινααι 6 κυψελων ,ο κατασκευαστης δινει 7 ωρες αυτονομια αλλα εγω μπορω να σου πω οτι εβγαλα 4-4,30 ωρες χτες μα ολα στο φουλ.....

Ασχετο θα ηθελα να ρωτησω ειναι δυνατον να αναβαθμιστει ο σκληρος σε κατι καλυτερο?μπορει να μπει ssd δισκος?

Δημοσ.
Παιδια επειδη σκεφτομαι τωρα τα Χριστουγεννα την αγορα του 1000H και με ενδιαφερει περισσοτερο η αυτονομια του, μηπως μπορει να μου πει καποιος κατοχος του ποσο διαρκει η μπαταρια του με συνεχη αναπαραγωγη ταινιων (avi) και ολα τα υπολοιπα στο off (wifi,bt κτλ) ?

Ευχαριστω...

Πεντέμισι ώρες με τα πάντα στο off, τρεις σκάλες πάνω από το min τη φωτεινότητα, κανένα περιφερειακό συνδεδεμένο και headphones.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...