pctechgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Εδώ και λίγες ώρες είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου φορητού, λόγω περιορισμένου χρόνου μόνο μια ώρα πρόλαβα να το χαρώ, αθόρυβο, χωρίς να πολυζεστένετε, wireless bluetooth όλα δούλεψαν με τη μια, πολύ καλή κατασκευή και άνετο πληκτρολόγιο με μέτρια προς καλή αίσθηση. Το σύνδεσα με samsung wide 20' και αναγνώρισε αναλύσεις με την πρώτη, στα λίγα λεπτά χρήσης η 10΄οθόνη μου φάνηκε άνετη, από αύριο περισσότερα Από ταχύτητα λάθος στον τίτλο , είναι 1000h
pctechgr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 http://www.asus.com/products.aspx?l1=24&l2=164&l3=0&l4=0&model=2303&modelmenu=1 Έχει κλασικό δίσκο αντί ssd
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 λένε για καλύτερη μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας και μεγαλύτερη οθόνη από τα προηγούμενα στο site της asus λέει οτι έχει ssd όμως και όχι σκληρό
winmik2kx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μεγειά σου φίλε μου! Υποθέτω το πήρες από ebay? Αν θες πες μας πόσο σου ήρθε τελική! Το πακέτο του είναι μεγάλο? Σκέφτομαι αν αξίζει να ρισκάρω να παραγγείλω από Αμερική, θα γλυτώσω άραγε το τελωνείο (έχω βρει έναν που σημειώνει τα δέματα ως αντικατάσταση από εγγύηση...)?
pctechgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ, το αγόρασα από pda4u.gr http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=EEE1000H Αυτή την στιγμή με wireless ιντερνετ, mp3 είμαι στις 2 ώρες λειτουργίας και η μπαταρία δείχνει 56% ακόμα (αν και ποτέ δεν είναι ακριβής η ένδειξη των windows) Αναπαραγωγή divx μια χαρα, μου αρέσει ότι έχει γρήγορη απόκριση στις εφαρμογές
kpartsi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Το μηχανάκι σκίζει φίλε, με' γειά. Λίγο τσουχτερή βέβαια η τιμή, 545 ευρώ. Το μόνο που με χαλάει εμένα είναι το δεξί shift που βρίσκεται σε πολύ περίεργη θέση και είναι πρόβλημα για άτομα που πληκτρογραφούν πολύ... Ίσως εγώ πάρω το Msi Wind που έχει καλύτερο πληκτρολόγιο (λένε) αν και υστερεί σε όλα τα άλλα όπως μπαταρία και οθόνη.... Για δώσε λίγες λεπτομέρειες με την παραγγελία και τον χρόνο αναμονής.
pctechgr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Σχετικά με την τιμή, δεν ηθελα να μπλεξω με πιστωτικές, εξωτερικό κτλ, συν του ότι όσο έψαχνα (που θα το βρω, πόσο και πότε) δεν έπερνα απόφαση.Το παρήγγειλα Παρασκευή και το είχα Σάββατο και τελείωσε η υπόθεση . Αρχικά κι εγώ έλεγα για το wind αλλά επειδή με ενδιέφερε η αυτονομία, το asus είναι πολύ μπροστά λόγο μπαταρίας. Α η τιμή αγοράς περιλαμβάνει και τα μεταφορικά
kpartsi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δεν κατάλαβα... Πλήρωσες με αντικαταβολή;;; Πολύ καλό αυτό και βολικό ιδιαίτερα για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με πιστωτικές. Και όντως πολύ γρήγορη παράδοση!!!! Μπράβο φίλε μου, πολύ καλή αγορά. Μου άνοιξες την όρεξη!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.