GeoBas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Εχω το 1000Η μιά εβδομάδα . Τις πρώτες μέρες ερευνώντας τις δυνατότητές του ανάμεσα στα άλλα άνοιξα και ρύθμισα το Bluetooth κανονικά με τον οδηγό αρχικής ρύθμισης παραμέτρων , δούλεψε σωστά , συνδέθηκε με ένα κινητό τηλέφωνό μου , έκανα και μεταφορά δεδομένων από και προς το λαπτοπάκι , και κάθε φορά που άνοιγα το My Bluetooth Places , η συσκευή του κινητού σαν εικονίδιο παρουσιαζόταν και έκανα άμεση σύνδεση . Δεν ασχολήθηκα περισσότερο άλλα σήμερα που το χρειάστηκα , ανοίγω το My Bluetooth Places , δεν υπάρχει το εικονίδιο του κινητού , παρ’ όλο που είναι ενεργοποιημένο ,και μου βγάζει ” Δεν εντοπίστηκε καμία τοπική συσκευή Bluetooth ” Τι μπορεί να συμβαίνει ? Πως θακάνω επανασύνδεση γιατί ότι κι αν έκανα δεν τα κατάφερα ? Υπάρχει τρόπος να ανοίξω τον Οδηγός αρχικής ρύθμισης παραμέτρων Bluetooth? Ευχαριστώ
winmik2kx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και γω έχω πρόβλημα με το bluetooth. Αγόρασα τα πασίγνωστα πλέον ακουστικά της Logitech και δεν μπορώ να τα συνδέσω χωρίς τον adapter στο eee, ενώ με το κινητό μου τα συνδέω κανονικά. Στο eee τα βλέπει και κάνει pair, αλλά στις προσφερόμενες υπηρεσίες δεν έχει κάτι με audio, οπότε δεν ακούω τίποτα. Καμιά ιδέα? Ποιοι είναι οι τελευταίοι drivers? Δοκίμασα να βάλω το blue soleil αλλά δεν υποστηρίζει το bt του 1000h...
aldon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 πότε αναμένονται τα νεα netbook με τους 2πυρινους atom?? Αξίζει η αγορά τώρα του asus ή να περιμένω κάποιο διάστημα (μέχρι τα χριστούγεννα ώστα να ερθουν νεα μοντελα?)
no_name_78 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Μόλις αγόρασα μια μνήμη 2GB της crucial την τοποθέτησα αλλά το σύστημα δείχνει 0.99GB. Τι φταίει? Πρέπει να κάνω κάτι για να την αναγνωρίσει κανονικά ως 2? edit. Άκυρο μπήκα στην bios την αναγνώρισε και μετα απο ένα restart την είδε κανονικά
winmik2kx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Και γω έχω πρόβλημα με το bluetooth. Αγόρασα τα πασίγνωστα πλέον ακουστικά της Logitech και δεν μπορώ να τα συνδέσω χωρίς τον adapter στο eee, ενώ με το κινητό μου τα συνδέω κανονικά. Στο eee τα βλέπει και κάνει pair, αλλά στις προσφερόμενες υπηρεσίες δεν έχει κάτι με audio, οπότε δεν ακούω τίποτα. Καμιά ιδέα? Ποιοι είναι οι τελευταίοι drivers? Δοκίμασα να βάλω το blue soleil αλλά δεν υποστηρίζει το bt του 1000h... Τελικά, αφού δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα να κάνω force το driver των windows, έκανα απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση το driver από το site της Asus και έφτιαξε.
frodos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα σε αυτο το μηχανακι οταν θελεις να περασεις τα xp πως γινεται ??? αφου δεν εχει cd drive?? ξερει κανεις πως γινεται?
