ktsak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 το asus 1000 το fedora το 9 το σηκωνει?αν to πάρουμε με xp τι antivirus μπορουμε να του βάλουμε....??? και εγω στο 1000Η εβαλα NOD32 και παει μια χαρα, κανενα προβλημα ο μαύρος φακελος ήταν μέσα.για ξεχωριστή τσαντούλα λέω που διαφημίζει στο κάτω μέρος της σελίδας για όλα τα λαπτοπ Ακόμα και ετσι να ειναι αυτο δεν μπορούμε να το χρεώσουμε στα "αρνητικά" του μηχανηματος, οπως γραφεις σε προηγούμενο post σου "λοιποόοον , το πήρα και εγώ απο Πλαίσιο αρχίζω με τα αρνητικά 4.Το Πλαίσιο λέει στη σελίδα δίνει τσαντούλα, ούτε πλαστική του Πλαισίου δεν μου στείλανε" αλλά στα "αρνητικα" του ΠΛΑΙΣΙΟΥ.
NaGR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 αν και δεν νομίζω οτι υπάαρχει περιθώριο παρερμηνείας, ας τα χώσουμε στο Πλαίσιο για το 4. ο φάκελος όμως, βιλούδο ξέρετε αν το πορτοκαλί λαμπάκι που δείχνει οτι η μπαταρία φορτίζεται, σβήνει ή γίνεται πράσινο, όταν φορτιστεί 100%
stamatis_uoa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Να κανω μια ερωτηση, εχει δοκιμασει κανεις να βαλει σκληρο 7200rpm? Αν ναι ειδατε σημαντικη διαφορα στις επιδοσεις και την διαρκεια της μπαταριας?
irahara Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω για μετρήσεις θερμοκρασίας ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείται;
hristos 22 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Για θερμοκρασιες εχει και το Everest και το speedfan
doom1983 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Λοιπον παιδια Ειμαι ασχετος με υπολογιστες,ξερω να χειριζομαι πολλα προγραμματα,οπως σχεδιαστικα,στατικα,φωτορεαλιστικα κτλ αλλα αμα μου πεις κανε φορματ η κανε partition δεν ξερω τιποτα,απλα ξερω να χειριζομαι τα προγραμματα και τιποτε αλλο πηρα το μηχανακι της Asous γιατι χρειαζομαι απολυτη φορητοτητα για τα αρχεια μου και συνδεση στο νετ Πως εγκαθιστας προγραμματα χωρις οπτικο δισκο? Ακομα και για το νετ πως θα κανω εγκατασταση το μοντεμ που εχω στο γραφειο?Μονο απο σκληρο εξωτερικο μπορεις να κανεις εγκατασταση τα προγραμματα σου?Το πρωτο πραγμα που θελ να κανω ειναι να βαλω κανα τζαμπα antivirous opvs το avira Πως θα το επιτυχω αν δεν ποιανω ασυρματο δικτυο? Εχω γνησιο office 2007 πως να εγκαταστησω? Οσον αφορα αρχικη φορτιση,το εβαλα στην πριζα και περιμενα μεχρι να παραμεινει μονιμα αναμενο το πορτοκαλι λαμπακι,συμφωνα με μανουαλ ειναι η ενδειξη πληρους φορτισεως μη γελασετε με τις ερωτησεις μου ειμαι ασχετος Επισης καποια προγραμματα που εχει μεσα ειναι απαραιτητα? οπως skype kαι καποια αλλα της ασους?
dali13gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Χρειάζεσαι εξωτερικό drive (USB) για να κάνεις αυτά που λες.
Halk75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Είτε θα προμηθευτείς εξωτερικό drive ή διαφορετικά μέσω download. Εάν δεν έχεις ούτε το ένα ούτε το άλλο το μηχανάκι είναι λίγο-πολύ αβοήθητο.
akalos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 http://www.gentechpc.com/Asus/Asus-N10J_Review/Asus_N10J-Review.htm αυτο ειναι!!! προσεξτε τα χαρακτηριστικα του. θα ελεγα ενα ουαου αλλα ξερω οτι τιμη θα ειναι στην χωρα μας απαγορευτικη η τουλαχιστον θα ελεγα...υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες.
