Προς το περιεχόμενο

asus eee pc 1000h

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω θα προτεινα μετα το αρχικο στησιμο να παρεις ενα full backup με το Acronis True Image και οταν θα θελεις να το ξαναστησεις θα κανεις Restore Image :P

Καλημέρα.

Επειδή είμαι άσχετος, θα ήθελα τη βοήθειά σας πάνω σε αυτό.ωραία, πες ότι τα καταφέρνω, κάνω το στικάκι bootable και κάνω format χωρίς εξωτερικό dvd-rom.και κάνω ένα image και το έχω κρυφό αρχείο στον D.

Πώς μπορώ να μπουτάρω από τον σκληρό (το image) όταν θέλω να ξανακάνω format?(το ερώτημα μάλλον είναι, μπορώ να το κάνω???)

Ευχαριστώ για την κατανόηση

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα.

Επειδή είμαι άσχετος, θα ήθελα τη βοήθειά σας πάνω σε αυτό.ωραία, πες ότι τα καταφέρνω, κάνω το στικάκι bootable και κάνω format χωρίς εξωτερικό dvd-rom.και κάνω ένα image και το έχω κρυφό αρχείο στον D.

Πώς μπορώ να μπουτάρω από τον σκληρό (το image) όταν θέλω να ξανακάνω format?(το ερώτημα μάλλον είναι, μπορώ να το κάνω???)

Ευχαριστώ για την κατανόηση

Θα bootάρεις απο το στικακι, θα φορτωσει το Acronis TrueImage και θα κανεις μετα restore το image των XP που είχες κανει backup. Δεν χρειαζεται να κανεις format, το Acronis TrueImage θα στο επαναφερει ακριβως στην ιδια κατασταση με το image :-D

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Δύο ερωτήσεις έχω:

1. Για να ισχύει κανονικά η εγγύηση, πρέπει να κάνω κάτι? Να στείλω κάτι κάπου? Ή απλά με την απόδειξη αγοράς αν πάθει κάτι μου το φτιάχνουν?

2. Όταν θέλω να δω αν υπάρχει δίκτυο Wifi στην εμβέλεια (και το eeePC δεν μου το βγάζει αυτόματα) πώς κάνω χειροκίνητη αναζήτηση, ξέρει κανείς?

Δημοσ.
λιθίου είναι η μπαταρία,δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα,όσοι πουν το αντίθετο απλά δεν ξέρουν.Όμως κάθε μήνα τουλάχιστον για 1 φορά θα πρέπει να την ξεφορτίζεις,να την αδειάζεις τελείως.

Συμφωνώ, αλλά πως μπορεί κάποιος να ξεφορτίζει τη μπαταρία εντελώς; Ας πούμε πως μέχρι ένα μικρό ποσοστό (πχ 5%) έχεις την μπαταρία στο laptop ενώ λειτουργεί και μετά την βγάζεις (μη σου κλείσει και έχεις ανοιχτό το laptop). Μετά το υπόλοιπο 5% πως το "ξεφορτίζεις"; Αφήνεις την μπαταρία για μία μέρα πριν την ξαναβάλεις;

Επίσης μία ακόμα ερώτηση: Κάνει κακό στην μπαταρία να είναι συνέχεια στο ρεύμα, ακόμα και όταν το laptop είναι κλειστό; Έχω επίσης ακούσει πως όταν έχεις το laptop στο ρεύμα είναι καλύτερο να βγαίνει η μπαταρία. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν, γιατί ας πούμε πως έχω το laptop στο ρεύμα χωρίς μπαταρία, και αποφασίζω να φύγω και να πάρω μαζί την μπαταρία...που ξέρω εγώ πόσο έχει αποφορτιστεί και πόσο θα κρατήσει..

Δημοσ.
Θα bootάρεις απο το στικακι, θα φορτωσει το Acronis TrueImage και θα κανεις μετα restore το image των XP που είχες κανει backup. Δεν χρειαζεται να κανεις format, το Acronis TrueImage θα στο επαναφερει ακριβως στην ιδια κατασταση με το image :-D

καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες.

να σε ρωτήσω όμως και κάτι ακόμη.

για να bootάρω απ το στικάκι θα πεί πως έχω καταφέρει να βάλω το recovery cd στο στικάκι, σωστά?

μπορώ παράλληλα να βάλω και το acronis?η απλά θα φορτώσω το recovery, μετά θα κάνω εγκατάσταση το acronis και μετά όλα τα άλλα...

Δημοσ.
καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες.

να σε ρωτήσω όμως και κάτι ακόμη.

για να bootάρω απ το στικάκι θα πεί πως έχω καταφέρει να βάλω το recovery cd στο στικάκι, σωστά?

μπορώ παράλληλα να βάλω και το acronis?η απλά θα φορτώσω το recovery, μετά θα κάνω εγκατάσταση το acronis και μετά όλα τα άλλα...

http://myeeeguides.wordpress.com/2008/10/15/eee-pc-1000h-recovery-from-usb-flash-drive/

Δημοσ.
Συμφωνώ, αλλά πως μπορεί κάποιος να ξεφορτίζει τη μπαταρία εντελώς; Ας πούμε πως μέχρι ένα μικρό ποσοστό (πχ 5%) έχεις την μπαταρία στο laptop ενώ λειτουργεί και μετά την βγάζεις (μη σου κλείσει και έχεις ανοιχτό το laptop). Μετά το υπόλοιπο 5% πως το "ξεφορτίζεις"; Αφήνεις την μπαταρία για μία μέρα πριν την ξαναβάλεις;

Επίσης μία ακόμα ερώτηση: Κάνει κακό στην μπαταρία να είναι συνέχεια στο ρεύμα, ακόμα και όταν το laptop είναι κλειστό; Έχω επίσης ακούσει πως όταν έχεις το laptop στο ρεύμα είναι καλύτερο να βγαίνει η μπαταρία. Αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν, γιατί ας πούμε πως έχω το laptop στο ρεύμα χωρίς μπαταρία, και αποφασίζω να φύγω και να πάρω μαζί την μπαταρία...που ξέρω εγώ πόσο έχει αποφορτιστεί και πόσο θα κρατήσει..

Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις ενέργειας και βάζεις το notebook να κλείνει όταν η μπαταρία πέσει στο 1%.Την επόμενη ημέρα θα έχει αποφορτιστεί τελείως από μόνο του.Όταν το έχεις στο ρεύμα δεν αγγίζει την μπαταρία,σταματάει να την τροφοδοτεί και θα παρατηρήσεις ότι κάθε μέρα χάνει από 1% οπότε έχε το άφοβα στην πρίζα.

Δημοσ.

Eνω στη αρχη ολα ηταν μια χαρα με το 1000h την τελευταια εβδομαδα το δουλευω περισσοτερο με μπαταρια αλλα εχω τεραστιο προβλημα με skype. Ειναι πολυ αργο και στον ηχο και στην εικονα και κολαει ανεπαναλυπτα?

Επεισης εχω βαλει μνημη 2GB μπορει να μου πει καποιος αν πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις για καλυτερη αποδοση και ταχυτητα του υπολογιστη?

Δημοσ.
Ναι, το Skype κολλάει στο Power Saving mode. Δοκίμασε το High Performance mode.

Εγω μιλαω για το Super High Performance και κολαει συνεχεια και σε σημειο να ειναι αδυνατη η επικοινωνια. Τι ρυθμισεις πρεπει να εχω για την μνημη και το cache? Ειναι κατι αλλο που πρεπει να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...