tolis_01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα σε αυτο το μηχανακι οταν θελεις να περασεις τα xp πως γινεται ??? αφου δεν εχει cd drive?? ξερει κανεις πως γινεται? http://wiki.eeeuser.com/windowsxpusb
ktsak Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 http://wiki.eeeuser.com/windowsxpusb Εγω θα προτεινα μετα το αρχικο στησιμο να παρεις ενα full backup με το Acronis True Image και οταν θα θελεις να το ξαναστησεις θα κανεις Restore Image
FarCry Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εγω θα προτεινα μετα το αρχικο στησιμο να παρεις ενα full backup με το Acronis True Image και οταν θα θελεις να το ξαναστησεις θα κανεις Restore Image +++++++++++1
GeoBas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τελικά, αφού δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα να κάνω force το driver των windows, έκανα απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση το driver από το site της Asus και έφτιαξε. Μπορείς να περιγραψεις τι ακριβώς έκανες και πως Thanks -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 11 : 12 : 17----- Τελικά, αφού δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα να κάνω force το driver των windows, έκανα απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση το driver από το site της Asus και έφτιαξε. Τελικά κατέβασα το driver από το site της Asus γιά το Bluetooth αλλά όταν πάω να το εγκαταστήσω μου λέει ότι στο μηχάνημα είναι εγκαταστημένη μιά νεώτερη έκδοση και δεν μπορεί να συνεχίσει . Τι γίνεται ? -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 02 : 35 : 12----- Απεκατεστάθη ....Ευχαριστώ -----Προστέθηκε 11/11/2008 στις 09 : 26 : 47----- Τελικά, αφού δοκίμασα χωρίς αποτέλεσμα να κάνω force το driver των windows, έκανα απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση το driver από το site της Asus και έφτιαξε. Τελικά μου έσπασε τα νεύρα . Πως έκανες την απεγκατάσταση & επανεγκατάσταση το driver από το site της Asus που υποτίθεται ότι είναι πιό παλιό version ? Ετσι όπως πάει μάλλον θα το πετάξω απ το μπαλκόνι .
aldon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ποια μνήμη να πάρω απο εδω ώστε να του βαλω 2 gb??? http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&category2=SO%20DIMM%20DDR2&title=1GB (θα παιζει ρολο που η μαμα του ram είναι 400mhz και εγω θα του βάλω μια ποιο γρηγορη?? (θα υπάρχει προβλημα αν μπει πχ 800mhz???? ή δεν μπορει να πάρει τοσο γρηγορες καρτες?) μήπως να του βάλω μόνο μια ram 2gb (και να βάλω την μαμα ram στο συρταρι??)
kotetsi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το 1000Η παίρνει μόνο μία RAM, οπότε αν θέλεις 2048ΜΒ πρέπει να πάρεις ένα dimm των 2048ΜΒ. Το δικό μου είχε στα 667MHz την αρχική του κι έτσι του έβαλα ένα καινούριο dimm πάλι στα 667MHz.
Alkis29 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά είχα παραγγείλει το LG X110 και μόλις πριν λίγο έγινε αυτό που φοβόμουν. Στη διαφήμιση του ΠΛΑΙΣΙΟΥ αφεραίσαν το 3G !!!!!! Προφανώς τελικά το μοντέλο που θα φέρουν στα € 400,00 δεν έχει 3G... Αν κρίνω από γερμανικά site που κυκλοφορεί ήδη αυτό έχει € 500,00 ... Κρίμα... πάω αύριο να αγοράσω ένα ASUS 1000H άσπρο και εγώ... Θέλω 2GB RAM όμως... λέτε να δω τί έχει σε ταχύτητα και να πάρω ένα ίδιο ?
aldon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 μπορει και η δική μου να ειναι τότε 667mhz η μαμα ( θα το κοιταξω αυριο που θα μου ερθει!) ευχαριστω, αρα θα πάρω μία 2gb
mouridis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Να ενημερώσω και εδώ, όπως και στο thread του kotetsi για το 1000H, ότι πλέον στο blog μου, εκτός από την αναλυτική παρουσίαση του Asus eeePC 1000H που έχετε διαβάσει οι περισσότεροι και έχετε σχολιάσει, μπορείτε να βρείτε μια εξίσου αναλυτική παρουσίαση του Acer Aspire One A150L / A150X με μπόλικες φωτογραφίες και βίντεο... Ελπίζω να την βρείτε χρήσιμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.