Acid-Burn Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=Asus+N10J νομίζω ότι αυτό είναι ε; Δε λέει "-A2" στο όνομα αλλά τα χαρακτηρηστικά είναι ίδια. (απ'ότι είδα με μια γρήγορη ματιά) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=12202 Τσουχτερή τίμη!!!
akalos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 http://www.amazon.com/N10J-A2-10-2-Inch-Processor-Business-Downgrade/dp/B001G17L18 αυτο ειναι σιγουρα,στα 560?. στην χωρα μας θα ερθει περιπου στα 650?.
antithema Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Γεια τον φιλο παραπανω που θελει να εγκαταστησει προγραμματα απο cd αλλα και οποιον αλλο ενδιαφερεται για εξωτερικο dvd, μετα απο αρκετη ερευνα πηρα χθες το παρακατω: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0353593&catid=020802 Η πιο χαμηλη τιμη ηταν στα multirama και δουλευει με το που το συνδεεις και μονο με μια Usb θυρα με το 1000h. Aν παλι υπαρχει προβλημα αναγνωρισης του drive σε καποιο αλλο υπολογιστη, συμπεριλαμβανεται καλωδιο τροφοδοσιας απο usb παλι, οποτε με 2 θυρες usb εχετε ενα απολητα φορητο εξωτερικο drive. Μια μερα το εχω και απο το λιγο που το δουλεψα δεν ειχε κανενα προβλημα.
adamspir Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά να ρωτήσω.... Αν πάρω το 1000H και του συνδέσω ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο...μπορώ να του εγκαταστήσω τα vista απο εκεί??? απλα να περάσω δλδ τα περιεχόμενα του dvd των vista στον εξωτερικό και να κανω την εγκατάσταση ετσι.... ε τι λέτε? θα δουλέψει???
irahara Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Θα ήθελα να μάθω αν το χρησιμοποιείται καθόλου με τροφοδοσία μόνο από ρεύμα (την μπαταρία βγαλμένη). Με αυτόν τον τρόπο κρατάμε την ενέργεια στην μπαταρία για όταν την χρειαστούμε και συγχρόνως αποφεύγουμμε μεγάλο αριθμό επαναφορτίσεων αυξάνοντας τον κύκλο ζωής της μπαταρίας αλλά φοβάμαι μήπως φθείρεται περισσότερο το netbook. Αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι πολύ γρήγορα η μπαταρία από τις συχνές επαναφορτίσεις θα χάσει μεγάλο μέρος από τις δυνατότητες της.
Halk75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Θα ήθελα να μάθω αν το χρησιμοποιείται καθόλου με τροφοδοσία μόνο από ρεύμα (την μπαταρία βγαλμένη). Με αυτόν τον τρόπο κρατάμε την ενέργεια στην μπαταρία για όταν την χρειαστούμε και συγχρόνως αποφεύγουμμε μεγάλο αριθμό επαναφορτίσεων αυξάνοντας τον κύκλο ζωής της μπαταρίας αλλά φοβάμαι μήπως φθείρεται περισσότερο το netbook. Αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι πολύ γρήγορα η μπαταρία από τις συχνές επαναφορτίσεις θα χάσει μεγάλο μέρος από τις δυνατότητες της. Το netbook δεν φθείρεται χωρίς την μπαταρία. Αν το δουλεύεις πολύ στην πρίζα, καλύτερα χωρίς την μπαταρία. Απλά είναι καλό να δουλεύεται η μπαταρία που και που, όπως επίσης εάν είναι να την παρκάρεις για καιρό, να μην την έχεις πλήρως φορτισμένη αλλά κάπου στο 50-80%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.