kotetsi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 @LambrosN: 1. Δες στην τελευταία σελίδα του review μου (link στην υπογραφή μου). 2. Δεξί κλικ στο My Computer ---> Ιδιότητες ---> καρτέλα Advanced ---> Στην επιλογή Performance πατάς Settings ---> καρτέλα Advanced πάλι ---> Στο Virtual Memory πατάς Change ---> βάζεις No Paging file και πατάς Set ---> OK παντού ---> restart 3. Μια χαρά ελαφρύ είναι ήδη, δε νομίζω ότι χρειάζεται ειδική έκδοση. 4. MacOS περνάς αλλά δε θα δουλεύει ο ήχος και το LAN.
21century Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πειτε μας εντυπώσεις για την μπαταρία και την διάρκεια της, αλλά και αν κάποιος έβαλε βίστα πως τα πάει με 2 γίγκα μνήμης...
geopsimos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια εμενα η μπαταρια μου ειναι παντα μετα απο full γεμιση ειναι 4.30 ωρες. Εσας ??? και κατι αλλο που εχω δει ειναι , οταν γραφω οτι καμια φορα ενω παταω ενα γραμμα εμφανιζει 2, ειναι σαν να πατιεται 2 φορες και το εμφανιζει (πχ.αα). Ξερετε κατι γιαυτο ? Καπου ειχα διαβασει οτι θελει μια ρυθμιση στην registry γιαυτο αλλα δεν θυμαμαι τι..
kotetsi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια εμενα η μπαταρια μου ειναι παντα μετα απο full γεμιση ειναι 4.30 ωρες. Εσας ???και κατι αλλο που εχω δει ειναι , οταν γραφω οτι καμια φορα ενω παταω ενα γραμμα εμφανιζει 2, ειναι σαν να πατιεται 2 φορες και το εμφανιζει (πχ.αα). Ξερετε κατι γιαυτο ? Καπου ειχα διαβασει οτι θελει μια ρυθμιση στην registry γιαυτο αλλα δεν θυμαμαι τι.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274850
ripperakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω το Asus 1000H, άλλα έχω στα υπόψη και το LG...Ποιο προτείνετε;;;
Acid-Burn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ το LG X110 θα έλεγα. Αλλά σκέφτομαι και το: Samsung NC10 όταν έρθει βέβαια...
ripperakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ναι, αλλά γιατί το LG;; Μήπως ο Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 είναι καλύτερη λύση;; Τον βρήκα στα 530 ευρώ...και είναι 12,1'' 1,8 κιλά...
xampos20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 παιδια εγώ πήγα και είδα το 1000Η και το 901 μπορω να πώ πως τρελάθηκα με το 901.... έχει ωραιο στήσιμο.... το μόνο που φοβάμαι γιαυτα τα λαπτοπακια είναι αν θα μπορουν να αντέξουν βαρια προγράμματα πχ mathlab,msoffice.... μήπως όμως μπορούμε να τουσ βάλουμε και portable εφαρμογες???
FarCry Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ναι, αλλά γιατί το LG;; Μήπως ο Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 είναι καλύτερη λύση;; Τον βρήκα στα 530 ευρώ...και είναι 12,1'' 1,8 κιλά... http://www.pcpro.co.uk/labs/175548/fujitsu-siemens-esprimo-mobile-u9200.html The build quality gives cause for far greater concern, however. The creaky plastic lid doesn't seem to give the display much protection,and applying light pressure brought the TFT into contact with its backing. The thick, chunky base feels far sturdier, but the keyboard and trackpad it houses are another disappointment. The keys offer little travel, and the shrunken Shift and Ctrl keys are tiny. There's little nice to be said about the trackpad, either, which has unresponsive buttons. Under light use the battery faltered after just three-and-a-half hours, and heavy usage saw that drop back to five minutes shy of an hour.
ripperakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 http://www.pcpro.co.uk/labs/175548/fujitsu-siemens-esprimo-mobile-u9200.html The build quality gives cause for far greater concern, however. The creaky plastic lid doesn't seem to give the display much protection,and applying light pressure brought the TFT into contact with its backing. The thick, chunky base feels far sturdier, but the keyboard and trackpad it houses are another disappointment. The keys offer little travel, and the shrunken Shift and Ctrl keys are tiny. There's little nice to be said about the trackpad, either, which has unresponsive buttons. Under light use the battery faltered after just three-and-a-half hours, and heavy usage saw that drop back to five minutes shy of an hour. Τόσο άσχημα ε;; Οπότε να πάω για το LG;
aldon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 τι μπαταρία εχει το lg? επίσης, σε συγκριση με τον ποιο ταπεινο core duo o atom τι ψάρια πιάνει???
ripperakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Τελικά αγόρασα το Acer Aspire 2930Z 12.1" στα 599 ευρώ. Μπορεί να μην είναι 1 κιλό και κάτι αλλα 2 παρά κάτι, αλλά την δουλειά του την κάνει καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.