ktsak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 έχω αρχίσει και εγώ να γέρνω προς το άσους 1000Η με 160GB δίσκο όμως. είδα και το multi touch pad και μου άρεσε πολύ. μονο στην αμερική το βρίσκω όμως. ποτε θα έρθει ευρώπη ξέρει κανεις? Μηπως δεν εχεις ενημερωθει ? Σχεδον ολα τα μαγαζια το φερνουν πια και στην Ελλάδα. Δες εδω
antithema Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Το πηρα σημερα πρωι πρωι και επαθα πλακα. Πολυ μικρο, πολυ καλη κατασκευη, πολη καλο πληκτρολογιο & οθονη..... ΟΚ λογο μεγεθους δεν ειναι το καλητερο pc για επαγγελματιες αλλα ειναι η καλητερη επιλογη για μεταφορα και για 2ο Pc και ιντερνετ. Οτι καλητερο σε ηλεκτρονικη συσκευη εχω δει εδω και ενα χρονο (που ειχα πιασει στα χερια μου τι ipod touch). Ενα pc σε μινιατουρα, αλλα δεν ειναι παιχνιδι ουτε και για παιχνιδι... αλλα κανονικοτατο pc. -----Προστέθηκε 16/10/2008 στις 08 : 26 : 15----- Εκανα καποια πειραματακια και σε οτι αφορα την καρτα τηλεωρασης, εβαλα την pinnacle που εχω (usb φυσικα) και ενω ολα γιναν μια χαρα καποια κοληματακια στην αναπαραγωγη τα εχει. Η καπως βαρια πεφτει η η καρτα γραφικων δεν ειναι κ η καλητερη (το ξεραμε βεβαια αλλα αξιζε η δοκιμη). Εχει να προτινει κανεις κανα εξωτερικο dvd drive? Λεω να παρω το plextor px608cu. Καμια καλητερη προταση?
Halk75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Σχετικά με τα κολλήματα, μήπως το είχες σε power save mode? Αν ναι, δοκίμασε σε High/Super Performance, και πες μας.
antithema Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Σχετικά με τα κολλήματα, μήπως το είχες σε power save mode? Αν ναι, δοκίμασε σε High/Super Performance, και πες μας. Οχι το ειχα σε high & super. Δεν ειχα σκοπο να το κανω tv το λαπτοπακι αλλα ετσι μια δοκιμι εκανα.
FarCry Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Μηπως δεν εχεις ενημερωθει ? Σχεδον ολα τα μαγαζια το φερνουν πια και στην Ελλάδα. Δες εδω πω έχεις δίκιο. έχασα επεισόδια http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1038002&ext=skroutz ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LOL? -----Προστέθηκε 17/10/2008 στις 02 : 32 : 29----- Οχι το ειχα σε high & super. Δεν ειχα σκοπο να το κανω tv το λαπτοπακι αλλα ετσι μια δοκιμι εκανα. το multi touch pad βάλε με τους drivers να πάθεις πλακα και να πεις εντυπώσεις
panos2000gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Εκανα καποια πειραματακια και σε οτι αφορα την καρτα τηλεωρασης, εβαλα την pinnacle που εχω (usb φυσικα) και ενω ολα γιναν μια χαρα καποια κοληματακια στην αναπαραγωγη τα εχει. Η καπως βαρια πεφτει η η καρτα γραφικων δεν ειναι κ η καλητερη (το ξεραμε βεβαια αλλα αξιζε η δοκιμη). Δε νομιζω ότι φταίει η κάρτα γραφικών. Έχω δοκιμάσει usb tv σε laptop με ίδια κάρτα γραφικών και έπαιζε άψογα. Απο εκεί και πέρα υπάρχει μια υποψία για τις δυνατότητες του επεξεργαστή άλλα κατα την γνώμη μου το πιθανότερο είναι να μη τροφοδοτούνται σωστά όλες οι usb ή η συγκεκριμένη που έβαλες το στικάκι. Παρόμοιο πρόβλημα έχω αντιμετωπίσει με ένα lenovo και το καταλαβαίνεις μόνο με "βαριές" συσκευές όπως usb tv, εξωτερικούς 2,5" δίσκους κτλ Σε πρώτη φάση δοκίμασε να αλλάξεις θύρα usb....
xampos20 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 παιδια ηθελα να ρωτησω βρηκα το λαπτοπ αυτο απο ελλαδα στο πλαισιο μουλτιραμα ε-σοπ 449 ευρώ και σε καποια άλλα online shop στα 418 ti na κανω να το πάρω απο καταστημα που δεν το ξερω??? η απο καταστημα με καποια λεφτα παραπάνω αλλα να ξέρω πως θα το παρω κατευθειαν.....φφφφ τι να κάνω????
