irahara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Επειδή βλέπω ότι με τον τρόπο που περιέγραψα παραπάνω μπορεί να μου πάρει και 3 μέρες για να μου αποφορτίσει πλήρως η μπαταρία γι' αυτό ρώτησα καθώς και επειδή ενώ εφάρμοζα τα ως άνω, τελικά, άγνωστο από τι, χρειάσθηκε αλλαγή η mainboard μου και αυτό συνέβη ενώ τροφοδοτούνταν αποκλειστικά και μόνο από ρεύμα ο φορητός. Σημειωτέον ότι καμμία άλλη συσκευή (εξωτ. HD, DVDRW, printers κ.α) που τροφοδοτούνταν από το ίδιο πολύμπριζο δεν έπαθε τίποτα.
adamspir Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά να ρωτήσω....Αν πάρω το 1000H και του συνδέσω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο...μπορώ να του εγκαταστήσω τα vista απο εκεί??? απλα να περάσω δλδ τα περιεχόμενα του dvd των vista στον εξωτερικό και να κανω την εγκατάσταση ετσι.... ε τι λέτε? θα δουλέψει??? παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος??? χρειάζομαι μια απάντηση
NaGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 προσπαθώ να συνδέσω bluetooth ακουστικό για χρήση με skype, αλλά ενώ το αναγνωρίζει δεν καταφέρνει να συνδεθεί. σαν η bluetooth stack να μην υποστηρίζει ακουστικά. το έχει καταφέρει κανείς?
xampos20 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια γιατι όμως τόσο πολύ διαφορά με το 901??? το ένα δλδ 12gb ssd ενώ αυτό φοράει 160gb hdd γιατι τοσο πολυ διαφορά σε θεμα gb??? και γιατι να μην επιλέξει καποιος το 901??
geopsimos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 πω έχεις δίκιο. έχασα επεισόδια http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1038002&ext=skroutz ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LOL? -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 02 : 32 : 29----- το multi touch pad βάλε με τους drivers να πάθεις πλακα και να πεις εντυπώσεις τι ειναι αυτο το multi touch pad και που βρισκουμε τουσ drivers
kotetsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος??? χρειάζομαι μια απάντηση Κανονικά γίνεται εγκατάσταση windows από εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Βέβαια, αν εννοείς να αντιγράψεις απλά τα windows σε ένα δίσκο στον οποίο έχεις και δεδομένα (μουσική, φωτογραφίες κλπ) και να κάνεις boot από αυτόν δε μου φαίνεται λογικό. Γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις και να μας πεις αν σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, όπως επίσης και τι ακριβώς έκανες. προσπαθώ να συνδέσω bluetooth ακουστικό για χρήση με skype, αλλά ενώ το αναγνωρίζει δεν καταφέρνει να συνδεθεί.σαν η bluetooth stack να μην υποστηρίζει ακουστικά. το έχει καταφέρει κανείς? Θα το δοκιμάσω με ένα BT handsfree που έχω και θα σου πω σύντομα. ρε παιδια γιατι όμως τόσο πολύ διαφορά με το 901??? το ένα δλδ 12gb ssd ενώ αυτό φοράει 160gb hdd γιατι τοσο πολυ διαφορά σε θεμα gb??? και γιατι να μην επιλέξει καποιος το 901?? Βρε Χάμπο, τα ίδια και τα ίδια λέμε. Το 1000Η απευθύνεται σε διαφορετική μερίδα αγοραστών netbooks, που θέλουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη με μικρό συνολικά μέγεθος και κλασσικό σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας για αποθήκευση αρχείων. Το 901 είναι για όσους ενδιαφέρονται για την απόλυτη φορητότητα θυσιάζοντας ίσως μέρος των επιδόσεων και δεν τους ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος. τι ειναι αυτο το multi touch pad και που βρισκουμε τουσ drivers drivers (μόλις προχθές βγήκαν οι καινούριοι): http://www.emc.com.tw/eng/st_tpn_sp.asp
NaGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 λοιπόν το Πλαίσιο μου έστειλε και τσαντούλα!(δεν τους ενόχλησα) μπράβο στο Πλαίσιο που δείχνει χαρακτήρα για το θέμα του bluetooth απεγκατέστησα τους παλιούς και πέρασα αυτούς που είχε στο site της Asus και τώρα έχω πολλές περισσότερες υπηρεσίες απο handsfree έχει και απλό και stereo profile! όταν πήγαινα να τους κατεβάσω με το 1000Η το nod32 χτύπαγε και έδινε trojan , οπότετους κατέβασα με το desktop. οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά όσοι πάτε να κάνετε κάτι ανάλογο
adamspir Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Κανονικά γίνεται εγκατάσταση windows από εξωτερικό μέσο αποθήκευσης. Βέβαια, αν εννοείς να αντιγράψεις απλά τα windows σε ένα δίσκο στον οποίο έχεις και δεδομένα (μουσική, φωτογραφίες κλπ) και να κάνεις boot από αυτόν δε μου φαίνεται λογικό. Γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις και να μας πεις αν σου βγάζει κάποιο μήνυμα λάθους, όπως επίσης και τι ακριβώς έκανες. Ακριβως αυτο σκεφτομουν...Απλα για να δουλεψει σκεφτομουν να τρεξω το setup των vista μέσα από τα xp γτ διαφορετικα αποκλειεται να κανει boot...κ για αυτο ρωτησα αν θα δουλεψει καλα αυτο....αν το εχει κανει καποιος...
npaolo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ποιο ειναι το ποιο προσφατο bios για το asus 1000h
geopsimos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια εβαλα 2gb ram στο asus αλλα πειτε μου ποσο πρεπει ναι ειναι h cache memory αρχικο - μεγιστο ? ξερει κανεις να μου πει?
kotetsi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 ποιο ειναι το ποιο προσφατο bios για το asus 1000h 1206. ρε παιδια εβαλα 2gb ram στο asus αλλα πειτε μου ποσο πρεπει ναι ειναι h cache memoryαρχικο - μεγιστο ? ξερει κανεις να μου πει? Μπορείς να την απενεργοποιήσεις κιόλας, με 2048ΜΒ RAM τη θεωρώ περιττή.
xampos20 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2008 1206. Δύο ερώτησείς για εμάς τους ανίδεους... 1)ποιος ο λόγος να κάνεις update στα bios....??? 2)και επίσης ποιος είναι ο τρόπος?
yiannakas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 μπορώ να βάλω το OSX λειτουργικό στον 1000H? ευχαριστώ
LambrosN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 ΠΑΙΔΙΑ μολις το πηρα και εγω !!!!!!!!!!! :-):-) Χτες του εκανα και την πρωτη φορτιση... φαινεται πολυ γρηγορο... του εχω βαλει 2gb μνημη. διαβασα ολα τα ποστ μεχρι τωρα και εχω να ρωτησω τα εξης: 1- με το touch pad τι παιζει? εχει εξτρα δυνατοτητες? ποιους drivers να περασω?? 2- πως απενεργοποιω την cache memory?? 3- υπαρχει να περασω πιο lite εκδοση των xp (καπου το ειχα δει) για να το 'α'λαφρυνω το μηχανημα ακομα περισσοτερο?? 4- mac osx μπορω να περασω και να δουλευουν ολα?? αυτα τα ολιγα προς το παρων και ευχαριστω εκ των προταιρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.