ktsak Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=1038002&ext=skroutz ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ LOL? Μονο απο το συγκεκριμενο site το Λειτουργικο και το πληκτρολογιο ειναι στα Γερμανικα. Ολοι οι αλλοι που το πουλανε ειναι στα Ελληνικά
antithema Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 παιδια ηθελα να ρωτησω βρηκα το λαπτοπ αυτο απο ελλαδα στο πλαισιο μουλτιραμα ε-σοπ 449 ευρώ και σε καποια άλλα online shop στα 418 ti na κανω να το πάρω απο καταστημα που δεν το ξερω??? η απο καταστημα με καποια λεφτα παραπάνω αλλα να ξέρω πως θα το παρω κατευθειαν.....φφφφ τι να κάνω???? ειναι προβληματακι. εγω προγραμματιζα να το παρω απο pda4u (που δεν το ειχα ακουσει καν πριν) που το ειχε 428, αλλα αργισε να το ξαναφερει σε stock και ετσι ακυρωσα και το παρηγγηλα απο e-shop που ειχα ξανααγορασει 1-2 φορες. ολα αψογα....πρωι τον παρειγγειλα και την επομενη τπ πρωι το ειχα. σχεδον 30 ευρω πιο πολυ αλλα ηρθε ταχυτατα. αξιζει να το παραγειλεις και να το περιμενεις, ενω μπορεις να το παρεις απευθειας απο καταστημα....για 30 ευρω....σε κατι τετοια δεν εχω και πολυ υπομονη. Αυτος παλι ειμαι εγω....αν και τωρα που το σκεφτομαι 30 δεν ειναι και λιγα....
gtctsiamp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Μπορώ να συνδέσω το ΕΕΕ σε μια 22αρα οθόνη; Και αν ναι μέχρι τη ανάλυση θα σηκώνει; Εγώ που το σύνδεσα πήρα ένα Blue Screen και ένα restart. -----Προστέθηκε 18/10/2008 στις 10 : 47 : 43----- Σε ευχαριστώ και εκ των υστέρων ;-)Μήπως έχει κανείς και ξέρει κάνα αποδεδειγμένα καλό tuneraki με ικανοποιητική ποιότητα εικόνας ? (Μιλάμε πάντα να έχει δική του κεραία και να μην μπλέκουμε με καλώδια) Κάποιο από αυτά που έβαλε ο φίλος μας παραπάνω ενδεχομένως ή και κάτι άλλο ? Έχει αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1033301&HYTVCARDSINDESI=USB+2.0&category=69978227&catalog=23 ένας φίλος μου και μου έχει πει ότι είναι πολύ καλό, αλλά δεν το έχω δει να δουλεύει.
th1519 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Για το AverMedia Aver TV Hybrid δουλεύει άψογα στο asus 1000Η φτάνει να έχεις καλό σήμα.
doom1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 οσοι το εχουν ας πουνε παρακαλω τι χρηση εκαναν στην μπαταρια ποση ωρα την φορτισαν αρχικα,γενικα πως την χρησιμοποιησαν
kotetsi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 οσοι το εχουν ας πουνε παρακαλω τι χρηση εκαναν στην μπαταριαποση ωρα την φορτισαν αρχικα,γενικα πως την χρησιμοποιησαν Παρών! Στην αρχή το άφησα να φορτίσει πλήρως ενώ ξεκίνησα με την εγκατάσταση του λειτουργικού. Μετά από μερικές ώρες το έβγαλα από την πρίζα και το δούλευα με την μπαταρία έως το 6% της υπολειπόμενης αυτονομίας του. Από τότε έχω κάνει 6-7 πλήρεις κύκλους φόρτισης-εκφόρτισης (το άφηνα πάντα να δουλεύει χωρίς να το κλείνω φτάνοντας ως το 6%) και κατόπιν έως και σήμερα πλήρεις κύκλους φόρτισης (το αφήνω ως το 9-8% περίπου) χωρίς περιορισμό στον τρόπο χρήσης του (δλδ το κλείνω όταν δεν το χρειάζομαι, το βάζω σε αναμονή κλπ - ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν το φορτίζω αν η μπαταρία δεν έχει πέσει κάτω από 10%).
stamatis_uoa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Η πρωτη φορτιση που του εκανα ηταν περιπου 12 ωρες κλειστο οπως το εβγαλα απο το κουτι του, απο τοτε και μετα εγω το φορτιζω αφου πρωτα σβησει απο μονο του δλδ 0%, στο 1% κλεινω ολα τα προγραμματα που τρεχουν και το αφηνω μεχρι να σβησει
21century Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Συνήθως το αφήνω και το δικό μυο στο 1 τα εκατό για να φορτίσει μετά κανονικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.